Любовен хороскоп до 18 февруари: щастието ще се настани в дома ви

Февруари

Хороскоп до 18 февруари

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица откровеността към любимия човек ви помага да намерите най-правилните решения. И не правете генерални заключения дали си подхождате или не. Мъжете и жените трябва да са различни! Това е закон на природата. Дори и да сте обмислили всичко по дни, трябва да бъдете подготвени за неочакваното! Съществува възможност предвидената среща да се окаже не такава, каквато сте очаквали. Съдбата е подготвила за вас много изненади, включително и шанс за среща с някой, към когото ще изпитате симпатия. А какво да правите с това запознанство по-нататък, решавате вие!

ТЕЛЕЦ
 През настоящата седмица най-добрият план за вас е липсата на план. Все едно животът ще направи своите корекции в мечтите ви. Може би вашият любим човек ще промени времето и мястото на срещата или самите обстоятелства ще изискват това. И вместо да се разстройвате, приемете промените за даденост и се адаптирайте към необичайната ситуация. Само тогава тези дни ще разкрият пред вас своите щедри възможности. А ако в момента сте сами, не пропускайте възможностите за романтични запознанства. Единствено от вас зависи някое от тях да прерасне в сериозна и дълготрайна връзка.

БЛИЗНАЦИ
 Изпитвате вихър от чувства към своя партньор и да не желаете да ги таите в себе си? И защо да се сдържате? Позволете на настоящата седмица да ви дари с много незабравими емоции! Ако сте отдавна заедно, във вас може да се запалят вече позабравени, изглежда, чувства. Ако пък правите първи стъпки във връзката си, ще бъде трудно да се удържите, да не прескочите наведнъж едно или две стъпала! Все още търсите своята сродна душа? Звездите обещават много успешни дни за любов и флирт! Не се страхувайте да проявите цялата своя романтичност, да играете и да дадете простор на чувствата си! Бъдете непредсказуеми и ярки!

РАК
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица предлага възможността, да отведе отношенията ви с любимия човек към нов етап. Това може да бъде една малка лудория, извършена заедно или откровен разговор, на който и двамата отдавна не се решавате. Да устоите ли на изкушението и да оставите отношенията си такива, каквито са, или да поемете риска и да внесете в тях елемент на екзотика и изненада? Изборът е ваш! Ако все още сте сами, тези дни покажете повече смелост и увереност, отколкото обикновено. Вие виждате своята цел! За вас говори вашата страст, и може би си заслужава, да се поддадете на нейните горещи увещания.

ЛЪВ
 През настоящата седмица трябва да отделите достатъчно време на връзката си. Не мислите ли, че любимият човек изпитва остър недостиг на вашето внимание? Ако е така, опитайте да осъзнаете каква е причината. Вярно ли е, че сте толкова заети, или просто търсите извинение, за да бъдете все по-малко и по-малко с него? Честно отговорете за себе си на този въпрос и може би ще поискате да промените нещо в живота си. Ако в любовта се надявате да постигнете нещо, то тези дни трябва да вървите по нетрадиционни пътища! Проявете творчество и въображение! Само така ще успеете да заинтригувате личността, която ви харесва.

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп Звездите ви даряват една наистина прекрасна седмица. Прекарайте я спокойно с любимия човек. И не опитвайте насила да я направите „най-добрата“. Вместо това, нека течението на Съдбата ви носи натам, където й е необходимо. А ако все още сте сами, тези дни ви дават възможност да се запознаете с интересен, необичаен човек. Само помнете, че срещата може да стане по всяко време, дори когато най-малко я очаквате.

ВЕЗНИ
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е добре да споделите някои от интересите на любимия човек, или пък обратното – да го заразете със своя ентусиазъм. Такова пътешествие във вътрешния свят един на друг, е не само забавно, но и вълнуващо и полезно. Вие имате много интересни идеи и планове! Време е да заемете с тяхното изпълнение! Чувствата ви пречат да се концентрирате? Не се страхувайте да признаете пред себе си, че витаете в облаците и това се отразява на всичко, което правите. Какво пък, понякога да помечтаем не вреди, особено за такива възвишени неща, като любовта.

СКОРПИОН
 През настоящата седмица романтиката и любовта ще процъфтяват във вашия живот, единствено ако сте готови да заложите на експеримента. Търсете необичайните и нестандартни решения! Ако се поддадете на този импулс и направите на любимия човек една незабравима изненада, няма да съжалявате! В момента сте сами? Не позволявайте на емоциите съвсем да излязат от контрол, иначе те могат да доведат до безразсъдни постъпки, за които след това може би дълго ще съжалявате. Въпреки това, малко неблагоразумие в отношенията с противоположния пол тези дни, определено няма да навреди. Основното, което трябва да запомните е, че всичко е добре в умерени количества.

СТРЕЛЕЦ
 Трудно е дори да си представите, какво ви е подготвила настоящата седмица! Но това е за добро! Всъщност, какво би могло да бъде по-скучно от това, случващото се да е предварително планирано и всеки ден да е неразличим от останалите? За разнообразие Съдбата ви дарява с достатъчно изненади, които ще нахлуят в живота ви, когато най-малко очаквате. Възможно е любовта да ви прониже като мълния. Но може би и вие самите ще поискате да промените нещо в себе си или в отношенията с любимия човек. Действайте! Но не забравяйте и златното правило: „Седем пъти мери – един път режи!“.

КОЗИРОГ
 В романтичните отношения вие сте способни да вложите елементи на хумор, игра и флирт! И според вашия любовен хороскоп, ако вече имате любим човек, това позволява да прекарате заедно една наистина прекрасна и забавна седмица, необременена от прекомерни емоции и предразсъдъци. Ако  все още сте сами, веселото ви настроение привлича към вас заинтересовани погледи. Тези дни се появява прекрасна възможност за многообещаващо запознанство! Не я пропускайте!

ВОДОЛЕЙ
 През настоящата седмица от вас е трудно да се очаква последователност и предвидимост! Тези дни вие определено сте обзети от противоречиви мислите и чувствата. Неволно сравнявате партньора си с някой, който е бил в живота ви преди? Разбира се, в миналите ви връзки е имало добри неща, но ви се намирате тук и сега. И само ако осъзнаете това, можете да продължите напред. Чувствате, че промените са назрели и започвате търсене на своята половинка? Вие имате няколко повече или по-малко подходящи кандидатури за сърцето си. Всъщност да избирате, съвсем не е нещо лошо, но нека бъде съзнателно!

РИБИ
 Чувствате, че с любимия човек сте кръстопът? Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица трябва честно да поговорите с него за това и заедно да решите накъде да продължите. Колкото и труден да е изборът, опитайте  да претеглите всички „за“ и „против“ и направете първите съзнателни стъпки в желаната посока. Все пак не можете вечно да стоите на едно място. Търсите своята сродна душа? Помнете че в любовта не трябва да се бърза. Спрете и се огледайте по-внимателно! Съвсем близо до вас има някой, готов да ви дари с много нежност и топлина.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот