май

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Последната седмица на месец май започва динамично. Успехи в професионален план и положителни емоции.  Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Прочети още: От нашият астролог: последните дни на май ви изпълват с нежност и топлина
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През тази седмица ние ще живеем в условията на повишено въздействие на космическата енергия и преди всичко става дума за слънчевата енергия. Тя ще ни даде сили за всичко, което е необходимо да се направи, за да удовлетворим своите стремежи. Дали ще съумеем правилно да се възползваме от тази благодатна енергия? Зависи.

Прочети още: Оксана за настоящата седмица на май: облаците се разсейват и се вижда щастието, за което мечтаете
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очаква ви романтична седмица, изпълнена с емоции. Ще се радвате на внимание от страна на околните. Усещате прилив на вдъхновение, почерпено от извора на любовта...

Прочети още: Любовният хороскоп на Алена до 31 май: очаква ви уютна седмица, изпълнена с щастие
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Очаква ни една невероятна седмица за романтика, но що се отнася до комуникацията може и да не е толкова приятна. Добре ще е да прескочим важните разговори и решения.  Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще ви вълнуват повече финансовите въпроси, кариерното развитие и по-малко романтиката. Възможно е и партньорът ви да има идеи за бизнес. Но не се притеснявайте, нещата ще се подредят. Тези от вас, които търсят нова любов, нека да бъдат по-социални и рискуващи.

Венера все още оказва благоприятно влияние върху вашия любовен живот, затова се възползвайте. Тази седмица ще добави повече пикантност между вас и някой специален. Ако вече имате сериозна половинка до себе си, обърнете внимание на бюджета си.

Телец

Има много поводи да бъдете щастливи и особено, когато става въпрос за любов, което ви прави привлекателни за представителите на противоположния пол. Планетата на любовта ще заеме много добра позиция към няколко планети, което значително ще подобри връзката ви или романтичните перспективи. Необвързаните Телци имат шанс за интересни срещи и нови познанства.

Вашата управляваща планета Венера ще помогне да бъдете наистина неустоими за противоположния пол. Затова не се изненадвайте, ако имате много обожатели. Но края на седмицата може да доведе до разпад на някои любовни връзки.


Близнаци

Обвързаните Близнаци ще разчитат на половинката си за съвет и напътствие относно кариерата и финансите. Имате добри шансове да се радвате на повече приходи, но се нуждаете от правилни решения. Ако сте необвързани, може би надеждите ви за някого от миналото ще се обновят.

Имате още няколко дни, в които да се възползвате от удивителната енергия на май.  Ако сте необвързани, не се колебайте да опитате нещо повече с приятел, с когото усещате, че имате химия. Някои Близнаци може и да срещнат човек, който да завладее мислите им. В края на седмицата ще имате интерес да запазите тишина по отношение на любовния си живот. Никой не трябва да знае какво става зад затворените ви врати.

Рак

Искате партньорът ви да бъде вашата сила и опора, когато вие не можете да бъдете достатъчно силни. За щастие, въпреки препятствията в миналото или от последните дни, дадена ситуация ще ви даде да разберете, че това е вашият човек. За тези от вас, които търсят любовта, близък приятел може да ви запознае с интересна личност.

За някои представители на зодията, седмицата ще бъде повратна точка в любовта. Любовта ще ви донесе дълбоки емоции. Космическите събития може да ви направят по-уязвими, за някои от вас и любовно разочарование. За други това ще означава да обичат интензивно. Ще можете ли?

Лъв

Лъвовете ще се радват на успехи в кариерата и определено ще трябва да избират върху какво да се фокусират. Най-вероятно ще изберат професионалните въпроси, а не романтиката. В средата на седмицата може да се почувствате малко объркани относно любовния ви живот. Опитайте се да не споделяте с приятели, защото объркването може да е голямо. Ще трябва да скъсате и с някои идеалистични очаквания относно финансова подкрепа от страна на любимия човек.

Неочаквана романтична връзка между вас и някого, който по някакъв начин е свързан с работата ви, може да разклати хармонията ви. Носете се по течението на събитията.

Дева

Ако отскоро се срещате с някого, то нещата изглеждат обещаващи. Венера ще бъде във великолепен синхрон. Това се превръща в любовна история, която има съществени качества, силна интензивност и финансова реализация. Някои от обвързаните представители на зодията ги очаква пътуване. Възможни са проблеми по отношение на постигането на дългосрочните ви цели. До края на седмицата ще вземете важни решения.
Без значение дали сте сериозно обвързани или се срещате с някого без ангажимент, през следващите дни ще се радвате на добра комуникация в любовта. Разговор с любимия човек може да доведе до усещането, че вибрационните ви нива съвпадат. Това ще ви вдъхнови да задълбочите взаимоотношенията си. Любовта е красива!

Везни

С любимия човек ще работите за дългосрочна финансова стабилност. Добрата новина е, че най-накрая ще постигнете значима цел, която ще осигури дългосрочната сигурност, която и двамата търсите. Някои от вас може да закупят жилище. Доверете се на инстинкта на партньора си, когато става въпрос за финансови въпроси.
Следващите дни няма да ви разочароват. Свашия партньор достигате нови романтични висоти. Умът и тялото са еднакво стимулирани. Необвързаните Везни може да имат неочаквано сексуално развитие с човек, с когото не са очаквали. Дори нещо повече, взаимоотношенията ви може да се задълбочат.

Скорпион

Винаги е хубаво, когато вие и вашият партньор сте на една и съща вълна за най-важното в живота и в отношенията ви. Венера добавя хармония в любовния ви живот по всички начини. Тази седмица тя ще заеме добри позиции към няколко планети, което допълнително ще ви донесе хармония. Необвързаните Скорпиони да не забравят, че не всичко, което блести е злато.

Като цяло, има сложна комбинация от космическа енергия във вашия сектор на взаимоотношенията. Ако си напомните, че промяната е необходима за развитието на вашето партньорство, ще може да се справите с някои непредвидени обстоятелства. Изглежда, че връзката ви преминава през определено развитие. Проблемът е, че семената, които сте посели са дали цвете, което не ви е познато. Настройте се един към друг, за да бъдат нещата добре.

Стрелец

За обвързаните Стрелци може да настъпи леко объркване. Ако се колебаете между това дали връзката ви да премине на следващо ниво, моментът не е подходящ за взимане на това решение. Също така избягвайте съветите на роднини, защото могат да объркат нещата. Ще се радвате, че сте го направили.

Ако напоследък е имало конфликти между вас и любимия човек, то нещата ще започнат да се успокояват. Следващите дни ще ви предоставят добри възможности за романтика. Но не само това. След бурните конфликти ще имате силното желание да се помирите и да наваксате изгубеното време. Необвързаните Стрелци да се оглеждат, защото любовта е край тях.

Козирог

Романтичните ви перспективи са за завиждане, уважаеми Козирози! Време е да се пораздвижите, да станете по-социални, особено ако търсите нова любов. Има потенциал за нови запознанства. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на повече хармония с любимия човек.

За необвързаните представители на зодията, последните седмици сякаш бяха истинска бъркотия по отношение на любовта. Добрата новина е, че нещата ще се подредят и ще станат по-вълнуващи, благодарение на Венера и Уран. Някой ще се появи в живота ви. Ако вече имате половинка до себе си, внимавайте с думите, не са изключени конфликти.

Водолей

Готови ли сте за горещо любовно преживяване? Привличането между вас и някой специален ще бъде не само физическо, но и на духовно ниво. Нуждаете се от нещо специално и кой знае, може да го получите и да срещнете тази личност, която ще развълнува истински сърцето ви. Обвързаните Водолеи ще се радват на хармония с любимия човек.

Каквото и да правите тази седмица, не давайте пари на никого, с когото се срещате. Дори и това да е половинката ви, приемете го като червен флаг. Направете крачка назад и помислете за какво ще отидат парите ви. Не позволявайте на „пеперудите в стомаха“ да ви попречат да видите ясно нещата. Ако вече се намирате в сериозна връзка, отдайте се на повече романтика с партньора. Имате подкрепата на планетите.

Риби

Ако отскоро се срещате с някого, който е част от вашия социален кръг, ще осъзнаете, че нещата вървят повече от добре. Той или тя ви познава добре по много начини и всичко ще се развива съвсем естествено. Има едно ниво на доверие, комфорт, лоялност и уважение. Обвързаните Риби ще бъдат настроени повече от романтично.

Пригответе се за дива, емоционално наситена любовна седмица.  Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват и по-емоционално свързани със своя настоящ партньор. Това е идеалната комбинация на физическа и емоционална връзка, която сте търсили.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Лятото чука на вратата ти. Любопитен ли си какво ще ти поднесе? Пътешествия, любов, кариера, щастие? За всичко това ти е нужна и доза късмет. Провери дали си сред зодиите, докоснати от съдбата това лято, на които късметът им се усмихва по-широко от яркото слънце навън.

Прочети още: От нашият астролог: 5-те зодии с късмет и любов през лятото
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Обвързаните представители на зодиака ще се радват на повече хармония с любимия човек. Ако търсите любовта, сега е моментът наистина да опознаете някого, към когото имате интерес. Ще повиши и желанието ни за интимност.

Прочети още: Любовният хороскоп за последните дни на май: ще се чувствате обичани, оградени от щастие
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ако си доволен от себе си ще се намираш в хармония с околния свят, а това е правилната позиция за теб сега. Постарай се по-дълго да запазиш това състояние. Вътрешното спокойствие се отразява отлично и на външния вид.

Прочети още: Руски топастролог за последната седмица на май: топлина, близост и любов ще се усещат около вас
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

Още статии ...