Хороскоп за 2022: Годината ще бъде за всички като подарък

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.83 (3 Votes)

Новата година се възприема от всички като подарък - ето сега всичко ще стане ярко, радостно и още по-благополучно. За мнозина така и ще бъде.

ОВЕН
Надеждите и радостите от изминалата година чак до лятото ще звучат в живота ви. Душевните пориви и социални идеи, възбудата на "бойния кон" и подкрепата на Съдбата през лятото стигат до кулминацията си. Мартенските Овни износват сериозен стратегически план, който ще приеме завършена форма едва към самия край на годината. Старайте се да го фиксирате юридически. Желателно е да не се разпилявате, да се концентрирате върху една приоритетна цел - за няколко няма да ви стигнат силите.
През втората половина на годината всички ваши идеи трябва да придобият ясна материална форма до подробности. И тогава ще стане отсяването на "зърната от плевелите". Най-сериозинте житейски събития през годината ще се случват при родените от 5 до 15 април. Именно те тази година попадат под "квадратното колело", което за година - година и половина ще ги отведе в някаква друга реалност и ще промени светоусещането им. Ще преуспеят целеустремените кариеристи.
     
ТЕЛЕЦ
През първата половина на годината Телците ще продължават да уреждат и украсяват своето жилище, да придобиват имоти. В това тяхното тщеславие ще изиграе не последна роля, заставяйки ги да успяват не толкова благодарение, колкото въпреки обстоятелствата. През втората половина на годината практичността и трудолюбието на Телците ще дадат плодове: те може да са много, но по-вероятно е да са дребнички. Главното е, че ще са съедобни и полезни. Някой може и да улови своята птичка на щастието, с която законно ще може да се гордее. Шанс да забогатеят сериозно или да станат солидни чиновници се дава през втората половина на годината на родените през първата десетдневка на май. По-голямата част от Телците ще запомнят тази година като достатъчно благополучна, някои - като успешна. Трудностите, преживяни тази есен, ще се върнат за трите летни месеца, постиженията ще се закрепят. С това и ще завърши тригодишният период на сериозни лични проблеми, които вие успешно сте преодолели.

БЛИЗНАЦИ
През първата половина на годината повечето Близнаци ще се почувстват в благодатна и доброжелателна среда, която ще създадат роднини, колеги, впечатленията от пътувания, познанства и новите знания. През август да използват тези дарове за сключване на брак или на стабилен, дългосрочен и перспективен договор ще могат родените в края на май. През втората половина на годината започва известно отрезвяване или просто загубва се субективното радостно виждане на света. Различен род противодействия, задължаващи обстоятелства ще започнат последователно да спускат на земята прекалено мобилните и вятърничави хора. Тогава у зрелите, състояли се хора се появява силно преимущество пред самоуверената младеж - те ще се съсредоточат върху семейството и неговото благополучие, без да свалят звезди от небето, а събирайки добра реколта от "вилния участък", в който е бил вложен труд. Или нещо аналогично. И всичко това са само цветенца, истинските плодове ще съзреят през 2023 година във вид на създадени или разрушени брачни и делови договори. Съзидавайте!
     
РАК
Първата половина на годината за мнозина от Раците ще бъде доходна. Това ще им осигурят продължаващите финансови и професионални проекти от 2019 година или нови, но сходни проекти. Оправдано е придобиването на ценни вещи. Втората половина на годината също ще бъде доходна, но по-скоро във вид на повишена редовна заплата, успехи в преподаването, за сметка на допълнителна работа. Възможна е промяна на професията или местоработата, в някои случаи - на местоживеенето.
От есента на 2022 година и почти през цялата 2023 година ще се натрупват задължаващи обстоятелства, ще се усложняват условията на труд или ще възникнат ограничения поради здравословно състояние. В случай на недоволство от работата, през втората полоивна на годината е по-добре тя да бъде сменена. Родените от 3 до 9 юли попадат под "квадратното колело на историята", което ще ги изнесе на самия връх или ще ги спусне надолу, освобождавайки ги от илюзиите. Като цяло, така или иначе, силно ще промени вашите възгледи за живота.

     
ЛЪВ
Както и през втората половина на миналата година Лъвовете ще изживеят първата половина на новата година с блясък. До август те успешно се самоутвърждават, блестят на сцената на живота, в тях се влюбват. Единствената неприятност е, че завишената им самооценка не винаги се поддържа от околните. Ако съумеете разумно да използвате своята самоувереност и таланти, то през втората половина на годината доходите и придобивките ви ще станат чувствително повече. Само че ще се наложи да станете много по-практични и малко по-скромни. За юлските Лъвове в самото начало на годината се появяват намеци за бъдеща блестяща кариера, но с пълна сила тази тенденция ще заработи през есента и успешно ще се развие през 2023 година. Успешна кариера през 2022 година ще направи онзи, който умее да се радва, изпълнявайки своята работа.
     
ДЕВА
През първата половина на годината вие живеете така сякаш преодолявате последните метри преди финиша на 12-годишен маратон. Награди и разочарования ще станат крайния резултат от продължителни усилия и условията на живот в предишните години. Августовските Деви през първото полугодие ще се потопят в някакви особени домашни грижи, които през лятото ще отстъпят, за да възникнат отново в края на годината. През августа позитивна енергия на растеж цяла година ще ви дава социални преференции, ще повишава самооценката ви и ще ви внушава най-амбициозни намерения. Смело започвайте най-сериозни планове. През следващите 12 години те ще ви издигнат на по-високо социално стъпало. Не се хвърляйте веднага да ги реализирате, пресметнете всичко. Но и не си струва да се бавите твърде много. Като брачен и делови партньор тази година вие сте доста ценени, не се минавайте евтино.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg