Любовният хороскоп на Алена до 17 април: следващите дни ще бъдат слънчеви за вас

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Любовният хороскоп  до 17 април

Овен

През тази седмица е нужно да проявите силата на характера ви и да забравите за чувствителността ви. Звездите ви съветват да действате импулсивно, без да мислите. Като сте по-дръзки ще успеете да получите вниманието, което търсите, но това ще изненада хората, които ви познават добре.

През тази седмица може да сте леко объркани относно комуникацията с любимия човек или с някого, с когото общувате на ниво флирт. Това е временно. Може би вие или другият човек се нуждаете от малко време, за да помислите върху някои въпроси и да разберете какво точно се случва. А най-хубавото е, че„плаването“ ви в любовта е гладко. Сега е моментът да искате.

Телец

Луната  ви кара да вземете всичко в свои ръце, за да действате. Вероятно има неизяснени отношения или нерешени проблеми, затова трябва да се справите с тях преди да предприемете каквото и да е. Предстои ви сериозен разговор в края на седмицата. Докажете, че може да се разчита на вас.

В следващите дни не е препоръчително да искате любовни съвети от приятели. Това само ще ви обърква, докато отговорите са пред вас. За тези от вас, които са във връзка, ще е добре ако имат възможност да прекарат повече време с любимия човек. Това ще зареди връзката ви и ще ви мотивира като цяло.

Близнаци

Направете всичко възможно да останете настрана от конфликти и крайни емоции. Поради влиянието на Луната сега не е удачно да се опитвате да сте в центъра на вниманието. Отделете си време за почивка и не се пренатоварвайте с много социални контакти и срещи.

Обвързаните представители на зодията ще могат да стабилизират взаимоотношенията си, да ги надградят и това ще им носи удовлетворение. Ако нямате любим човек до себе си, ще се наслаждавате на това, че сте соло.

Рак

Ако излезете с приятели ще подобрите социалния си живот. Под влияние на Луната ще се чувствате добре и в центъра на събитията, което ще е хем вълнуващо, хем рисковано, защото лесно може да бъдете въвлечени в чужди конфликти. Опитайте се да страните от конфликтни ситуации, а просто да се забавлявате.

Тези дни на април ще бъдат слънчеви за вас, Раци. Ще гледате на любовта с други очи, настроението ви ще е приповдигнато, емоциите хубави. Все пак дръжте сметка за реалността, но се възползвайте от тази нагласа, за да направите любовния живот още по-хубав. Обвързаните може да чуят приятна вест относно финансите на любимия човек. Темата е стабилността, така че празнувайте.

Лъв

Вероятно мислите, че сте единствения човек, който мисли рационално и като зрял човек. Луната ще ви накара да  почувствате, че не можете да контролирате хората около вас. Ако искате да се забавлявате, оставете другите да правят каквото желаят, докато то не ви пречи.

Любовният ви живот продължава да бъде източник на голяма еволюция на душата ви.  Ще осъзнаете какво сте готови да дадете в любовта, какво искате и звездите определено ще ви зарадват. Някои от вас може да се сгодят или да сключат брак.

Дева

Ако желаете да направите личния си живот по-интересен, опитайте да откриете нов кръг от приятели или нови местенца. Под влияние на Луната ще се чувствате неспокойни и ще търсите приключения. Разширете хоризонтите си като комуникирате с хора от различни страни и посетите различни мероприятия.

Девите може да се чувстват объркани и като в мъгла по отношение на любовния им живот. Възникват заблуди  относно въпроси свързани с любовта. Това, което може да направите с любимия човек е да споделяте повече и да отложите с няколко дни взимането на важни решения.

Не бъдете много самокритични, за да можете напълно да се възползвате от възможностите за романтика. Изяснете какво точно желаете и не се примирявайте с обстоятелствата, защото те могат да не съответстват на вашите нужди.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg