Хороскопът за настоящата седмица: времето и съдбата ще дадат всеки заслуженото

Април

Седмичен хороскоп до 16 април:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Оптимизъм и увереност!

Типичните Овни тази седмица ще излъчват оптимизъм и увереност в себе си. Възможно е да почувстваш желание коренно да промениш външния си вид: да промениш прическата, стила, облекло. Това е особено вярно за жените, които най-вероятно няма да се разминат с посещение в салон за красота. През този период, може да се държиш малко по-шокиращо, да правиш неща, които не са ти свойствени. Най-вероятната причина за това ще бъде липсата на внимание и желанието да предизвикаш интерес към своята личност. Това е добър момент да завържеш нови запознанства, включително и романтични. Успешно ще върви ученето, но не може да се каже, че е най-доброто време за кариера. Въздържай се от излишни инициативи.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разгледай детайлите!

През тази седмица понякога ще ти се струва, че си попаднал в прекрасния свят на своето детство и че всичко невъзможно е възможно. Най-вероятно ще се окажеш на точното място в точното време. Но в работата се отнасяй към задълженията си с по-голямо внимание, не пренебрегвай детайлите. През уикенда си отдъхни от шума и суетата и не отказвай ако някои реши да те поглези.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Помирение на личния фронт!

Ако си се скарал с любимия човек и не говорите, то тази седмица ще имаш възможността да се сдобрите. Опитай се да не показваш егоизъм и не демонстрирай инат в началото на седмицата, защото може лесно да разрушиш създаващото се примирие.

РАК 22.06 – 23.07

Духовни практики!

През тази седмица на Раците се препоръчва да поработят върху своите психологически комплекси. Ако се чувстваш неудобно или несигурно в някои жизнени ситуации, опитай да разбереш причините за това. Сега е прекрасно време за духовни практики, медитация, автогенни техники и точков масаж - всичко, което по някакъв начин помага да се намери вътрешна хармония. В същото време, това е доста проблематично време за брачните отношения. Опитай се да смекчиш своите лични амбиции и не поставяй пред партньора си неразрешими задачи. В противен случай може да възникнат разногласия по редица въпроси.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Акцент върху работа, кариера!

Лъвовете трябва да се съсредоточат върху кариерата и професионалните постижения. Те имат реалната възможност да подобрят социалния си статус, да получат повишение или да завоюват авторитет в професията. В началото на седмицата Лъвовете ги очаква много комуникация, суета и различни дребни дела. Те няма да имат и минута спокойно да поседнат. Ако готвиш нещо важно, планирай го за сряда или четвъртък. Тези дни са добри за презентация, за показване на резултата от дадена работа, за важни въпроси в бизнеса. Петък и събота са много подходящи за отдих, развлечения и духовни занимания. А останалата част от уикенда може да бъде посветена на ежедневни дейности и грижа за здравето.

ДЕВА 24.08 – 23.09

На кръстопът!

Ако си на кръстопът, не се безпокой и не насилвай събитията - времето и съдбата ще поставят всичко на мястото си. В живота ти и без това има твърде много притеснения, така че не трябва да се обезкуражаваш, в противен случай състоянието ти може да се влоши. Така че сложи болезнените мисли настрана и освободи ума си. Съдбата няма да те кара дълго да чакаш. Уикендът обещава да бъде изпълнен с интересни събития и това, което те тормози в някои моменти на несигурност може да се изясни.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот