Алена за идващата седмица на май: най-щастливия и красив преиод в годината

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Седмичен хороскоп до 15 май:

ОВЕН 

Вашите финансови дела и материално положение през май са толкова добре, колкото е възможно според съдбата ви. Ако имате конкретни идеи как именно да повишите своето благосъстояние, осъществявайте ги смело. Във вторник и сряда ще се убедите в това по събитията, случващи се във вашия собствен дом. Има само едно условие за осъществяването и ефективността на вашите намерения - имуществените и финансови въпроси изискват от вас максимална практичност, реални сметки и яснота в собствените намерения. Никакви неподготвени постъпки, никакъв авантюризъм в плановете. Ако съумеете да постигнете нещо в кариерата, то ще бъде изгодно, престижно.
     
ТЕЛЕЦ

Какво може да се каже за вас сега, освен че ви върви и сте щастливи толкова, доколкото ви позволява вашата съдба. В какво? В това, което е най-важно от всичко за вас. Рождениците от седмицата ще бъдат с този късмет и благополучие най-малкото до есента. Останалите Телци са не по-малко благополучни. Постарайте се през тази седмица да отделите сред потока от дребни събития онези, които ви допадат и да реализирате нещо за бъдещето. Сега вие сте длъжни и външно да бъдете така хубави какъвто е животът ви в този момент. Всичко е взаимно свързано, затова не е зле да положите известни усилия за това. В понеделник се постарайте да харчите средствата си разумно. Най-хубавият ден за седмицата е сряда. Позволете си всичко, което пожелаете.
     
БЛИЗНАЦИ

Рядко има толкова благоприятна седмица като тази. Вие ще почувствате това най-силно в събота и в неделя по себе си и своите близки у дома. Благата, които ще ви дойдат през първата половина на май, са материални, и ще ги усетите доста добре. Ако имате конкретни планове и намерения, положете малко усилия и ще ги реализирате. На фона на продължителните обективни трудности, които обстоятелствата ви носят тази година, сега се заформя прекрасен, светъл период в живота ви. Използвайте благата на живота мълчаливо, скромно, без да афиширате събитията и собствените си мисли. Обема на минали и бъдещи трудности ще можете да оцените по събитията в понеделник. И точно тях неутрализирайте, използвайки благоприятния период.
     
РАК

Едномоментните ви ангажименти и тези със средна значимост вървят много добре. Ако имате желание и възможност да се сдобиете с лична кола или да спечелите чрез бизнес, можете да не се съмнявате в резултата. Ако са се натрупали трудности в брака или спънки в кариерата, през първата половина на май те могат да бъдат не само изгладени, но и да се извлече от това немалка полза, сключвайки материално изгоден договор. Желателно е документите да бъдат оформени след 22 май, а засега да се предприемат всички предварителни действия. Най-хубавите дни за седмицата за вас са в четвъртък, събота и неделя - всичко ще се получи. В четвъртък и петък уреждайте своите финансови проблеми.
     
ЛЪВ

Най-добре вървят нещата при онези, които работят - освен растеж в кариерата, възможен е и ръст на доходите. Ако в съществуващите условия това е невъзможно, търсете друг вариант или допълнителна работа. Разчитайки на своите способности и таланти, вие непременно ще повишите своето жизнено равнище. Друг път за подобряване на своите материални обстоятелства са операциите с недвижими имоти и други материални ценности. В любовта и в дребния бизнес са се натрупали сериозни проблеми, но през първата половина на май вие можете да се избавите от тях или съществено да ги намалите. Най-хубавият ден през седмицата за придобивки е неделя и тогава ще усетите своето благополучие.
     
ДЕВА

Вие все още живеете в изключително благоприятни обстоятелства, които можете да използвате според своите разбирания. Възможно е за вас сега да е особено важно всичко, свързано с обучение, с юридически дела или роднини. Всички тези въпроси прекрасно се решават при условие, че се използва практически, разумен подход, без излишни претенции и превишаване на нивото на собствените ви възможности. Вашите най-добри качества - умения, професионализъм и перфекционизъм сега ще са ви от голяма полза. Включително и за издигане в кариерата. Изборната длъжност и обществената дейност с приложна, а не само организационна цел е по силите ви и във ваша полза. Най-благоприятните дни за осъществяване на вашите намерения са вторник и неделя.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg