Оксана за оставащият април: най-голямата ви радост и болка идва от любовта

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)

В края на месеца ще се появи възможност да си върнем онова, което сме смятали за почти загубено, като това ще се случва и на частно, и на глобално, и на държавно ниво.

ОВЕН
През април за Овните ще бъде малко проблематично да реализират своите нови идеи, които сякаш нарочно ще се окажат необичайно много. С удоволствие ще ви подкрепят само приятели и роднини, но колеги, шефове или делови партньор няма да посрещнат толкова радостно вашите идеи, няма да поискат да ви се доверят, страхувайки се че ще загубят онова, към което вече са привикнали и което им дава стабилен приход.

Освен това, вие най-вероятно ще си върнете контрола върху ситуацията, който преди известно време сте отстъпили на друг човек, смятайки, че той ще се справи и ще съумее да получи нужните ви резултати. Вероятно, той няма да оправдае вашите очаквания, затова вие ще предпочетете да не рискувате повече и ще действате самостоятелно.

В началото на месеца не е изключно стартиране на индивидуален проект, но няма да бъде лесно. В средата на април вашите напълно справедливи изказвания могат да обидят някого от вашето обкръжение. В края на месеца се очакват солидни разходи за нещо важно.

    

ТЕЛЕЦ
През април Телците ще бъдат доста успешни в деловата сфера, ще се появи възможност да получат допълнителни блага и да увеличат ежемесечния си доход, като заинтерсуват влиятелни инвеститори или взискателни, но богати клиенти. При това вашите желания ще започнат да се сбъдват по-често и по-бързо от обикновено, благодарение не само на вашите усилия, но и на щастливо стечение на обстоятелствата.

Що се отнася до личното взаимодействие с околните, които доста се отличават от вас по тип на мислене и методи за постигане на целта, вероятно ще имате проблеми - тези хора ще ви пречат, а вие - ще пречите на тях; в резултат може да възникне хаос в онези начинания, в които обикновено при вас всичко е подредено и стриктно.

През първата десетдневка е възможно към вас да се обърне за съдействие човек, който сега започва собствен бизнес. В средата на април ще се появи шанс да заминете там, където по-рано по някакви причини не сте могли да попаднете. В края на месеца ще има много приятни събития.


БЛИЗНАЦИ
През април Близнаците вероятно ще си намерят покровител, който ще ги измъкне от финансовия колапс или от творческа, професионална, личностна криза, а така също ще им помогне в ситуация, в която без твърда ръка със сигурност нещата са зле. Голяма е вероятността под крилото на този човек да съумеете да се реализирате много по-успешно, отколкото в самостоятелно плаване. Най-важното е да не забравяте за почтеността и благодарността.

Освен това, очаква ви някакво начинание, инициирано от личност, на която не й е безразлична вашата съдба. Най-вероятно на вас толкова много ще ви хареса неговата идея, че вие без съпротива и дори с ентусиазъм ще се заемете с нейната реализация.

В началото на месеца огромна роля в живота ви ще изиграе онзи, който е по-предприемчив от самите вас. В средата на април вие може да получите задание, от чието изпълнение ще зависи вашата кариера в бъдеще. В края на месеца ще се сбъдне желание, което вие никога пред никого не сте казвали на глас.


     
РАК

През април на Раците няма да им бъде никак лесно и в деловата сфера, и в междуличностното общуване. Вие едва ли ще постигнете сериозни професионални цели и разбиране от страна на хора, които по някакъв начин влияят върху живота ви. Вероятно ще има и застой в проекти, които до този момент да вървели доста успешно и са обещавали някакви приятни бонуси. И ако в отношенията с близкото обкръжение през третата десетдневка всичко ще се подреди, то трудности в работата си може да очаквате през целия месец.

Освен това, вие крайно болезнено ще възприемате промените, особено онези, върху чието възникване и протичане лично вие няма да сте в състояние да повлияете. Постарайте се да се абстрахирате от тях, още повече че през третата десетдневка те ще ви донесат някаква полза.

В началото на април нечия неукротима инициатива може да стане причина за проблеми и негативни емоции. В средата на месеца ще се изпълни някакво ваше желание, но за тази цел ще трябва да проявите щедрост. В края на април очаквайте някаква битова радост.


ЛЪВ
През април Лъвовете реализират множество стари свои идеи, намирайки правилния подход към хората, от които в голяма степен зависи успеха на намисленото. При това, вие най-вероятно ще получите интересно предложение от онези, които имат ресурси и достатъчно влияние, за да направят вашата професионална дейност по-резултатна и доходна. Не е изключено и успешно решение на стар паричен въпрос.

При това обаче през третата десетдневка може би ще ви се наложи да се занимавате с дела, които не предизвикват възторг във вас, и заради които вие ще бъдете принудени да уплътните своето разписание и да свършите предварително някои работни задачи.

В началото на месеца много неща ще зависят от вашата активност и от умението ви да се харесвате на околните. В средата на април в нещо ново ще ви помогнат онези черти на вашия характер, които вие не харесвате особено много в себе си. В края на месеца освен работата ви, внимание ще изискват и някои битови въпроси, а могат да зачестят и конфликтите с роднини.


     
ДЕВА

През април Девите ще съумеят още по-добре да разкрият своя потенциал, да укрепят някои позиции, да извлекат полза от нещо, което по-рано ги е нервирало. При това ще имате възможност да се договорите с човек, който притежава такива ресурси, които вие нямате. Вярно е, че ще се наложи да предприемете някакви отстъпки и да дадете не особено приятни обещания.

Освен това, очаква се някакво битово начинание, което ще стане за вас своеобразен отдушник, ще ви помогне да демонстрирате умения, които практически владеете виртуозно, и в резултат най-вероятно ще се окажете предтеча на индивидуален проект, доста успешен във финансов план.

В началото на месеца своевременно проявена инициатива ще ви донесе някакви интересни бонуси, а получения по-рано опит ще ви помогне да избегнете евентуална грешка. В средата на април компромис с влиятелен човек ще ви даде повече, отколкото сте предполагали. В края на месеца ви очаква солиден приход.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg