Седмичният хороскоп до 21 април: ще бъдете щастливи, вашите желания ще бъдат чути от звездните плеяди

Април

Седмичният хороскоп до 23 април:

Овен

Ще откриете, че тревогите ви са били пресилени. Лесно ще постигнете комфорт, нужна е добра организация и последователни действия, а също така и желание и воля. Приоритетите ще ви мобилизират към активност, което ще ви позволи да свършите много работа. Всичко това ще се отрази положително на финансите ви. Възможностите ви за предстоящото лято се повишават и с удоволствие ще организирате отдиха си. Пътуванията, влизащи в програмата на някои от вас, ще придобият особено значение. В интимен план ви очакват романтични срещи с някой, към когото отдавна се стремите. Но не бързайте да се обвързвате, не е сега моментът.

Телец

Въпроси от всякакво естество ще определят динамиката на ежедневието ви през следващите дни. Ще сте в добра кондиция и с гъвкава мисъл, ще търсите оптимално приложение на иновации. Придавайте значение на хората около вас. Подкрепата им е важна, за да се чувствате сигурни в начинанията си. Изразете уважението и обичта си към тях, като ги насърчите и вие в делата им. Това, което давате, ще ви се върне тройно. Промяната при вас напоследък е повече от очевидна. Нещо силно е повлияло и е накарало да погледнете на живота си от друг ъгъл. Ще намерите нужните ви отговори и с необременено мислене ще продължите напред. Внимавайте какво ядете.

Близнаци

Талантът ви да анализирате ще ви помогне да извлечете практически ползи за себе си във всяка ситуация. Вникването в детайлите ще ви направи по-независими от хора, чиято опека ви идва в повече. Изборът, който ще направите, ще се превърне в основен мотив и двигател по пътя ви към успеха. Ще отбележите силно присъствие в социалната, обществено-политическата и професионалната сфера, изявявайки се като добри организатори, ръководители и хора с широк поглед върху нещата от живота. Времето работи за вас и събитията скоро ще го потвърдят, ако все още имате известни подозрения дали това е така. В здравословен план са възможни леки неразположения.

Рак

Високо ще вдигнете летвата за професионалните достижения, карайки по този начин околните да се съобразяват с изискванията и темпото ви. Вие също ще трябва да се съобразите с тях, като не гледате едностранчиво на проблемите и въпросите, чиито решения търсите. Ще направите общата ви цел достижима, стига да си давате сметка за мнението на околните, като се вслушвате в него и не налагате своето. Постигнатото ви носи удовлетворение. За някои предстои издигане в йерархията, за други желано пътуване в чужбина. Конфигурацията на звездите е такава, че не са изключени печалби от тотото или други хазартни игри. В любовта ще се насладите на хубави мигове.

Лъв

Работата ще се увеличава, а ще расте и напрежението през следващите няколко дни. И защото сте припрени, с нагласата начаса да свършите всичко, отношенията ви с околните често ще бъдат на границата на търпимото. Привлечените от работа в друго населено място ще изпитат известни притеснения от битов, служебен и друг характер. Като хора реалисти, ще разчитате най-вече на разума си и по-малко на случайността, свеждайки по този начин възможните загуби до минимум. За постигането на целите си ще трябва да се ограничите в харченето. Бизнесмените ще работят върху разширяване на дейността си, а хората на изкуството ще изпаднат в кратка творческа криза

Дева

Така е подредена програмата ви, че трябва да положите повече старание, за да успеете да я изпълните. Очакванията са големи, погледите са вперени към вас. Предстои ви разработване на важен проект. Неговото финансиране идва по линия на международни програми. Това ще бъде един от професионалните ви приоритети са само за следващата седмица, но и за месеци наред. Ще се съсредоточите върху кариерата, ще сте отворени към иновациите, ще анализирате пазарните и финансовите условия у нас и по света. Засилените ви контакти с финансови институции ще подпомогнат бизнеса и предприемаческите ви действия, но не са изключени и трудности.

Везни

Нови хора ще се появят в живота ви. С тях ще споделяте общи идеи и намерения Заради тях, но най-вече заради себе си ще продължите и занапред да работите усърдни по задачите си. Ще възникнат и нови отговорности, предвид обхвата на проектите, с които сте ангажирани. Помислете за разширяване на сътрудничеството си с важни за делата ви личности. Правилното разпределение на времето и енергията, ще ви помогне да реализирате служебните си и обществени ангажименти. Издигане на по- висока позиция ще затвърди авторитета ви. Очаква ви приятна финансова изненада. Възможно е тя да дойде и под формата на печалба от лотарията.

Скорпион

Няколко седмици подред създавахте условия за ускорено развитие на делата си. Ще продължите в същото темпо, усвоявайки в движение и новостите, които живот налага. Решимостта, с която подхождате към всеки проблем, е гаранция за бързо напредване и справяне с трудностите от различен характер. В процеса на работа ще разширявате контактите си с хора, институции и държави, от което авторитетът ви във вашите среди ще расте. Често ще бъдете търсени за съвети и услуги. Не се учудвайте, ако срещнете по пътя си завист и злоба – във всеки възход е заложено и известно разочарование. Последното ще ви помогне да осмислите успеха и да си извадите важни заключения за хората, с които сте заобиколени.

Стрелец

Повече значение ще придавате на делата, които ви предстоят. Важността им определя и ресурса от време, сили и средства, които ще употребите за реализацията им. Затрудненията няма да ви възпрат и ще се справяте с тях в движение, предвид това че и досега не са ви липсвали. По-важното е да успеете да запазите близостта си с човека до вас, като не му прехвърляте тревогите си. Ще имате успехи и те ще ви мотивират и занапред. Някои от вас ще продължат с изявите си в образователната сфера. Очакват ви успехи в изпитите и произтичащите от тях квалификации. Очакват ви хубави събития, бъдете готови за тях. Ще планирате отсега лятната си почивка.

Козирог

Изключително отговорно ще пристъпвате към работата си и това е гаранция за намиране на добри решения. За съжаление, ще има моменти, когато нещата няма да зависят само от вас, което ще се отрази на резултатите. Имайте предвид, че несподелянето на намеренията крие риска да останете неразбрани и когато това засяга повече хора, може да се превърне в проблем. Мисленето ви в перспектива помага идеите ви да намерят реализация. Истината е, че лъскавите неща не ви влекат особено, но за сметка на тях може да се окажете привлечени от някой, който ги притежава. Бъдете подготвени за разтърсващи емоции. Семейните да бъдат много дискретни, ако меракът за нови сексуални изживявания ги замеси в извънбрачна авантюра.

Водолей

Притискат ви най-различни обстоятелства, но те няма да ви спрат. Ще се стремите към създаване на по-добри условия за работа и живот за вас и семейството ви. Когато е нужно, ще проявявате воля и ще приключвате задачите си докрай. Упоритостта е важна за кариерата ви и за вас самите. Бизнесът ви ще се развива с променливо темпо, което означава, че са възможни както възходи, така и временни спадове. Бъдете прозорливи и се възползвайте от момента, без да изпреварвате събитията. Проявявайте повече сдържаност към подчинените си и онези, които не са на нивото ви. Ще решите проблем, който ви притеснява от доста време. Динамиката и стресът ще внасят напрежение около вас, а също и изтощение.

Риби

С партньорите бъдете коректни, за да гарантирате справедливост в общите цели. Очакванията ви ще се потвърдят и няма как да бъде друго – енергията, която влагате, ще подобри резултатите във всичко, с което се захващате през тези дни. Индивидуалните изяви също ще ви носят добри емоции, предвид свършената работа, полезните срещи и занимания. Предложение за нова служба или издигане в лидерска позиция очаква най-амбициозните представители на знака. Вслушайте се в съветите на приятели и колегите си и усмирете егото си, в случай че ви създава проблеми. С участието си в перспективен проект ще си осигурите нужните ви за далечно пътуване средства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот