5-те зодии, които ги чака късмет през февруари

Февруари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.43 (7 Votes)

Истински късмет ще очаква част от представителите на зодиака през февруари. Астролозите предвиждат множество успешни моменти за някои от зодиите.


Козирог

Козирози, и ние, и вие знаем, че не сте по партитата, но в началото на годината ще трябва да отпразнувате първата позиция в списъка на най-късметлийските знаци през годината. Тази година се очертава да бъде един от най-добрите периоди в живота ви.

Ще можете да вземете най-сочните плодове от семената, които засаждате от години. Усилията, които влагате във всичко, което правите, под твърдите очи на вашия владетел Сатурн, ще бъдат изплатени сега, започвайки още от февруари.

Вие сте личности, които винаги сте искали да направите живота си по-специален, уникален и пълен с ентусиазъм и точно тази година се очертава подходяща за осъществяване на вашите мечти.

 Астролозите очакват голямо струпване на планети в знака на Козирог, което е свързано с вътрешни трансформации, значителни промени в личните нагласи и убеждения.

През следващите четири месеца може да попаднете на информация, която бихте могли да използвате в своя полза. Имайте вяра в себе си и се опитвате да се развивате професионално и не само, но бъдете и нащрек - трябва да сте по-внимателни какъв вид информация получавате и как можете да я използвате в своя полза.

Още през първите месеци на годината козирозите ще забележат, че се чувстват различни - колко различни зависи от решенията, които са взели през последните две години.

За мнозина се очакват и колебания във финансов аспект поради желание за промяна на работното място – не се притеснявайте, защото промяната ще е за добро.

Телец

Годината ще започне добре и за представителите на зодия Телец във всяка една област. Те ще станат по-отговорни и осъзнати за своята роля в семейството, на работното място, както и по отношение на собственото си благополучие, но и на това на хората около тях. Под влиянието на Юпитер в началото на годината последователите на знака ще бъдат по-мъдри и по-решителни.

Телецът ще бъде изключително отговорен по отношение на постигането на финансово спокойствие и комфорт в личен и семеен план. Благодарение на астралните влияния представителите на този зодиакален знак ще намерят съюзници за финансовите въпроси, които ще ги изведат на друго ниво, оставяйки на заден план по-банални сфери от живота.

Още през февруари телците ще започнат да разпознават своите физически и духовни нужди и ще имат яснота и енергия, необходими за извършване на промени в навиците си, постигайки по-добро качество на живот и физическо и емоционално благополучие.

През февруари ще мечтаете за голяма любов, щастие и просперитет. Сега тези трепети няма да останат само в сферата на мечтите, но ще имат реален шанс да се сбъднат.

Овен

Представители на зодия Овен, февруари ще бъде месецът, в който ще почувствате, че вашата популярност се увеличава с всеки изминал ден. Не са изключени множество нови срещи, по време на които ще завържете интересни запознанства.

Някои от тях ще бъдат много обещаващи в бъдещ план, особено в любовно отношение. Затова ви съветваме да бъдете общителни, да наблюдавате какво се случва във вашето обкръжение и да не се отказвате от възможността да се срещате с хора - както с по-близки приятели, така и с нови личности.

Човек от противоположния пол ще бъде ваш приятел и довереник от сърце. Около третата седмица от месеца, без страх и съмнение, ще може да излеете душата си пред него – бъдете спокойни, тайните ви ще бъдат запазени. Спомен, идващ отдалеч, ще ви донесе много радост, усмивка и емоции в живота ви.

Планирайте парти вкъщи и поканете хора, с които се чувствате добре в компания и се забавлявайте до зори, защото именно от това се нуждаете сега.

Рак

Раци, безспорно и вие ще сте сред късметлиите през февруари и то във всеки един аспект. В началото на месеца ще имате предложения, които ще променят професионалното ви положение и са шанс, който очаквате отдавна. Съветваме ви да не се колебаете дълго и да приемете предизвикателството, защото промените ще са от ваша полза. През втората седмица на месеца ще получите предложение за заминаване за няколко дни.

Възползвайте се и от него, защото това ще бъде възможност да се запознаете с нови хора, в чиято компания ще се чувствате отлично.

Ще се чувствате радостни и изпълнени с енергия, защото най-накрая ще успеете да реализирате някои свои щури идеи, които сте отлагали от дълго време. В средата на месеца връзката ви с партньора ще се стабилизира.

Отново ще възвърнете хармонията и чувството си за удовлетвореност и ще отворите вратите за любовта и творчеството. Не само ще се почувствате по-щастливи, но и самочувствието ви също ще се повиши, което ще ви направи и по-актрактивни за отсрещния пол.

Близнаци

Февруари ще носи и много късмет и хубави емоции и за представителите на зодия Близнаци. Този месец ще ви поднесе много по-приятни моменти от предишните, особено по отношeние на професионалните въпроси. Ще имате шанс да вземете някои добри решения, които ще донесат много ползи.

Вторият месец ще ви даде и много възможности, но ви съветваме да следвате своите цели амбициозно и последователно, като същевременно се придържите към здравия разум.

През февруари ви очакват много благоприятни дни и ще разберете това, когато започнете различни нови инициативи, но влагайки повече разум в тях. Правете това, което ви харесва, а не това, което трябва да направите по задължение.

Помислете за нещо изоставено в миналото, независимо дали става въпрос за ваша страст и хоби или задача от професионален аспект, и се опитайте да я „възродите“. Месецът предвещава и шанс за любовни трепети за самотните представители на зодията.Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg