Хороскопът за юни: докосва ви нежния полъх на щастието и любовта

май

Хороскопът за юни:

ОВЕН

Целият юни ще бъде много нестабилен по отношение на работа и професионална реализация. Причини за притеснения може да се появят дори при тези, чиито позиции са доста здрави и стабилни. Средата на месеца е особено критичен период, изискващ максимална бдителност. По това време вероятността от несполуки е най-голяма. От друга страна, този период ще ти даде възможност да постигнеш значителен напредък; нужно е да избереш правилната тактика и да не допускаш грешки, дори незначителни.

А самотните Овни ги очакват приятни вълнения. В този период звездите ще им помогнат да реализират интересни запознанства и да започнат нови романтични връзки.

ТЕЛЕЦ

Месец юни е изключително успешен от професионална гледна точка, в тази област влиянието на позитивните тенденции ще бъде силно и стабилно. Колкото повече инициатива проявяваш, толкова по-бързо ще настъпи дългоочакваната промяна. Не забравяй, че средата на месеца - това е време на затишие и принудителна почивка. Така че важните събития трябва да бъдат планирани или за началото на месеца, или за последната седмица.
Много важни събития може да се случат и в областта на личните отношения. Влюбчив си, охотно се поддаваш на романтични импулси, трудно се противопоставяш на изкушенията. А самотните Телци ще се опитат да възстановят отношенията си с някой от бившите партньори, без да се замислят за възможните последици от едно такова решение.

Конфликтите и помирението ще се редуват и няма да остане време за спокойно общуване. Поради това, много от проблемите, възникнали през юни ще останат неразрешени.

БЛИЗНАЦИ

В началото на юни Близнаците трябва да работят усърдно и неуморно, защото по това време представителите на знака ще положат основите на бъдещите си успехи. Не проявявай прекалена толерантност в деловите отношения - от нея може да се възползват твоите противници. От средата на месеца започва период на ползотворно сътрудничество, тогава може да се появят партньори, с които лесно и приятно да работиш.

Юни е месец щедър на романтични приключения. По това време ще бъдеш особено очарователен, така че не може да се оплачеш от липсата на желаещи да се запознаят с теб. Но е време да се замислиш за това, какво наистина искаш: докато нямаш пълна яснота по този въпрос, недоразуменията и недоволството ще са неизбежни. В средата и в края на месеца ще ти бъде трудно да устоиш на изкушенията. Бъди внимателен - много лесно може да попаднеш в капан.

РАК

Юни започва сравнително спокойно. Именно първите дни на юни трябва да се използват, за да укрепиш своите позиции. Сериозни изпитания те очакват в средата на месеца. По това време може да възникне конфликт на работното място, интриги, финансови загуби; има риск да не получиш тези пари, на които си разчитал, може да се наложи да предприемеш спешни мерки или да промениш плановете си. Краят на юни носи известно облекчение, но да намериш душевно спокойствие и в този момент ще бъде много трудно. Емоциите, които са се натрупали през последно време ще напомнят за себе си.

ЛЪВ

Удари под кръста и умели провокации може да те извадят от равновесие. Започнеш ли да се изнервяш, това също ще е от полза за твоите съперници. Сравнително спокойно ще бъде в средата на юни, краят също е доста напрегнат. Но той ще донесе някакви финансови облаги - например, под формата на непланирани парични постъпления. Въпреки трудностите в началото на месеца, ще имаш и възможност и да се забавляваш, и искрено да се радваш на общуването с приятни хора. Сериозни промени в личния живот са малко вероятни.

ДЕВА

Юни наистина ще зарадва Девите - на първо място, през този месец може ползотворно да се потрудиш и да получиш заслужена награда за свършената работа. Така че настрой се делово и се старай да не изпускаш нищо от поглед. Втората половина на месеца е време за търсене на нови партньори, за уреждане на отношения, преговори за сътрудничество. Не забравяй, че колкото по-забележими са успехите ти, толкова повече стават хората, които са недоволни от теб. Острата неконструктивна критика често не е нищо повече от проява на завист, така че не си струва да се взима присърце.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот