Хороскопът до 28 януари: красива любов топли душата ви

Януари

Хороскопът до 28 януари

ОВЕН 21.03 – 20.04


Ще бъдеш привлечен от работи, разширяващи хоризонта ти. Това са пътувания в чужбина или дистанционно общуване с чужденци, активно придобиване на нови знания и образование, обществена работа или прибягване до съдилища. Всякакви други дела също ще разширят кръгозора ти. Например, случайно може да срещнеш човек, който да ти разкрие нови истини. Може да си купиш нещо от страна, за която не си чувал досега. В случай на проблем, може да разбереш, че лесно ще го разрешиш със законови средства, чрез съда. С настъпването на новата седмица обръщайте внимание на знаците, които съдбата ви дава. Постарайте се правилно да разпределяте как да изпълнявате текущите си ангажименти – така и ще постигнете целите си, и ще си осигурите достатъчно свободни часове, през които да поставите началото на нова инициатива, която ще очаквате да се развие в бъдеще. Около средата на седмицата моментът е подходящ да поставите ново начало в професионално или в лично отношение. Не се страхувайте от промените, защото те ще ви позволят да надграждате върху основите, които вече сте поставили на работното си място.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


През цялата седмица може да чувстваш притеснение и безпокойство, да се чувстваш не на място. Причината за това е Слънцето, което сега осветява всички комплекси и тайни страхове на Телците. Седмицата е добра за работа с психолози и за хармонизация на вътрешния свят. Изминалото Новолуние е добър знак - може да бъдеш сигурен, че работата над себе си ще бъде ползотворна през целия лунен месец. Някои Телци може сериозно да променят живота си.
Очакват ги събития, които се случват рядко и не с всички: кризи, операция, зачатие на дете, наследство. Подкрепа в такива моменти ще намериш в своите морални убеждения, ще я получиш от хора, споделящи твоите възгледи, освен това, колкото и да е странно, чуждите хора ще те разбират по-добре от тези, които са ти близки. Още в началото на периода се заемете с реализацията на проект, благодарение на който ще гарантирате стабилността на приходите си. Добре е да проявявате любознателност към новостите, настъпващи около вас в професионалната сфера, за да подобрите значително положението си в делово отношение. До средата на седмицата се стремете да постигнете отличен баланс между професионалните и личните си задължения. Около средата на седмицата не си позволявайте да проявявате колебание – то може да ви отдалечи от набелязаната от вас цел.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


През тази седмица ще можеш да покажеш най-добрата си страна както в деловите, така и в любовните взаимоотношения. И всичко това благодарение на работата над себе си и желанието да търсиш и намираш компромиси в междуличностното общуване. По въпроси, свързани с финанси, трябва да се възползваш от шанса и да опиташ късмета си - има голяма вероятност от големи парични печалби, благодарение на успешна сделка. През първия ден от седмицата много от вас ще се съсредоточат и ще използват възможността да приключат с някои свои стари задължения, преди да се впуснете в полагането на нови основи в деловата сфера. До средата на седмицата не пропускайте добрите шансове, които съдбата ви предоставя, дори и да сте затрупани с твърде много ангажименти. Моментът ще бъде значим за много от вас, особено ако отдавна се стремите към постигането на определени резултати в професионалната сфера. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от някои допълнителни приходи. Ще ти се струва, че във въздуха витае някаква неведома, непозната сила, която те кара да мързелуваш, да кръшкаш от работа, ... може дори да се позовеш на болестно състояние. Придвижвай се напред с малки стъпки, не се опитвай да се надпреварваш с времето, сега трябва да помислиш повече за бъдещето си и по-малко да работиш, важното е да довършиш започнатото. В този момент в живота ти важна роля играе мистиката.

РАК 22.06 – 23.07

През тези седем дни очаквай експлозия от емоции, невероятна кондиция и блестяща креативност! Може би това ще доведе до неочаквани, но приятни промени. Обаче, бъди нащрек - добрите идеи бързо попадат в чужди ръце. Времето ще стане за теб своеобразен трамплин за нов старт. Ще преливаш от творчески идеи, така че тази седмица ще можеш лесно да намираш изход от всякакви неочаквани ситуации. Важното е да проявиш твърдост и да се фокусираш върху решаването на собствените си проблеми, в противен случай може и да не стигнеш до тях, ако започнеш да помагаш ту на един, ту на друг. Но все пак не трябва да рискуваш, тъй като може да надцениш своите възможности. Въпреки това, си струва да се пробваш в нещо ново и интересно, тъй като полученият опит ще се окаже много ценен. С настъпването на новата седмица ще се създадат благоприятни условия да изпълните текущите си задължения на работното място. Моментът ще бъде благоприятен за осъществяване на служебни срещи от които очаквате конкретни резултати. До средата на седмицата се опитайте да направите някои нововъведения на работното си място, благодарение на които може да постигнете и значително по-голяма ефективност, когато преследвате целите си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Лъвовете имат много успешна седмица. Ще можеш максимално да реализираш своите възможности, да удовлетвориш професионалните си амбиции. Звездите ти обещават кратки пътувания и срещи с интересни хора. Не пропускай шанса да заложиш основите на бъдещите си победи! Както в материално отношение, така и в личния си живот. Дерзай!
Тази седмица, за Лъвовете е идеална за отдих, забавления, любов, творчество и различни хобита за душата. Няма да можеш да изпълняваш ничии инструкции. Сега ще правиш само това, което ти се иска. Важно място в живота ти ще заеме твоето хоби. Започва ярък период за хората на изкуството и за спортистите.  През първия делничен ден на работното място използвайте наличните си ресурси, за да постигнете целите си. Погрижете се да си осигурите широка подкрепа от хората в прякото си обкръжение в службата. В случай че някой от тях не е съгласен с използваните от вас методи, то е добре да се замислите как да постигнете по-голяма ефективност при изпълнението на текущите си задължения. Открийте „златната среда“, за да съумеете по правилен начин да се справите с текущите отговорности на работното си място. Не се притеснявайте от това, че колега или клиент се противопоставя на дадените от вас предложения.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Нова любов и взаимни обяснения очакват Девите през този период. Но имай предвид, че опитите ти може да се окажат напразни. Така че, не се отчайвай, ако първите ти стъпки са неуспешни и не те приближават до целта, вземи се в ръце и продължи да се движиш към щастието. Не забравяй, че пътят към щастието е осеян с препятствия и изпитания, с безброй житейски неволи и разочарования. Ще се наложи да вземеш смели решения и да поемеш отговорност не само за успеха на собствените си дейности, но също така и за действията на някои хора в твоето близко обкръжение. Може да се появи добра възможност да промениш значително условията си на живот към по-добро - не я пропускай. В любовта, сега, не ти върви. През първия ден от новата седмица част от вас ще бъдат изправени пред необходимостта да направите определен избор, който може значително да се разминава с предварителните ви планове. Опитайте да се възползвате от позитивите на създалата се ситуация, за да успеете много по-лесно да осъществите желанията си.  Пазете си гърба от действията на мними доброжелатели на работното си място. Около средата на седмицата на много от вас ще се наложи да наваксат с изпълнението на тези свои задължения, които до момента бяхте оставили на заден план.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Най-значими и важни за теб ще бъдат събития, свързани непосредствено с информация и новини: срещи, комуникация, пътувания, обучение, обмен и търговия. Интересите на Везните, през тази седмица се намират у дома: засягат семейните въпроси, жилището и отношенията с членовете на семейството. Седмицата ще донесе много домашна работа, пътуване до роднини, учене от вкъщи или пазаруване за дома. С настъпването на седмицата не се поддавайте на каквито и да било манипулации от страна на хората в прякото си обкръжение. С действията си ще предопределите до голяма степен развитието си на работното място, въпреки че ще трябва да се справяте и с недоброжелателните си колеги. До средата на седмицата не действайте прибързано на работното си място, в случай че искате да се радвате на положителни резултати. Обмислете стратегията, която ще следвате в бъдеще, но бъдете готови и на всякакви нововъведения, явяващи се буквално в последния момент. Не се нагърбвайте с отговорности, за които не знаете какъв резултат ще ви донесат.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Скорпионите получават прекрасен шанс да открият и опознаят нещо необичайно. Това е добър период за реални и полезни неща. Твоите идеи ще започнат да се реализират и да носят доходи, за които дори не си мечтал. За да избегнеш преумората, се обграждай с позитивни хора, хармония и любов. Приготви се за приятни изненади! Новите планове и идеи през тази седмица може напълно да ти отвлекат вниманието от старите задължения и работи, и ако избереш за реализация цели, които може да постигнеш в близко бъдеще, важно е да знаеш, че ще имаш достатъчно сили и енергия, за да постигнеш успех. И се опитай да се подготовиш за всякакви изненади.
Основното е за знаеш точно в каква посока се каниш да се движиш. До средата на седмицата заложете на чара си и на силните аргументи, за да убедите хората от прякото обкръжение в правотата си. Погрижете се делата ви да се развиват според предварителните ви планове, което ще ви позволи да разполагате и с достатъчно време, което да посветите на някои свои лични ангажименти. Ще се наложи да преодолявате редица препятствия  на работното си място с дипломатичност и с умение да привличате симпатиите и подкрепата на хората около себе си. В края на седмицата при много от вас на работното място ще се случат неочаквани събития, които биха могли коренно да променят предварителните ви планове и нагласи.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Стрелците сега са най-яркия и най-популярния знак в Зодияка. Стрелците ще бъдат под светлината на прожекторите. Луната съветва да се посветиш на външния си вид, работа за твоя имидж и още - да разбереш собствените си желания, да се отърсиш от влиянието на други хора, да покажеш своите таланти и способности. С настъпването на седмицата се погрижете да подобрите личната си мотивираност, когато преследвате своя цел на работното място, дори и да се сблъсквате със съпротивата на колеги, делови партньор или началник. Търсете удачен вариант да защитите позицията, която заемате, като на първо място се обосновавайте с отлични аргументи. Около средата на седмицата се ориентирайте към изпълнението на проект, който може да ви гарантира отлична реализация на работното място и същевременно да ви осигури завидни финансови приходи. Фокусирай се върху анализа на собствените си желания. Разбери какво искаш в момента повече от всичко и започни да работиш в тази посока. Успехът е възможен там, където подходиш с необходимото вдъхновение. Важното е да не се страхуваш от нищо. В сряда, не се притеснявай, ако не всичко се получава веднага, това са само временни трудности, не отстъпвай пред тях и ще успееш да решиш проблемите своевременно. Внимателно премислени действия плюс определена доза авантюризъм може да доведат до успех в петък. В събота е добре да си отдъхнеш, но не у дома на дивана, ориентирай се повече към активния отдих и забавления, позволяващи да се потопиш в една по-зареждаща атмосфера

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


За Козирозите това е период на хармония и единство. Лесно ще получаваш разбиране от колегите си, а в личния живот – взаимност и приятно общуване. Новите контакти могат да прераснат в приятелство и надеждно сътрудничество. Всички успехи сега ще стигат до теб чрез други хора. Задачата ти е да установиш връзка с тях. Дай на хората добро, красота и щастие! Това е не само препоръка към теб, но също така и гаранция за успех през тези седем дни. Сила, въображение и положителни емоции ще имаш достатъчно. Именно те през този период, ще ти дадат стимул да доведеш започнатото до край и да начертаеш нови планове. Работа може да бъде напрегната, но ще ти достави удоволствие и ще ти донесе успех. Още в началото на периода вземете предвид съветите, които ви дава приятел, колега или влиятелна особа.  В случай че по правилен начин подредите личната си програма, то при всяко положение ще съумеете да се справите с предизвикателствата, пред които неминуемо ще се изправите по пътя си. Около средата на седмицата ще има възможност да се заемете с изпълнението на текущите си задължения на работното място. Следвайте такава програма, която ще ви позволи да постигнете крайните си цели. Не е изключено част от вас да бъдат  предизвикани да реагират заради извършена неправда. Овладейте емоциите си и действате според ситуацията.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Тази седмица ще бъде много спокойна, изпълнена с радост и позитивно настроение. В нейното начало ще ти се предостави възможност да разрешиш дългогодишни конфликти и спорове - гладко, без излишни затруднения, което в крайна сметка ще подобри отношенията ти и ще внесе положителна промяна в емоционалното ти състояние. Този период ти се дава, за да си извадиш изводи от собствените действия и постъпки, всичко да претеглиш и обмислиш. Яснотата на мисълта и приливът на свежи идеи ще донесе в ежедневието ти нещо ново и оригинално. В живота ти ще навлязат нови хора, които ще променят твоите планове и интереси. Възможно е неочаквано да намериш нова работа или допълнителен източник на доходи. Следи разходите си, те често надвишават приходите, намали покупките и се съсредоточи върху отговорностите в работата.  В личния живот има тенденция към лекомислени и освободени отношенията, във връзка с това, може да изникнат доста напрегнати моменти. Но само след два месеца ще бъдеш в състояние да разрешиш всички трудности и взаимоотношенията ще станат по-близки и емоционални. Вторник и сряда са прекрасни за любов и идеални за пазаруване. В петък, може да бъдеш доста уязвим и докачлив - опитай се обективно да погледнеш ситуацията и да не даваш неизпълними обещания. До средата на седмицата заложете на ходовете, които ще ви помогнат да постигнете желаното от вас развитие. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, стремящи се да извършат промяна в живота си. Част от вас ще замислят да поставят ново начало в професионалната сфера, което ще ви позволи да увеличите чувствително доходите си. Около средата на седмицата не пренебрегвайте желанията, мечтите си, но и целите, които сте си поставили неотдавна.

РИБИ 20.02 – 20.03


Този период е знаков за Рибите. Постарай се да свършиш важното в началото на седмицата, за да ти остане време за удоволствия – очакват те много. Всичко ще се нареди прекрасно, ако си настроен положително и мислиш положително. Бъди отзивчив и щедър и ще ти се върне същото. Ако си имал финансови затруднения, сега ще намериш начин да ги разрешиш. От вторник настъпва благоприятен период, през който може да срещнеш влиятелна личност или организация, да започнеш нов бизнес или да прокараш своя идея, да рекламираш своя професионализъм в нужния кръг. Това е идеално време за обработка на голям обем информация и творчески задачи. Единствените пречки, които ще срещнеш - са разногласия и разправии с колеги заради дреболии, особено в понеделник и четвъртък. Подходящ момент за профилактика, покупка и ремонт на техника. Прекрасна седмица за възстановяване на добрите отношения и сближаване с роднини.  Личният живот ще се изпълни с нови интереси, емоции и впечатления. Опитай се да се въздържаш от прибързани обещания и мимолетни връзки, особено в четвъртък, петък. Полезно е да насочиш енергията си за подобрения в дома, промяна в имиджа. В началото на седмицата много от вас ще се насочат към изпълнението както на текущи, така и на редица стари ангажименти, които до момента отлагахте поради липсата на достатъчно време. Погрижете се да планирате внимателно задълженията, които предстои да изпълните, за да се вместите в сроковете, поставени ви от началник или клиент. Много от вас ще получат сериозна подкрепа от приятел, познат или от човек, на когото и друг път сте разчитали в живота си. Напълно възможно е да започнете подготовка да извършите промяна, която планирате отдавна. Тази седмица Рибите ще бъдат много чувствителни и впечатлителни. Всеки незначителен провал може да се възприема като личен неуспех, но това изобщо не е така. Слушай приятелите си, тези, които добре те познават и
ценят.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот