Хороскопът за 2022: ще действате според указанията на горещото си сърце

Януари

Не бива да бързаме в нищо, а да следваме събитията.

Овен

Със сигурност ще напредвате, но с различни темпове в различните периоди от годината. Разпределете времето си оптимално между задължения и развлечения, приятели и семейство, обучение и хоби.

Ще имате затруднения, но ще ви е по-лесно да ги преодолеете, ако още в началото на годината набележите дългосрочните си планове.

В повечето сложни моменти ще разполагате с подкрепата, която ви е нужна и ще получите бързи резултати, независимо че може да сте тръгнали буквално от нулата.

След като Марс, вашият управител, премине в ретроградно движение ще ви е нужна максимална мобилизация, за да отстраните от пътя си конкуренцията и недоброжелателите.

Напрежението и стресът ще се окажат ежедневие и ако искате да се справите с тях, трябва да сте по-често сред природата.

Телец

През първата половина на годината преживяванията ще са разнообразни и разнопосочни. Ще сте в състояние да действате самостоятелно. Приятните емоции ще са свързани предимно с отношенията от всякакъв характер.


Ще напреднете с новите проекти и ще създадете контакти с правилните хора в точния момент така, че да улесните работата си, а в интерес на истината, работа ще имате достатъчно.

През втората половина от годината събитията ще продължават да са динамични, но доста по-често ще се налага да се справяте със затруднения.

Подбирайте внимателно сътрудниците си и бъдете предпазливи при уреждане на финансови въпроси. Не е изключено да възникнат непредвидени форсмажорни обстоятелства, които за известно време да ограничат просперитета ви.

Близнаци

Едно от най-хубавите качества е неизменният ви оптимизъм. Вярвайки, че „чашата е наполовина пълна“, подхождате към проблемите с чувство за хумор и успявате да ги преодолеете без особени усилия.

И през тази година ще е така, макар че от време на време ще се натъквате на „подводни камъни“. Един от начините да ги заобиколите или избегнете е, когато сте в сложна ситуация, да не бързате със заключенията и когато всичко изглежда прекалено добре, да не рискувате.

В първата половина на годината ще можете да стабилизирате позициите си и да се подготвите за втората половина, когато неяснотите ще са повече.

Основната причина ще се свежда до разногласия с партньорите. Опитайте се да наблюдавате внимателно поведението им (особено на тези, с които работите отскоро) и да предвиждате реакциите. Изграждайки си правилно отношение към всеки един ще избегнете разочарованията.


Рак

Обстановката в първата половина на годината ще е предсказуема. За известно време може да се наложи да работите далеч от дома, а ако имате желание да промените статуса си, най-вероятно ще ви се получи.

През втората половина ситуацията рязко ще се промени. Доста често ще ви се налага да се справяте с какви ли не дилеми, които дори да изглеждат еднакви, във всеки конкретен случай ще изискват конкретна реакция.

Не класифицирайте решенията си като правилни и погрешни. Просто търсете такива, които да са полезни в ситуацията, в която се намирате.

При необходимост да се справите с поредица от проблеми, не се самообвинявайте и не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви. Следвайте гениалното твърдение, че простите решения обикновено са най-ефективни.

Лъв

Възможностите за развитие ще са достатъчно, но за представителите на вашия знак това понякога се оказва „нож с две остриета“. Виждайки, че условията са благоприятни започвате да си поставяте твърде амбициозни цели.

Ако наистина искате да реализирате замислите си, то първото, което трябва да направите е да не се опитвате да „тичате пред вятъра“. Действайте с умерено темпо и обмисляйте решенията си задълбочено, от всички посоки. Създавайте варианти, за да можете да реагирате бързо и според обстоятелствата.

В случай, че имате намерение да разширявате бизнеса или да променяте професионалните си ангажименти, преценете обективно ресурсите, с които разполагате. Няма да ви е приятно, ако в последната минута установите, че сте „отишли на лов за мечки без пушка“.

В края на годината стресовите ситуации ще са повече и ще са свързани предимно с отношенията. Не са изключени сериозни разногласия с приятелите, роднините, изобщо, с хората, които обичате и на които държите. Имайте готовност за компромиси и не приемайте мнението си като единствено, окончателно и неоспоримо.

Дева

Ако предстоящата година трябва да се дефинира само с една дума, то тя е „сътрудничество“. Като се има предвид, че вие сте изключително разумни и винаги умерени в желанията си, то уверено може да се каже, че ще постигнете всичко, което сте си наумили.

Разбира се, ще се натъквате на проблеми и ще преживявате разочарования точно в моментите, когато не сте подготвени за тях, но именно тогава ще оцените силата и потенциала на партньорството. Не пренебрегвайте мнението на близките си, особено ако и интуицията ви го потвърждава.

Екипната работа ще е по-резултатна от индивидуалната. В ежедневието ви ще навлязат нови хора. С част от тях ще създадете делови отношения, които ще се окажат нестабилни и в края на годината може да решите да ги прекратите.

Подхождайте към недоразуменията с присъщия си прагматизъм и ще предотвратите възможността за материални загуби.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот