Седмичният хороскоп до 11 април: увлекателни любовни приключения

Април
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (2 Votes)

На работа, у дома, сред приятели и врагове, в началото на седмицата и в нейния край трябва да заемаш само...

ОВЕН 21.03 – 20.04

На работа, у дома, сред приятели и врагове, в началото на седмицата и в нейния край трябва да заемаш само активна позиция, да бъдеш уверен в себе си и в крайния резултат. Тези седем дни приличат на борба за шампионска титла. 90% от успеха ще зависи от психическата ти настройка. Покажеш ли слабото си място, почувстваш ли страх - ще загубиш.

В личен план твоята ексцентричност би била доста пикантна, разбира се, ако знаеш мярката в количеството „подправки”. Избягвай обидни сравнения и се старай да не досаждаш с полезни съвети, за да избегнеш неприятни отговори по твой адрес, в същото време и по адрес на любимия ти човек.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тревожна седмица. Твоята активност е невероятна, но определени обстоятелства и лица от мъжки пол засега блокират успеха. Въпреки това усилията ти не са напразни и ще работят за бъдещето (особено при младото поколение Tелци до 30 години).

Тази седем дни може да доведат до криза в отношенията, но лесно ще я преодолееш. В петък, се опитай да не се дразниш заради дреболии, твоята половинка не го заслужава. Сряда и събота са добри дни за романтични срещи и запознанства.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В началото на седмицата са вероятни увлекателни любовни приключения. Не са изключени изблици на силни чувства. В сряда, по-добре не планирай срещи. Ще се заяждаш за дреболии, което може да стане повод за кавга. Във всеки случай, не забравяй, че събота е прекрасен ден на помирение.

Тази седмица може да се опиташ да придобиеш по-голяма степен на свобода в действията си, отколкото си имал преди. Това е начин за преодоляване на ограниченията, който най-вероятно ще завърши успешно. Препоръчително е да се замислиш, какво пречи на реализацията на плановете ти. Старай се да слушаш интуицията си, действай свободно и разчитай само на собствената си воля.

РАК 22.06 – 23.07

Целеустременост и енергия в работата, ранимост и емоционалност в личния живот. Може да почувстваш прилив на нови сили, да откриеш непозната черта в своя характер, да се научиш да приемаш радостта и мъката на другите. Но всичко ще бъде по местата си: черното - черно и бялото - бяло. Една от добрите седмици през годината за справяне с любовни афери, триъгълници, квадрати и други геометрични усложнения.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица Лъвовете се ползват със заслужена популярност. Периодът е благоприятен за любовни срещи. В сряда, ще имаш възможност да завъртиш главата на не един представител на противоположния пол. В неделя, бъди внимателен, неочаквани срещи и запознанства по време на път може да се окажат съмнителни.
Звездите ти обещават отлични резултати от твоята работа, късмет и много различни промени и предложения. Не се страхувай - всички проблеми от вторник до събота ще се решават от само себе си. Тази седмица е богата на събития, даващи възможност да покажеш талантите си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В началото на седмицата, някой може да развали плановете ти. Когато Девата изчерпи търпението си престава да бъде чиста и непорочна, започва да влиза в конфликт и да си създава неприятности. И ще постъпиш правилно! Само чрез рязко променящи се отношения и конфликт може да постигнеш успех.

В личен план звездите препоръчват коректно отношение към партньора, съобразяване с неговите интереси и желания. Опитай се да стоиш далеч от досадни съвети, не позволявай на близките да се намесват в личния ти живот. Ако все още не си срещнал своята любов, този период не е много подходящ за запознанства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg