Любовен хороскоп на Алена за месец май: дъга от романтични копнежи

май

Неочаквана приятна среща би могла да отбележи повратна точка във вашата съдба.

Овен
Месец май ще донесе щастие в любовта на представителите на зодия Овен. През целият период ще се радват прекрасни отношения, перспективни запознанства. Дните след 18 май ще бъдат изпълнени с прекрасни събития, вероятни обяснения в любов или намиране на подходящ партньор. В края на месеца са вероятни разногласия с партньора.

Телец
За Телеца щастливото време в любовта ще започне от 19 май, което ще се изразява в интересни запознанства, съвместни пътувания. След 28 май на Телците ще им се наложи да направят преоценка на своите любовни отношения и не продуктивните е възможно да се разпаднат. Запознанствата в този период няма да са дълготрайни.

Близнаци
Астрологическата прогноза предсказва, че Близнаците сами ще трябва да изградят своето лично щастие. В периода след 18 май самотните представители на зодията ще имат шанс да намерят подходящ партньор. Шанс да срещнат своята любов на разходка, почивка, в транспорта или магазина. От 19 до 22 май любовта при Близнаците може да се появи чрез гости или съседи. В последните дни от месеца стари любови е възможно отново да напомнят за себе си. Как ще постъпят Близнаците избора е личен.

Рак
Мнозина представители на зодията през месец май ги очаква среща с миналото и те сами трябва да преценят дали си заслужава отново да подновят такива отношения. Също ще зависи как са се разделили с този партньор и какви чувства хранят един към друг.

Лъв

Май ви предоставя прекрасна възможност да промените своя личен живот към по-добро. Всички вие, които положите усилия в тази посока, няма да съжалявате за действията си. Неочаквана приятна среща би могла да отбележи повратна точка във вашата съдба. Не пропускайте този невероятен шанс! Сега вие сте готови да се срещнете лице в лице с най-необикновеното приключение. Когато наистина вярвате в чудеса, те обикновено се случват! Но, ако ситуацията не отговаря на представите ви, не се разстройвайте. Приемете я  за даденост и опитайте да се адаптирате бързо към извънредните обстоятелства. Едва тогава тези дни ще разкрият пред вас всичките си щедри възможност

Дева
Първите две десетдневки ще бъдат проблематични в любовен план за Девите. След 21 май обстановката коренно ще се промени Девите ще станат привлекателни, сексапилни и обезателно ще се обзаведат с поклонници.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот