Седмичен любовен хороскоп до 23 май: открийте сърцата си за обичта и погледнете към прекрасния хоризонт

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

 Според вашият любовен хороскоп през настоящата седмица Звездите ви даряват с много романтика. Очакват ви незабравими срещи и вълнуващи приключения.

Овен
 През настоящата седмица развитието на отношенията с любимия човек зависи единствено от самите вас. Така че не се колебайте да внесете нещо различно и ново в съвместния ви живот. Направете го още по-ярък и щастлив! Повярвайте, със сигурност няма да съжалявате! Все още търсите човека от своите мечти? Не пренебрегвайте случайните запознанства. Напълно възможно е, срещнатият тези дни забавен непознат, да се окаже вашата сродна душа. Бъдете внимателни със знаците, които ви изпраща Съдбата!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица Звездите ви даряват с незабравими моменти и романтични мигове. Тези дни любимият човек е готов да подкрепи всяко направено от вас предложение. Споделете своите най-съкровени мечти! Повярвайте, вие ще получите желаното! Ако в момента сте сами, добре би било да се вслушате в съветите на околните. Особено важни са препоръките на близките ви хора. Все пак именно те ви познават и разбират най-добре, и може би наистина знаят какво ви е нужно, за да бъдете щастливи!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица хармонията в отношенията с любимия човек е неповторима. С нежност и ласки удължете насладата на тези прекрасни романтични мигове. Случващото се през тези дни ви настройва философски, опитайте се да вникнете в подбудите за някои действия на партньора. Самоанализът ще ви разкрие неподозирани неща за вас самите. Сърцето ви е свободно и готово да приеме промените? Послушайте своята интуиция, постарайте се да отсеете мимолетните емоции и тогава ще забележите дълбоките чувства, които някой отдавна копнее да сподели с вас!

Рак
 Не позволявайте щастието да ви се изплъзне и дори да усещате захлаждане в отношенията през тази седмица, споделете най-горещите свои фантазии с любимия човек. Бъдете сигурни, че няма да загубите. Дори вероятно ще разберете, как неговите желания хармонично се вписват във вашите съкровени мечти. С цялата своя нежност и топлота, разпалете с нова сила страстта помежду ви. Не се страхувайте от предизвикателствата и ако в сърцето има място за ново вдъхновение, не пропускайте шанса да общувате с нови хора. Може би сред тях ще намерите своята сродна душа!

Лъв
 Разчупете рамките на общоприетото и демонстрирайте своята независимост. Изкуството на любовта и войната си приличат по едно най-ценни се оказват най-трудните победи, затова не се страхувайте от изпитанията на настоящата седмица. Променете тактиката и оставете любимият човек без дъх в момента, когато ви погледне. Бъдете ярки и впечатляващи! Не се притеснявайте да изречете своите желания на глас, с това ще им помогнете да се превърнат в реалност.  Нима все още сте сами? Тези дни определено са обещаващи, изпълнени с романтичен дъх на пролет и ведро настроение. Усмихнете се на света!

Дева
 Не пропускайте да разрешите и най-незначителните недоразумения с любимия човек през настоящата седмица, тъй като, според вашия любовен хороскоп тези дни Звездите са особено благосклонни към всичко, започнато с добри намерения. Бъдете искрени и готови да простите, и със сигурност ще ви отговорят със същото. Открийте сърцата си за обичта и погледнете към прекрасния хоризонт, очертаващ се пред вашата връзка. Очаква ви необикновена среща, след която, светът ще стане много по-различен!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg