Алена за последната седмица на декември: щастието приближава с всеки изминат ден

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

  Предстоят ни весели празници, които ни добавят оптимизъм и надежди. Нека нарастването на светлата част на деня донесе повече светлина и радост в сърцата ви!

ОВЕН
 През тази седмица вие завършвате някакви социални проекти и планове, правите изводите си от постигнатата за последната година житейска мъдрост. Тя ще ви потрябва през януари и през бъдещата пролет. А засега - спирка на жизнения път и търсене на приоритетната посока на дейността ви, целта за близките месеци. Много от това, което ви привличаше по-рано, се отхвърля. Няма смисъл човек да бяга, да бърза, да се суети. Вие не го и правите. Ето някакъв такъв философски момент на истина е. Разбира се, вие продължавате да изпълнявате делничните си задължения, често пъти - доста успешно. Както преди ви вълнуват и финансовите въпроси. Но това вече е нещо обичайно. Най-важното е да се намери онова, което ще ви увлече, привлече и даде възможност да почувствате страст към живота си. На вас ви е по-трудно от всеки друг да живеете без бурни чувства и страстна активност. Вял Овен е наистина страшна диагноза. Ако в понеделник ви стане тъжно, това е нормално. Но ако до края на седмицата не влезете в норма, значи е време сериозно да се заемете със здравето си.

ТЕЛЕЦ
Със самоотвержен, понякога тежък труд до този момент вие сте постигнали една твърда позиция в своя кръг. Оценили са ви онези, чието мнение вие цените. Задейства ви и ви дава сили вашето здраво честолюбие. Работата е в състояние да разшири кръгозора ви, кръга на общуване и аудиторията, която се вслушва във вас. Най-добро е положението при преподавателите и всички, чиято дейност е свързана с разширяването на собствения им кръгозор и този на околните. Не последното място в живота на мнозина заемат далечни или живеещи далеко роднини. При това тяхната роля е достатъчно позитивна. Някой, когото вие смятате за свой учител или авторитетен съветник, от ноември до март без да бърза, но кардинално ще влияе на вашата жизнена позиция. И през пролетта всичко това косвено ще се отрази на вашето социално положение, кариера и репутация в определени кръгове. Не пречи ако в следващите дни поразмишлявате върху това, отлагайки текущи ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
 Не ви ли се струва, че вие се връщате по своите собствени следи, утъпкани в началото на ноември? Вярно е, че тактиката "стъпка напред, две назад" е била характерна за вашето поведение през целия последен месец. Към това са ви тласкали обстоятелствата. Нали вие винаги живеете в унисон с обстоятелствата и не изразходвате сили, за да пробивате с глава стената. Сега "стената" временно е изчезнала, по-скоро вие сте я заобиколили. През втората половина на тази седмица вие вече работите с изпреварване, бодро бягате напред и напред. Вашата сила сега е в "полета" - в полета на въображението, в общуването с все по-широк кръг хора. За бизнесмените е добре по-често да се изявяват пред широката публика и потенциалните и реални делови партньори - това ще спомага ръста на вашия авторитет, ще формира необходимите ви обстоятелства. Жените вървят към сериозни разходи, заради възможността да демонстрират нови тоалети, да завоюват "свой електорат" сред заобикалящите ги мъже. В романтичните и дори деловите взаимоотношения с противоположния пол всички Близнаци предпочитат да са обвити в лек облак на тайнственост - така е по-интересно и неангажиращо.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg