Седмичният хороскоп до 23 април: ще бъдете щастливи, вашите желания ще бъдат чути от звездните плеяди

Април

Седмичният хороскоп до 23 април:

Овен

Ще откриете, че тревогите ви са били пресилени. Лесно ще постигнете комфорт, нужна е добра организация и последователни действия, а също така и желание и воля. Приоритетите ще ви мобилизират към активност, което ще ви позволи да свършите много работа. Всичко това ще се отрази положително на финансите ви. Възможностите ви за предстоящото лято се повишават и с удоволствие ще организирате отдиха си. Пътуванията, влизащи в програмата на някои от вас, ще придобият особено значение. В интимен план ви очакват романтични срещи с някой, към когото отдавна се стремите. Но не бързайте да се обвързвате, не е сега моментът – съветва Алена в хороскопа си.

Телец

Въпроси от всякакво естество ще определят динамиката на ежедневието ви през следващите дни. Ще сте в добра кондиция и с гъвкава мисъл, ще търсите оптимално приложение на иновации. Придавайте значение на хората около вас. Подкрепата им е важна, за да се чувствате сигурни в начинанията си. Изразете уважението и обичта си към тях, като ги насърчите и вие в делата им. Това, което давате, ще ви се върне тройно. Промяната при вас напоследък е повече от очевидна. Нещо силно е повлияло и е накарало да погледнете на живота си от друг ъгъл. Ще намерите нужните ви отговори и с необременено мислене ще продължите напред. Внимавайте какво ядете.

Близнаци

Талантът ви да анализирате ще ви помогне да извлечете практически ползи за себе си във всяка ситуация. Вникването в детайлите ще ви направи по-независими от хора, чиято опека ви идва в повече. Изборът, който ще направите, ще се превърне в основен мотив и двигател по пътя ви към успеха. Ще отбележите силно присъствие в социалната, обществено-политическата и професионалната сфера, изявявайки се като добри организатори, ръководители и хора с широк поглед върху нещата от живота. Времето работи за вас и събитията скоро ще го потвърдят, ако все още имате известни подозрения дали това е така. В здравословен план са възможни леки неразположения.

Рак

Високо ще вдигнете летвата за професионалните достижения, карайки по този начин околните да се съобразяват с изискванията и темпото ви. Вие също ще трябва да се съобразите с тях, като не гледате едностранчиво на проблемите и въпросите, чиито решения търсите. Ще направите общата ви цел достижима, стига да си давате сметка за мнението на околните, като се вслушвате в него и не налагате своето. Постигнатото ви носи удовлетворение. За някои предстои издигане в йерархията, за други желано пътуване в чужбина. Конфигурацията на звездите е такава, че не са изключени печалби от тотото или други хазартни игри. В любовта ще се насладите на хубави мигове.

Лъв

Работата ще се увеличава, а ще расте и напрежението през следващите няколко дни. И защото сте припрени, с нагласата начаса да свършите всичко, отношенията ви с околните често ще бъдат на границата на търпимото. Привлечените от работа в друго населено място ще изпитат известни притеснения от битов, служебен и друг характер. Като хора реалисти, ще разчитате най-вече на разума си и по-малко на случайността, свеждайки по този начин възможните загуби до минимум. За постигането на целите си ще трябва да се ограничите в харченето. Бизнесмените ще работят върху разширяване на дейността си, а хората на изкуството ще изпаднат в кратка творческа криза

Дева

Така е подредена програмата ви, че трябва да положите повече старание, за да успеете да я изпълните. Очакванията са големи, погледите са вперени към вас. Предстои ви разработване на важен проект. Неговото финансиране идва по линия на международни програми. Това ще бъде един от професионалните ви приоритети са само за следващата седмица, но и за месеци наред. Ще се съсредоточите върху кариерата, ще сте отворени към иновациите, ще анализирате пазарните и финансовите условия у нас и по света. Засилените ви контакти с финансови институции ще подпомогнат бизнеса и предприемаческите ви действия, но не са изключени и трудности – предупреждава в хороскопа си Алена.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот