Хороскопът до 29 януари: красива любов топли душата ви

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

Хороскопът до 29 януари

ОВЕН 21.03 – 20.04


Ще бъдеш привлечен от работи, разширяващи хоризонта ти. Това са пътувания в чужбина или дистанционно общуване с чужденци, активно придобиване на нови знания и образование, обществена работа или прибягване до съдилища. Всякакви други дела също ще разширят кръгозора ти. Например, случайно може да срещнеш човек, който да ти разкрие нови истини. Може да си купиш нещо от страна, за която не си чувал досега. В случай на проблем, може да разбереш, че лесно ще го разрешиш със законови средства, чрез съда. С настъпването на новата седмица обръщайте внимание на знаците, които съдбата ви дава. Постарайте се правилно да разпределяте как да изпълнявате текущите си ангажименти – така и ще постигнете целите си, и ще си осигурите достатъчно свободни часове, през които да поставите началото на нова инициатива, която ще очаквате да се развие в бъдеще. Около средата на седмицата моментът е подходящ да поставите ново начало в професионално или в лично отношение. Не се страхувайте от промените, защото те ще ви позволят да надграждате върху основите, които вече сте поставили на работното си място.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


През цялата седмица може да чувстваш притеснение и безпокойство, да се чувстваш не на място. Причината за това е Слънцето, което сега осветява всички комплекси и тайни страхове на Телците. Седмицата е добра за работа с психолози и за хармонизация на вътрешния свят. Изминалото Новолуние е добър знак - може да бъдеш сигурен, че работата над себе си ще бъде ползотворна през целия лунен месец. Някои Телци може сериозно да променят живота си.
Очакват ги събития, които се случват рядко и не с всички: кризи, операция, зачатие на дете, наследство. Подкрепа в такива моменти ще намериш в своите морални убеждения, ще я получиш от хора, споделящи твоите възгледи, освен това, колкото и да е странно, чуждите хора ще те разбират по-добре от тези, които са ти близки. Още в началото на периода се заемете с реализацията на проект, благодарение на който ще гарантирате стабилността на приходите си. Добре е да проявявате любознателност към новостите, настъпващи около вас в професионалната сфера, за да подобрите значително положението си в делово отношение. До средата на седмицата се стремете да постигнете отличен баланс между професионалните и личните си задължения. Около средата на седмицата не си позволявайте да проявявате колебание – то може да ви отдалечи от набелязаната от вас цел.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


През тази седмица ще можеш да покажеш най-добрата си страна както в деловите, така и в любовните взаимоотношения. И всичко това благодарение на работата над себе си и желанието да търсиш и намираш компромиси в междуличностното общуване. По въпроси, свързани с финанси, трябва да се възползваш от шанса и да опиташ късмета си - има голяма вероятност от големи парични печалби, благодарение на успешна сделка. През първия ден от седмицата много от вас ще се съсредоточат и ще използват възможността да приключат с някои свои стари задължения, преди да се впуснете в полагането на нови основи в деловата сфера. До средата на седмицата не пропускайте добрите шансове, които съдбата ви предоставя, дори и да сте затрупани с твърде много ангажименти. Моментът ще бъде значим за много от вас, особено ако отдавна се стремите към постигането на определени резултати в професионалната сфера. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от някои допълнителни приходи.

РАК 22.06 – 23.07

Ще преливаш от творчески идеи, така че тази седмица ще можеш лесно да намираш изход от всякакви неочаквани ситуации. Важното е да проявиш твърдост и да се фокусираш върху решаването на собствените си проблеми, в противен случай може и да не стигнеш до тях, ако започнеш да помагаш ту на един, ту на друг. Но все пак не трябва да рискуваш, тъй като може да надцениш своите възможности. Въпреки това, си струва да се пробваш в нещо ново и интересно, тъй като полученият опит ще се окаже много ценен. С настъпването на новата седмица ще се създадат благоприятни условия да изпълните текущите си задължения на работното място. Моментът ще бъде благоприятен за осъществяване на служебни срещи от които очаквате конкретни резултати. До средата на седмицата се опитайте да направите някои нововъведения на работното си място, благодарение на които може да постигнете и значително по-голяма ефективност, когато преследвате целите си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08Тази седмица, за Лъвовете е идеална за отдих, забавления, любов, творчество и различни хобита за душата. Няма да можеш да изпълняваш ничии инструкции. Сега ще правиш само това, което ти се иска. Важно място в живота ти ще заеме твоето хоби. Започва ярък период за хората на изкуството и за спортистите.  През първия делничен ден на работното място използвайте наличните си ресурси, за да постигнете целите си. Погрижете се да си осигурите широка подкрепа от хората в прякото си обкръжение в службата. В случай че някой от тях не е съгласен с използваните от вас методи, то е добре да се замислите как да постигнете по-голяма ефективност при изпълнението на текущите си задължения. Открийте „златната среда“, за да съумеете по правилен начин да се справите с текущите отговорности на работното си място. Не се притеснявайте от това, че колега или клиент се противопоставя на дадените от вас предложения.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Ще се наложи да вземеш смели решения и да поемеш отговорност не само за успеха на собствените си дейности, но също така и за действията на някои хора в твоето близко обкръжение. Може да се появи добра възможност да промениш значително условията си на живот към по-добро - не я пропускай. В любовта, сега, не ти върви. През първия ден от новата седмица част от вас ще бъдат изправени пред необходимостта да направите определен избор, който може значително да се разминава с предварителните ви планове. Опитайте да се възползвате от позитивите на създалата се ситуация, за да успеете много по-лесно да осъществите желанията си.  Пазете си гърба от действията на мними доброжелатели на работното си място. Около средата на седмицата на много от вас ще се наложи да наваксат с изпълнението на тези свои задължения, които до момента бяхте оставили на заден план.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg