Любовният хороскоп на Алена до 31 май: очаква ви уютна седмица, изпълнена с щастие

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очаква ви романтична седмица, изпълнена с емоции. Ще се радвате на внимание от страна на околните. Усещате прилив на вдъхновение, почерпено от извора на любовта...

Овен
През идната седмица в лично отношение ще продължите да се изправяте пред предизвикателства, затова обръщайте внимание на всяко несъгласие, отнасяйте се сериозно към всички проблеми, които излизат на дневен ред, и се опитвайте да ги разрешавате. Ако партньорът ви сподели, че нещо в отношенията ви куца, изслушайте го. Ако се престорите, че нищо не се е случило и продължите по старому, нищо чудно в бъдеще да си докарате повече ядове. В професионален план седмицата се очертава успешна за вас, стига да не прекалявате в опитите да налагате авторитета си на всяка цена. Възможно е да се чувствате превъзбудени, задържайте ентусиазма си. Към средата на седмицата нещата ще се променят и ще посрещате всичко с остроумие и чувство за хумор. Ще сте приятелки настроени за общуване и ще търсите вълнуващи преживявания.

Телец
Има вероятност да си размените резки думи с някого. Вие се славите като търпеливи хора, но през следващите дни нищо чудно чашата на търпението ви да прелее и да се покажете пред хората такива, каквито не са ви виждали. Не се тормозете, че сте избухнали – може би най-накрая е дошъл моментът да кажете честно какво мислите или как се чувствате. В понеделник и вторник ще направите нещо добро за себе си, ако излезете и се забавлявате. Разположението на звездите ще повлияе на вашето самочувствие и ще се почувствате значително по-добре. Вярвайте във себе си, защото това е ключът към добрите ви взаимоотношения с другите, тъй като по-високата самооценка ви прави и по-желани от партньора.

Близнаци
През дадения период ви очакват много интересни срещи и вълнуващи разговори, така че гледайте да стоите по-малко време вкъщи и се виждайте с повече хора навън. Разнообразието ще ви се отрази добре, а ако става дума за срещи с приятели, ще получите подкрепата и разбирането, от които се нуждаете точно в този момент. В емоционално отношение обаче седмицата ще бъде по-трудна, особено ако нещо в личния ви живот куца – на моменти може да се чувствате объркани, неоценени или ограничени. Възможно е също да чувствате внезапни изблици на тъга, но просто в този период сте по-чувствителни. Възможно е да не срещнете това забавление, което очаквате, защото звездите са ви подготвили малко предизвикателства. Ще трябва да се справите със съпротивата от страна на партньора и обстоятелства, които създават това за връзката ви. Благодарение на Луната обаче имате шанс да подобрите социалните си контакти в зависимост от подхода ви.

Рак
И сега няма да се насладите на така желаното от вас успокоение. По някакъв начин хора и събития ще нарушават душевния ви мир, независимо колко усилия сте положили да запазите спокойствие и да не се поддавате на провокация. За някои от вас всички тези преживявания може да се превърнат в отключващ механизъм и в крайна сметка да доведат до важни промени – например най-накрая да проведете разговор, който отлагате от месеци или да излезете от определена ситуация, в която сте попаднали. На преден план излизат най-близките ви взаимоотношения с хората, затова романтичният ви живот е в подем. Изяснете какво точно искате от околните, за да не давате повече от нужното. Изисква се да сте по-решителни, когато разрешавате проблеми, отнасящи се до връзката ви.

Лъв
В тези дни ще сте доста продуктивни и може да постигнете нещо наистина устойчиво в служебен план, стига да се концентрирате и да следвате набелязаната от вас цел. Успехите ви ще донесат в резултат на положения труд и на постоянството, а не плод на щастлива случайност или жест на нечие благоразположение. Ако нещата се случват по-бавно, отколкото ви се иска, заредете се с търпение – точно сега няма как да постигнете бърз напредък, но пък успехите ви ще бъдат трайни. Вие сте открита личност. През тази седмица ще се радвате на внимание от страна на околните. Запазете това поведение, за да можете да прикриете вашата строгост и да не отблъснете важен за вас човек.

Дева
Идната седмица ще е много благодатна за вас – ще постигнете траен напредък по довършването на проект, който сте започнали да реализирате преди време. Дори през изминалите дни и седмици да сте били по-разсеяни и да сте отлагали нещо, сега не си позволявайте това – спазвайте поетите ангажименти, за да ви е мирна главата. Очаква ви романтична седмица, изпълнена с емоции. За да я имате на 100 % направете нещо различно, интригуващо и забавно. По този начин ще приповдигнете не само своето, но и чуждото настроение и така ще бъдат съществуващите бариера в отношенията ви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg