Четри зодии, чиито желания ще се сбъднат през февруари

Февруари

Вълшебството на февруари ще донесе специални моменти на тези зодии, които са готови да грабнат шанса и да превърнат желанията си в реалност.

Телец

Телците, известни с тяхната упоритост и трудолюбие, могат да очакват, че техните усилия най-накрая ще бъдат възнаградени. През февруари, специфични възможности за кариерно израстване и финансово стабилизиране ще се появят на хоризонта, отваряйки пътя към осъществяването на дългогодишни амбиции. Старайте да си освободите време за нещата, които все отлагахте напоследък в професионален план. Планирайте и осъществявайте желаните от вас промени с постоянство и с ясното съзнание, че, дори и да се обърка нещо в последния момент, вие сте в състояние да предприемете необходимите ходове, за да разрешите проблемите. До средата на периода моментът е прекрасен да се заемете с тези свои инициативи, които поради една или друга причина отлагате да осъществите на по-късен етап. Действайте целенасочено и без каквото и да било забавяне. Имайте предвид, че в редица случаи е задължително да правите компромиси. Планирайте до най-малкия детайл настоящите и бъдещите си действия. В случай че попаднете в непредвидени за вас обстоятелства, то е потребно да съобразите с тях решенията, които взимате. Следвайте инстинктите си в отношенията с интимната си половинка, особено ако в очакванията на двама ви има съществени разминавания. Около средата на периода не допускайте да се задълбочат съществуващите разногласия между вас и хората, които ви заобикалят на работното място. Важно е да се придържате към „златната среда” и нещата за вас ще се подобрят многократно. Коригирайте отношението си към хората от близкото си обкръжение и не скривайте чувствата, които истински ви вълнуват. Съобразявайте се със събитията, случващи се в професионалната сфера. Дори и да имате конкретни затруднения, то е добре да планирате инициативите си така, че да се справите с тях. Простете за обидата, която ви е нанесъл приятел, и продължете живота си изпълнени с вярата, че това ще остане част от миналото ви и няма да има отношение към бъдещето ви. През почивните дни се постарайте да се дистанцирате от личностите, чието присъствие около вас не ви носи нищо позитивно. Стремете се да се заобикаляте с положително настроени към живота особи. Не бързайте да давате обещания на приятел или близък, дори и да смятате, че можете да се справите с поставените ви задачи. Конкретизирайте какви очаквания имате от хората, които заемат важна роля в живота ви.

Лъв:

 Лъвовете, които винаги са готови за приключения и нови предизвикателства, ще намерят февруари изключително благоприятен за личностно развитие и самоизява. Желанията им за творческо изразяване и признание ще намерят плодотворна почва, а взаимоотношенията с близки ще достигнат нови върхове на хармония и разбирателство. Трудностите ще отстъпят място на улесненията, ако сте съумели да планирате по правилен начин изпълнението на текущите си ангажименти и на задачите, възложени ви буквално в последния момент от началник, влиятелна особа или клиент. Не отказвайте да бъдете в помощ на интимната си половинка, дори и да имате други планове за малкото свободно време, с което ще разполагате. До средата на периода си създайте достатъчно добри условия, за да се справите с текущите си рутинни задължения на работното място и в същото време да посрещнете съществуващите в личен план предизвикателства. Моментът за много от вас ще бъде от изключителна важност, тъй като част от вас ще вземат съдбовно решение, което ще внесе трайни промени в живота ви. Много от вас биха могли да се надяват на сериозно раздвижване по редица важни въпроси от делови характер. Стремете се да използвате позитивните страни и да блокирате негативите. Имайте предвид, че успехът е въпрос на избор, но трябва да сте подготвени за него. Около средата на периода се освободете от страховете и от съмненията, които често обсебват мислите ви. Стремете се да бъдете максимално добре организирани – така ще постигнете отлични резултати по делата, по които работите от известно време. Не се страхувайте да влезете в открито противоречие с хората, които ви заобикалят на работното място, защото само по този начин ще изясните редица важни за вас въпроси. Добре направеният от вас избор може да ви осигури отлични възможности за реализация в професионалната и в материалната сфера. Поемете инициативата за собствените си дела, защото именно те ще ви носят стабилността, от която се нуждаете на работното място и в материален план. През почивните дни се постарайте максимално добре да организирате изпълнението на ангажиментите си в дома и спрямо членовете на семейството си. Ако се опасявате, че рискувате с думи или с конкретно действие да нараните човек до себе си, то трябва просто да бъдете по-внимателни. Пазете се да не проявявате разточителство. Колкото по-адекватно оценявате създалата се ситуация, толкова е по-малка вероятността да имате каквито и да било затруднения.

Скорпион:

  За Скорпионите, които често се стремят към дълбоки емоционални преживявания и промени, февруари предвещава сбъдването на желания, свързани с лични взаимоотношения. Този месец може да донесе нови запознанства или да засили съществуващи връзки, като отвори врати към неочаквани емоционални преживявания. Важно е да следвате отлична дисциплина на работа, за да успеете да се справите с предприетите от вас преди време делови инициативи. Обръщайте внимание на малките детайли – това би могло да ви спести множество проблеми както на този етап, така и в бъдеще. До средата на периода разпределете ангажиментите си по начин, който ще ви позволи да се справите с отговорностите на работното си място и в същото време да се занимавате с някои въпроси, касаещи членовете на семейството ви. Обмислете споделените с вас идеи за развитие на нова основа. Имайте предвид, че новото начало не винаги е синоним на по-дълъг път до заветната цел. Внимателно боравете с наличните си средства, тъй като не е изключено да бъдете изненадани от редица непредвидени разходи. Колкото по-реалистично гледате на нещата, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с нежелани проблеми. Около средата на периода не се поддавайте на внушения, особено ако не сте сигурни, че те ще доведат до нещо конкретно и позитивно в живота ви. Стремете се да бъдете достатъчно добре мотивирани, когато започвате да правите каквито и да било промени в личния или в професионалния си живот. Колкото по-организирано действате сега, толкова е по-малка вероятността да попаднете в обстоятелства, върху които да не можете да упражните какъвто и да било контрол. Проявете по-голяма инициативност по отношение на делата, които предприехте в професионалната сфера преди време. Стремете се да бъдете максимално гъвкави и да не допускате каквито и да било недоразумения в отношенията си с делови партньори или клиенти. През почивните дни, дори и да сте застигнати от непредвидени грижи и проблеми, ако подходите по правилния начин, ще успеете да се справите с тях без особени сътресения. Осигурете си необходимото спокойствие, за да успеете да възстановите баланса в организма си. Позитивната нагласа ще ви помогне да се справите с редица трудни за решаване въпроси. Моментът ще бъде от изключителна важност за тези от вас, които са пред прага на конкретна промяна в живота си.

Стрелец:

  Стрелците, известни със своя оптимизъм и жажда за знание, ще намерят февруари благоприятен за образователни начинания и пътувания. Желанието им да разширят хоризонтите си и да придобият нови умения ще бъде подкрепено от звездите, като им се предоставят възможности за обогатяване на знанията и културния им багаж. Необходимо е да използвате адекватно изградените вече от вас връзки и контакти в професионалната сфера. Стремете се да планирате ангажиментите си така, че да разполагате с достатъчно свободни часове и за личните си потребности. Моментът е благоприятен за осъществяване на пътуване, което е свързано с конкретна ваша инициатива. До средата на периода е добре да откриете първопричините на някои свои лични проблеми, за да успеете по-лесно да се справите с тях. Имайте готовност да промените стила си на работа и начина, по който възприемате света около себе си. Колебанието само ще направи по-трудна ситуацията за вас, ако не подхождате разумно. Поемете инициативата изцяло в свои ръце и ще бъдете приятно изненадани от постигнатите отлични резултати в делови план и в материалната област. Структурирайте желанията си по начин, който ще ви носи значителни ползи и на този етап, и в бъдеще. Около средата на периода се постарайте да отделите достатъчно време и внимание за ангажиментите, които имат потенциала в бъдеще да ви гарантират стабилността в професионален и в материален план. Защитете интересите си от недоброжелателни колеги или от конкуренти. Имайте готовност да обмислите и да съставите план, с чиято помощ да успеете да се справите при всякакви обстоятелства, застигащи ви в живота.  Колебанието ще ви отдалечи от реализацията, на която се надявате в професионалната сфера. В случай че започнете поетапно да се освобождавате от проблемите и да разрешавате неизяснените въпроси, то ще бъде многократно по-лесно да овладеете положението, в което волно или неволно попадате. През почивните дни се забавлявайте както намерите за добре. Освободете съзнанието си от делата, върху които нямате пряко въздействие. Колкото сте по-разкрепостени в общуването и се стремите да се наслаждавате на миговете щастие, толкова ще бъде по-лесно да се посветите на задълженията си. Вслушвайте се в интуицията си и няма да бъдете подведени. Колкото по-достойно се държите в личен и в професионален план, толкова по-добре ще откривате най-правилния за вас път в живота.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот