Хороскоп за идната седмица до 18.02: щастие ще украси живота ви

Февруари

Хороскоп до 19 февруари.

ОВЕН
 През тази седмица вашите планове и намерения са подложени на проверка за актуалност и целесъобразност, за съответствие на реалността. Неоправданите надежди са се разсеяли, завишените очаквания не са се оправдали. Всичко, което се получава обаче, е надеждно и ще се реализира в живота. Разбира се с времето, защото големите програми изискват търпение и усилия. Сега е целесъобразно да се развиват сериозните делови и лични програми, без да се разпиляват усилията на дребно. За вас ситуацията е благоприятна, целите ще бъдат постигнати. Разбира се, не само за тази една седмица. До края на февруари в най-общ план вие ще свършите всичко, което си набележите. Имайте предвид, че през тази седмица не е желателно да подписвате сериозни документи. Всичко, свързано с документи, среща препятствия и това е нормално. В личен план всичко е повече от благополучно. Общувайте с приятели, влюбвайте се, укрепвайте брака си. Във финансово отношение цялата тази и следваща седмици се появяват възможности за доходи и успешни сделки.

ТЕЛЕЦ
Някои наистина ще се сблъскат с трудности, но на вас тази седмица е благодатна: ще получите финансови блага и внимание от противоположния пол. Романтични отношения, дълбока страст или съпружеска нежност ще украсят живота ви. Обстоятелствата са на страната на всички, които повишават своето образование и разширяват кръгозора си. Ако поискате, можете да имате успех в обществото или да имате реална полза, занимавайки се с обществена дейност. За мнозина от вас целта е решаването на "глобални" семейни задачи. И те се решават. Избистря се вашето социално положение, кариера, ролята ви в семейството. Това означава, че някои Телци стават родители, баба, мъж и т.н., повишават своята самооценка, своята значимост за обществото. А други остават сами, но и това се възприема положително. Главното е не това, което става, а как ние се отнасяме към него. Сега вие всичко възприемате позитивно и това е правилно.

БЛИЗНАЦИ
 От началото на февруари вие сте ориентирани към обществена дейност, задачи, свързани с кариерата или цел, която не е свързана с конкретни семейни задачи. През тази седмица може да проследите как са се развили нещата в тази област. Защото засега няма да можете повече да вървите напред: до март ще се наложи да тъпчете на едно място. Нека това не ви стресира: има време да стабилизирате постигнатото. Убедете се, че всичко е направено както трябва, довършете пропуските и ще утвърдите професионализма си. В началото на седмицата могат да възникнат недоразумения или досадни задръжки, свързани с работата. Това е повод да стегнете собствената си организираност и реда наоколо. Полезно е също така да се запознаете и внедрите най-новите постижения в своята професионална област. Ако някаква нова идея или метод предизвикват възторга ви, изучавайте я не по-малко от две седмици и едва тогава я внедрявайте, за да избегнете грешки. Вие имате най-голям успех като координатор, преподавател и посредник. Най-благоприятният ден за делови проекти е сряда.

РАК
 През тази седмица окончателно ще се изясни доколко успешно вървят вашите финансови дела и доколко стабилно е благосъстоянието ви. Най-показателни дни в това отношение са петък и събота. Едва ли е благоразумно през тези дни, а и изобщо през цялата седмица да вземате или да давате пари назаем. Живейте според джоба си, без да допускате дефицит. В края на седмицата ще усетите недостиг на топлина в съпружеските си отношения и дори разочарование от поведението на своята "половинка". Направете си изводи, променете правилата на играта в своя полза. Юридическите дела вървят прекрасно, стига да са актуални, както и общуването ви със широката публика в качеството на арбитър, наставник, преподавател. Налице са надеждни, делови и енергични партньори и съратници - не ги отхвърляйте. Възможно е възникването на сериозна връзка, в основата на която са общите интереси.

ЛЪВ
 Същността на всичко, което се случва през тази седмица, е изясняване на взаимоотношенията и проверка на стабилността на деловите контакти. Ще има и открития, може би не съвсем приятни. Приемете ги като нещо нормално и повярвайте, че е по-добре да се откажете от ненадеждните отношения и съмнителните делови партньори. В същото време с всички сили се старайте да повдигнете собствената си увереност, не отстъпвайте пред мнимите трудности, ще се справите с всичко. Важни открития ще направите в петък и събота, не игнорирайте случващото се. Не си струва да се доверявате изцяло на казаното, доверявайте се на фактите. Колкото и да ви се струва сложно собственото положение и нисък тонусът ви, имайте предвид, че през тази седмица започва благоприятен период за осъществяването на вашите желания и социални програми. До края на февруари вие ще трябва да успеете да реализирате благоприятните възможности, които задължително ще имате. Не ги пропускайте, не се отказвайте от жизнени блага.

ДЕВА
 Целият февруари вие живеете според обстоятелствата. За да ги използвате адекватно, трябва да развивате в себе си по-голяма чувствителност към околните, да улавяте тяхното състояние и настроение. През тази седмица могат да възникнат достатъчно необикновени ситуации, в които да се почувствате "в миналото" или да срещнете стари познати. Това е повод за търсене на най-точната форма на взаимодействие с хората, което е особено важно за онези, които работят с широка публика или с клиенти. Налага се да проявяват максимална гъвкавост. Подходящ ден за реализация на вашите намерения - сряда. В петък и събота ще се изяснят всички неразбории и грешки, които са се натрупали в службата и в бита. Дано да са само дреболии. В неделя вие възприемате всичко, което се случва, деформирано, което може да развали отношенията ви с някого.

ВЕЗНИ
 Събитията през тази седмица спомагат за постижения в службата, добро самочувствие и семейно благополучие. Какво още ви трябва за да сте щастливи? Май, нищо друго. Нивото на делова и физическа активност е добро, настроението - позитивно. Вие прекрасно използвате своите дипломатически способности, за да печелите пари и за други цели. Прекрасни са и взаимоотношенията ви с противоположния пол и това е най-приятното от всичко. Само избягвайте излишества, не рискувайте репутацията си. Най-резултатният и благоприятен във финансов и личен план ден е сряда. Използвайте своите способности и реалните възможности, които ви подарява ситуацията. Към края на седмицата мнозина са обзети от силни чувства, не е задължително да са светли, затова дръжте ги под контрол. В петък и събота се изяснява истината във вашите романтични и приятелски взаимоотношения, не й обръщайте гръб. През тази седмица нищо не е в състояние да ви изпорти живота.

СКОРПИОН
  Дори ако ви притесняват най-вече домашни грижи, обективните събития и вашият личен потенциал формират репутацията ви и влияят върху кариерата ви. През тази седмица имате реалната възможност да укрепите своя статус в семейството или в професията. В романтичен план е настъпил най-благоприятният период на пълна хармония с обожавания от вас любим човек. Бързате да създадете и стабилизирате любовните или съпружески отношения. За подобряването на финансовото положение ще имате някои шансове, побързайте да ги използвате. Най-благоприятен в личен и делови план ден е сряда. Жените разцъфтяват и изглеждат привлекателно. Не икономисвайте средства за подобряване на имиджа си, това ще ви се върне. В четвъртък, петък и събота проследете и анализирайте събитията от психологическа гледна точка. Важно е да разберете логиката на събитията. В неделя ще въведете поправки в силно изкривената информация. През цялата седмица бъдете внимателни зад волана - разсеяни сте доста.

СТРЕЛЕЦ
 Вие влизате в период на реализация на благоприятни социални възможности. Вашите способности и амбиции започват да се превъплъщават в живота. Това ще продължи до края на февруари. Разбира се, ще се наложи да приложите усилия и таланти. Най-перспективни и резултатни са родените в началото и в средата на декември. Те могат да осъществят сериозни социални програми. Важно е и това, което се случва в семейството. Най-интензивни са семейните събития в събота и неделя. Имайте предвид, че през тези дни се формира фонът на събитията за целия месец, затова не бива да се допуска кавга или недоразумение с някого от близките - негативът може да продължи дълго. Позитивното също задълго ще зададе благоприятен фон, затова през почивните дни следва да се формира благоприятна атмосфера. В понеделник, въпреки мнението на домочадието, вие следвате собствените си желания. Във вторник и сряда придобиването на домашно имущество ще бъде много сполучливо. За всякакви финансови операции това са най-благоприятните дни.

КОЗИРОГ
Вие сте активни, енергични, държите се толкова адекватно, че намирате онези, които с удоволствие ви подкрепят, търсят контакт и по-близки отношения с вас. Най-добре се чувстват родените в средата на януари. Изградете своето общуване, делово и лично, и не жалете средства за подобряване на външния си вид. Инициативите, които сега проявявате, поставят основите на двегодишната програма на вашите интереси. Действайте енергично и целеустремено, в сряда и четвъртък обстоятелствата са особено благоприятни за вашите интереси. Най-добре са нещата в семеен и любовен план. За някои любовта обещава да прерасне в семейство, друг ще се зарадва на собственото си дете. Творческите хора са на гребена на успеха. Бъдете предпазливи в транспорта, особено в понеделник. Отложете далечните пътувания, те ще ви донесат повече грижи, отколкото полза. В събота си пазете портфейла.

ВОДОЛЕЙ
  Събитията през седмицата ще станат много важни, както за онези, които празнуват рожден ден тази седмица, така и за всички останали Водолеи. Важна е позицията, която заемате и какво е вашето взаимодействие с околните. Това задава тон и в личния живот, и в деловите отношения. Най-показателни са събитията в петък и събота. Известни взаимоотношения и делови контакти могат да приключат. Не си струва да се опитвате да задържите нещо, което си отива - това е закономерно. През първото полугодие на тази година вие формирате среда и взаимоотоншения за себе за много години напред: Това е нещо важно, отнесете се към него съзнателно, а не оставяйте събитията и чуждите интереси да ви диктуват. През тази седмица е също така важно внимателно да следите своите разходи и доходи, за да не допуснете зараждането на нежелателни тенденции. Възможни са извънредни финансови ситуации, както благоприятни, така и неблагоприятни. Дръжте нещата в свои ръце.

РИБИ
През февруари за вас завършва годишният цикъл.  Постарайте се да приключите краткосрочните ангажименти и без съжаление да се разделите с нещо. Настъпва времето за формиране на основните събития за годината. През тази седмица вие имате висок рейтинг в обществото, възможно е да участвате в културни или официални мероприятия. От всичко може да се извлече не само удоволствие, но и полза. Например, да се установи надеждно сътрудничество и дори дружба с енергичен човек, който ще ви предложи участие в програми, изгодни и за двете страни. Сътрудничество и взаимодействие – през тази седмица това са ключови думи. Най-деловите получават висок бонус. В неделя следете особено внимателно своето неустойчиво емоционално състояние.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот