Любовен хороскоп за 2022 година: мечтите започват да се сбъдват

Декември

Основната задача за следващата година е да се намери баланс. Във всичко: между личното и работата, между доверието и изискванията към партньора си, между вашата двойка и близките си роднини и приятели.

Овен
До настъпването на пролетта Овенът поддържа настоящите си отношения, но понякога те действат твърде агресивно, което нарушава баланса. От края на март до началото на април ще дойдат промени. Вероятно е да срещнете друг партньор и да настъпи нов етап от живота ви - това, което се случва ще насочи погледа ви към обичайните събития.

Втората половина на годината е богата на събития, усмивки и домашна топлина. Единствената трудност, за която предупреждават астролозите, е да внимавате да не останете сами. В началото на зимата Овенът обменя важни интимни тайни с половинката си.

Телец
Телецът успокоява гордостта си още през първите месеци на 2022 г. и става по-мек, което не може да не допадне на сродната му душа. През април, юни и октомври са възможни сблъсъци и продължителни кавги, особено при отдавна установените двойки. Краят на есента ще ви позволи да се освежите и да се почувствате в период на луд щастие.

Свободните представители на знака стават романтици и създават много нови познанства, но само временни и повърхностни. Ако жените Телец мечтаят за деца, вероятността да изпълнят желание си през 2022 г. е висока.

Близнаци
Близнаците, погълнати от рутината, все пак ще успеят да намерят време за силни чувства и емоции, отговорни за оживеността на живота им. Април и май ще бъдете с любимите си хора и изпълнен с енергия. През есента фокусът ще се прехвърли към избрания партньор: в началото на сезона ще има причина да се гордеете с него, а до края на ноември ви гарантираме, че тойще се отърве от досадните си качества.

В края на 2022 г. звездите предричат разпад във взаимноотношенията: за влюбените. Новата 2023 г. Ще е изпълнена с много семейно щастие и любов за Близнаците.

 

Рак
Новата зима ще премине за вас в режим на хибернация - няма познанства, няма промени. Но идването на пролетта ще помогне да разберете плановете и желанията си и да започнете да ги изпълнявате. Раците ще цъфтят и ще бъдат заобиколени от вниманието на противоположния пол.

2022 г. ще разруши идеята за Раците за перфектната половинка. До тях няма да е този, който е бил във въображението им, но той ще бъде не по-малко интересен. В последното тримесечие вашата двойка ще бъде подложена на изпитание, което може или да ви раздели, или да ви направи верни съюзници за цял живот.

Лъв
Основната задача за следващата година е да се намери баланс. Във всичко: между личното и работата, между доверието и изискванията към партньора си, между вашата двойка и близките си роднини и приятели.

Периодът на кризата ще бъде средата или края на пролетта, но след това любовните проблеми ще ви тревожат все по-малко. Това, което се случва, ще ви вдъхнови да работите, което ще доведе до промени в кариерата и финансите ви.

В края на есента ще настъпи важно събитие за семейството ви. А зимата ще бъде още по-щастлива - вие и вашият любим човек ще наваксате всичко.

Дева
Изглежда, че Девите вече са направили всичко, за да се срещнат със своята сродна душа: работиха върху външния си вид, регистрираха се редовно във фитнес залата и не забравиха за саморазвитието си. През идната година астролозите съветват да се включите в други сфери - а късметът в любовни дела няма да закъснее.

Средата на есента е период, в който чувствата в двойките, както новите, така и дълго живеещите заедно, могат да избледнеят, но охлаждането няма да доведе до раздяла. До края на годината Девата ще поеме съвместно начинание с партньора си. Май 2022 г. обещава още вълнуващи преживявания в любовната среда.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот