Хороскопът за юни: докосва ви нежния полъх на щастието и любовта

май

Хороскопът за юни:

ОВЕН

Целият юни ще бъде много нестабилен по отношение на работа и професионална реализация. Причини за притеснения може да се появят дори при тези, чиито позиции са доста здрави и стабилни. Средата на месеца е особено критичен период, изискващ максимална бдителност. По това време вероятността от несполуки е най-голяма. От друга страна, този период ще ти даде възможност да постигнеш значителен напредък; нужно е да избереш правилната тактика и да не допускаш грешки, дори незначителни.

А самотните Овни ги очакват приятни вълнения. В този период звездите ще им помогнат да реализират интересни запознанства и да започнат нови романтични връзки.

ТЕЛЕЦ

Месец юни е изключително успешен от професионална гледна точка, в тази област влиянието на позитивните тенденции ще бъде силно и стабилно. Колкото повече инициатива проявяваш, толкова по-бързо ще настъпи дългоочакваната промяна. Не забравяй, че средата на месеца - това е време на затишие и принудителна почивка. Така че важните събития трябва да бъдат планирани или за началото на месеца, или за последната седмица.
Много важни събития може да се случат и в областта на личните отношения. Влюбчив си, охотно се поддаваш на романтични импулси, трудно се противопоставяш на изкушенията. А самотните Телци ще се опитат да възстановят отношенията си с някой от бившите партньори, без да се замислят за възможните последици от едно такова решение.

Конфликтите и помирението ще се редуват и няма да остане време за спокойно общуване. Поради това, много от проблемите, възникнали през юни ще останат неразрешени.

БЛИЗНАЦИ

В началото на юни Близнаците трябва да работят усърдно и неуморно, защото по това време представителите на знака ще положат основите на бъдещите си успехи. Не проявявай прекалена толерантност в деловите отношения - от нея може да се възползват твоите противници. От средата на месеца започва период на ползотворно сътрудничество, тогава може да се появят партньори, с които лесно и приятно да работиш.

Юни е месец щедър на романтични приключения. По това време ще бъдеш особено очарователен, така че не може да се оплачеш от липсата на желаещи да се запознаят с теб. Но е време да се замислиш за това, какво наистина искаш: докато нямаш пълна яснота по този въпрос, недоразуменията и недоволството ще са неизбежни. В средата и в края на месеца ще ти бъде трудно да устоиш на изкушенията. Бъди внимателен - много лесно може да попаднеш в капан.

РАК

Юни започва сравнително спокойно. Именно първите дни на юни трябва да се използват, за да укрепиш своите позиции. Сериозни изпитания те очакват в средата на месеца. По това време може да възникне конфликт на работното място, интриги, финансови загуби; има риск да не получиш тези пари, на които си разчитал, може да се наложи да предприемеш спешни мерки или да промениш плановете си. Краят на юни носи известно облекчение, но да намериш душевно спокойствие и в този момент ще бъде много трудно. Емоциите, които са се натрупали през последно време ще напомнят за себе си.

ЛЪВ

Удари под кръста и умели провокации може да те извадят от равновесие. Започнеш ли да се изнервяш, това също ще е от полза за твоите съперници. Сравнително спокойно ще бъде в средата на юни, краят също е доста напрегнат. Но той ще донесе някакви финансови облаги - например, под формата на непланирани парични постъпления. Въпреки трудностите в началото на месеца, ще имаш и възможност и да се забавляваш, и искрено да се радваш на общуването с приятни хора. Сериозни промени в личния живот са малко вероятни.

ДЕВА

Юни наистина ще зарадва Девите - на първо място, през този месец може ползотворно да се потрудиш и да получиш заслужена награда за свършената работа. Така че настрой се делово и се старай да не изпускаш нищо от поглед. Втората половина на месеца е време за търсене на нови партньори, за уреждане на отношения, преговори за сътрудничество. Не забравяй, че колкото по-забележими са успехите ти, толкова повече стават хората, които са недоволни от теб. Острата неконструктивна критика често не е нищо повече от проява на завист, така че не си струва да се взима присърце.

ВЕЗНИ

Юни насърчава пътуванията в чужбина. Всичко, което привлече твоя интерес, е достойно за изучаване - не се страхувай да бъдеш любознателен. Използвай ентусиазма си, за да изучаваш чужди езици или да четеш полезна литература. Любознателността е една от отличителните черти на почти всеки успял човек. И това е разбираемо, защото тя постоянно поддържа мозъка в добра форма и позволява да получиш много нови знания и умения. През юни може да повишиш професионалното ниво на своите знания и умения. Освен това ще бъдеш готов да отстояваш справедливостта и да защитаваш законните права, свободи и интересите на гражданите.

СКОРПИОН

През юни ще се нуждаеш от усещането за празник, така че се старай да си правиш приятни подаръци. Купувай неща, за които си мечтал, обличай се красиво и елегантно, посещавай различни събития. Създавай ситуации, в които ще получаваш внимание, привличайки заинтересовани погледи, посещавай театри, галерии, концертни зали, музеи… Заслужава си да намериш време и да се запишеш на курсове, за които отдавна си мислил, но си отлагал за по-натам. През юни настъпва подходящо време за пътувания в компанията на любим човек. Животът по време на пътуване – това е сбъдната мечта в чист вид. Опознаването на нови държави, култури, парчета от световната история ще те обогати и промени завинаги.

СТРЕЛЕЦ

Очаква те трънлив и двусмислен месец. Неговото начало е време за работа, за полагане на усилия без да очакваш награда. Често ще ти се струва, че целият свят е против теб, че животът не е справедлив.

В средата на юни ще се увеличи влиянието на благоприятните тенденции. По това време, или ще осъзнаеш, че животът става все по-добър, или ще започнеш да го подобряваш сам. Каквото и да е, промените ще са ти от полза и ще отворят пред теб нови хоризонти. Ще се появи ентусиазъм, а отношението ти към живота ще става все по-оптимистично. Обаче ще ти бъде трудно да се въздържаш от рискови постъпки, ще смяташ, че победата ти е вързана в кърпа. Повече отвсякога ще са ти нужни здрав разум и предпазливост. Ако не успееш да ги приложиш, значи не си научил уроците от първата половина на месеца и се нуждаеш от опитен наставник.

КОЗИРОГ

Бъди готов да проявиш търпение, не очаквай незабавна отплата за положените усилия и труд. Юни е време на отложените победи, отсрочените приходи. Козирозите умеят да чакат и сега е дошло времето, когато е необходимо да се възползват от това.

Ако планираш нещо важно, не го отлагай за края на месеца. По това време, влиянието на негативните тенденции ще се увеличи, може да възникнат проблеми и недоразумения, ще ти бъде трудно да се съсредоточиш върху сериозните задачи.

Юни е благоприятен за Козирозите, мечтаещи за сериозна романтична връзка: за нейното начало е подходящ почти целия месец. Сега не е нужно да поемаш инициативата, за да привлечеш нечие внимание - обстоятелствата са такива, че сами ще предизвикват благоприятни събития в живота ти.

ВОДОЛЕЙ

През Юни работата ще изисква специално внимание. Грешки, извършени в този месец, могат да повлияят негативно на финансовото ти състояние и бъдещата кариера. Може да пострадаш от недоброжелатели и интриги. Това е особено опасно за Водолеите, започнали наскоро работа на ново място.

През юни, повече от обикновено, ще имаш нужда от емоционална подкрепа и от одобрението на другите. Много Водолеи ще компенсират дефицита от този ценен ресурс, кокетничейки и флиртувайки. Привличайки представители на противоположния пол, те ще придобият по-голямо самочувствие, ще се почувстват много важни и значими.
Независимо от факта, че няма да се отнасяш сериозно към започващите през юни отношения, не може да се каже, че те няма да изиграят важна роля в живота ти.

РИБИ

Началото на юни е рискован и сложен период. По това време ще ти бъде изключително трудно да запазиш завоюваното, да задържиш в ръцете си това, което наскоро с толкова труд си постигнал. Ситуацията се утежнява и от факта, че ще ти бъде мъчително да заставиш себе си да работиш. Ще си намираш ту една, ту друга уважителна причина, за да отложиш наистина сериозните дела.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот