Седмичен хороскоп до 17 април: периода обещава много щастливи и романтични моменти

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичен хороскоп до 18 април:

Овен

През тази седмицата изхвърлете от главата си идеята, че ще може да се справите с всичко сами. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Още преди вторник се обадете на хора, за които сте сигурни, че ще може да ви помогнат и няма да ви откажат. Ако не го направите рискувате да потънете в хаоса на задълженията си и въпреки желанието им другите да не могат да се включат, за да ви помогнат. Роднините, които до момента сте избягвали заради решаването на стар проблем, сега вече ще трябва да срещнете и да обсъдите нещата. Периодът е достатъчно благоприятен, така че всичко ще се развие в благоприятна посока- не се съмнявайте в това! В края на седмицата може да се разделите с ваше дългогодишно убеждение. Хората се променят и няма нищо лошо в това.

Телец

Този понеделник няма да ви пожали. Още в началото на деня пред вас ще изникне предизвикателство, с което ще трябва да се правите сам-самички. Не допускайте чужда намеса, тъй като от това ще завиди възможността ви да взимате независими решения в живота ви. Напълно сте способни да се справите по най-добрия начин. В средата на седмицата бъдете внимателни при подбора на думите, които използвате, тъй като без да искате може да предизвикате напълно излишен конфликт, след който да ви е необходимо много време, за да върнете нещата в предишното им положение. В края на седмицата ще получите примамливо предложение, което може да ви изкара от финансово затруднение. Опитайте се като начало да съчетавате и двете дейности.

Близнаци

Тази седмица може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична облага. Сега трябва само да сте повече егоисти от обикновено. Никакво изпитване на вина, не си слагайте рамки, а само преследвайте целите си. В личния живот нещата може да се променят рязко в средата на периода. Учудващо за вас самите няма да се противите на събитията и дори може да направите така че да ускорите нещата. Ще си дадете сметка, че няма за какво да съжалявате и ще се учудите, че по-рано не сте си давали сметка за необходимостта от всички тези наложителни „ремонти“ в отношенията ви. Не позволявайте да ви манипулират като предизвикват съжалението ви.

Рак

Тази седмица може да се окаже критична за чувствата ви. Потопили сте се изцяло в тях и отказвате всеки опит на приятелите ви да ви изведат от това състояние. А те правят наистина неимоверни усилия. Спомените ви теглят назад, правят ви меланхолични и всичко това не е във ваша полза, освен ако не сте човек на изкуството. Но дори така да е не поставяйте реалния си живот в зависимост от случилото се. Дайте си още няколко дни време и направете първите опити за крачка напред, после още една. Не забравяйте, че най-тъмно е преди изгрев. Това, което сте загубили е едно, но вие може да погледнете на други страни и да промените потребностите си.

Лъв

През тази седмица ще берете плодовете на правилните си решения от последните седмици. Скокът в професионалното ви развитие е напълно логичен и очакван. Това ви дава повече свобода, защото с чиста съвест може да намалите активността си, оставайки реален наблюдател. Огледайте се на кого от колегите си може да дадете повече пълномощия, за да освободите дейността си за новите идеи, които нахлуват в главата ви. Периодът е добър за планиране на почивка. Дайте предимство на половинката ви да избере дестинацията и времето, в което да почивате през лятото. Сега е момент, в който може да решите много от въпросите във връзката ви, но за целта ще трябва да се откажете от лидерската роля в нея.

Дева

Седмицата е прекрасна за започването на нови начинания. Напишете на един лист всичко, което искате да започнете да правите. Разбъркайте ги и извадете един-два. Повече дейности само ще разпилеят времето и силите ви и няма да се стигне до никъде. Имайте предвид, че ако започнете сега лятото ви може да бъде прекалено ангажирано, но точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В личен план не правете резки промени и не насилвайте нещата. Спокойствието е необходимо, за да съберете сили и страст за следващите приключения, които ви очакват.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg