Любовният хороскоп за декември: Звездите ви даряват с нов свят изпълнен с любов

Декември

  Любовен хороскоп за месец декември

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през декември трябва да се замислите за това, което се случва около вас.Много от събитията зависят от желанията и възможностите ви, а не от другите хора. Не отделяйте голямо внимание на  дребните неща. Разбира се, за чувствата е необходимо да се говори на глас, но по-добре го направете деликатно. Потърсете подкрепата на любимия човек, за да разберете какво се случва в живота ви. Възможно е новите запознанства да ви причинят известен дискомфорт, така че постарайте се да не приемате лекомислени предложения, за да избегнете това!


 ТЕЛЕЦ
 През декември вашите житейски ценности могат да се преобърнат, така че, опитайте да разграничите мимолетните емоции от сериозната промяна. Вероятно вашият партньор ще допринесе за тези промени, и ако му се доверявате толкова, че да му позволите да влияе върху вашите лични интереси, разчитайте на него. Почивните дни са благоприятен момент за срещи и развлечения, напълно възможно е именно тогава да срещнете човека, който значително ще промени бъдещия ви живот, разбира се, към по-добро!


 БЛИЗНАЦИ
 Декември предлага чудесна възможност да превърнете най-смелите си желания в реалност. Разбира се, разчитайки на помощта на любимия човек, който ще ви води и подкрепя. Доверете му се и бъдете сигурни, ако сте заедно, щастието непременно ще ви се усмихне! Каквито и промени да настъпят през тези дни, всички те са за добро. Но помнете, резултатът от вашите действия без забавяне се отразява на личния ви живот, затова избирайте ясни и видими цели. Ако направите нещо, без да разбирате защо, случващото се ще бъде още по-непонятно.


 РАК
 Според вашия любовен хороскоп декември може да стане най-успешният период за вас. Не давайте на любимия човек повод за ревност, конфликтите сега са напълно излишни. Разделяйте се със свободата си не изведнъж, а постепенно, за да има време партньорът ви да осъзнае, какво съкровище има до себе си. Тези дни е напълно възможно да изпитате известни притеснения при запознанствата с нови хора. Разбира се, очите могат да се излъжат, но бъдете уверени, интуиция ви винаги е будна. Доверете й се!


 ЛЪВ
 Декември ви предоставя много възможности, от които определено трябва да се възползвате. Напълно възможно е любимият човек да не е готов да сподели стремежа ви внезапно и драматично да промените някои аспекти от съвместния ви живот. Избягвайте конфликтите! Вие сте способни да промените отношението на партньора ви към ситуацията, с нежност и ласки. Тези дни сте особено привлекателни за противоположния пол, но това определено ви прави емоционално уязвими. Бъдете предпазливи с новите познати, тъй като не е изключено да срещнете човек, който има какво да крие.


 ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през декември емоционалното ви състояние е променливо и може би не достатъчно стабилно. Потърсете радостта от дребните неща, за да не допуснете и сянка на съмнение за вашата връзка. Възползвайте се от всяка минута на близост! Повярвайте, любимият човек не се е отдалечил, просто ангажиментите му вероятно са повече. Тези дни неочаквани романтични запознанства могат да помогнат за решаване на някои сериозни проблеми. Не пропускайте шанса да съчетаете полезното с приятното!


 ВЕЗНИ
 Според вашия любовен хороскоп през декември вие ще почувствате един истински емоционален подем. Опитайте да насочите появилата се енергия в най-правилната за вас посока. Тези дни любимият човек определено се нуждае от помощта ви. Изслушайте го внимателно, за да разберете с какво можете да му бъдете полезни. Не се съмнявайте, двамата заедно сте способни на много! През  почивните дни пред вас се появява възможност сериозно да повлияете на хода на живота на един от новите си познати. Бъдете внимателни в своя избор!


 СКОРПИОН
 Декември ви предоставя възможност да разкриете напълно своя потенциал, така че можете смело да участвате в избора на общите ви цели с любимия човек. Но непременно се съобразете и с неговите идеи. Най-вероятно, той вече има определен план, който наистина си струва да бъде изслушан. Тези дни е напълно възможно отдавнашен ваш познат да ви се представи в съвсем нова светлина. Готови ли сте за неочаквано романтично приключение?


 СТРЕЛЕЦ
 Според вашия любовен хороскоп през декември Съдбата определено ви облагодетелства, намеквайки, че ако действате решително, непременно ще постигнете желаните резултати. Тези дни, връзката ви ще заблести с нови цветове. Сега е най-подходящото време за съвместна дейност, както и много благоприятен момент за решаване на сериозни проблеми, касаещи отношенията с любимия човек. Взетите общи решения, обещават да бъдат невероятно успешни. Не се съмнявайте, новите ви запознанства са наистина полезни, дори и да не се развиват толкова бързо, колкото бихте искали. Не насилвайте събитията, нека всичко се случи по реда си, в точното време и на правилното място!


 КОЗИРОГ
 Очаква ви една наистина бурен месец. Тези дни вие можете да започнете всичко отначало, както и да изгорите изградените мостове, или радикално да промените отношенията си с любимия човек. Какво всъщност ще се случи, решавате вие! Конфликтните ситуации могат да възникнат по-често от обичайното, тласкайки ви към нежелани недоразумения. Не забравяйте, проблемите ви са общи, така че трябва да ги решавате заедно. Вашето обаяние е предмет на комплименти, както за новите познати, така и за старите ви почитатели. Вслушайте се в гласа на интуицията, и бъдете уверени, направеният избор ще бъде правилен!


 ВОДОЛЕЙ
 През декември в отношенията ви с любимия човек цари хармония и разбирателство. Всичко наоколо благоприятства за вашето разбирателство, и дори, на пръв поглед, големите кавги завършват, едва започнали. Насладете се на този наистина ведър период и опитайте да прекарате възможно най-много време заедно. През  почивните дни има много голям шанс да срещнете човека, когото отдавна търсите. Бъдете особено внимателни, за да не пропуснете прекрасната възможност, за така желаната промяна.


 РИБИ
 Според вашия любовен хороскоп през декември ви очаква положителна динамика в отношенията. Ако доскоро те са били само приятелски, сега плавно преминават в романтични. Тези дни постепенно започват да се изпълняват и заветните ви желания, но все пак не забравяйте, колко е крехък светът на любовта. Запознавайки се с нови хора, бъдете особено внимателни и се вслушвайте в думите им. Дори и най-невинното хитруване, трябва да ви служи за предупреждение. Не се съгласявайте на връзка, която започва с лъжа!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот