Новата седмица носи благоденствие за 3 зодии

май

Хороскоп до 28 май

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата ще бъде интересна за представителките на зодия Овен. Ще имате голяма доза късмет в повечето действия и начинания, с които се захващате. Ще постигате успех с лекота, получавайки признание от другите и – съответно удовлетворение от труда си и постиженията си.
Много новини, предложения или определена информация ще ви накарат да бъдете оптимистични за развитието на важни за вас проекти в бъдеще.

В понеделник ще се събудите с вдъхновяваща идея, която ще ви преследва през целия ден.
Във вторник и сряда флиртът е на дневен ред! Не знаете как се е стигнало до там, но явно едно действие е довело до друго и сега резултатите ви се струват неочаквани и внезапни, но всъщност съвсем не е така.
В четвъртък и петък сте заети и нямате много време за забавление. Но знаете, че положените усилия ще си струват.
Събота и неделя получавате награда за смелостта си. Това ще бъде един прекрасен уикенд!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този период ще бъде изненадващ за хората, родени под знака на Телец. Това ще се дължи на различни събития, свързани с пари, финансови документи, договори и др.
Вашият любовен живот тъкмо сега ще бъде повече от интересен и ще остави траен спомен след себе си.
Отношения ви с хора, родени под знаците на Телец, Козирог или Дева ще бъдат до голяма степен непредсказуеми.

Седмицата ще се окаже вълнуваща и за необвързаните представителки на зодията. В понеделник този ви статус може да се промени или поне ще даде наченки за подобно развитие. Подобни промени крият своите рискове, но това не е най-важното, ами тъкмо – вълнението, дългите разговори и неочакваните събития.
Цялата седмица ще бъде изключително динамична и до последния ден от нея ще се насладите на цяла палитра от емоции, имайки възможността да демонстрирате способностите си, лоялността си, както и много други свои качества.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица има опасност да се сблъскате с някаква измама, опит за манипулация или нещо, което ви въвлича в някаква интрига. Не се поддавайте на подобни провокации. Гледайте собствения си интерес, без да обяснявате много и излишни неща.
Можете да очаквате щастливи преживявания, причината за които вероятно ще бъдат пътувания, срещи с любими хора, с които не сте се събирали отдавна.
Ако тази седмица ви се наложи да разрешавате дадени проблеми, то те определено ще имат връзка с миналото - предишни събития, решения и грешки.

В понеделник ще бъдете по-скоро наблюдател, отколкото изпълнител. Ще се вглеждате в детайлите, ще си записвате съществените неща и ще се учите от грешките на другите.
Във вторник и сряда поуките от началото на седмицата ще открият своето социално приложение.
В четвъртък и петък ще сте заобиколени от личности, от които може и да не спечелите особено много, но пък това ще ви накара да усетите контраста между съществено важните неща и тези, които не си заслужават.
През уикенда пред вас се отварят нови шансове и възможности.
 
РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица отношенията ви ще се крепят на основата на работа, финансови въпроси и пари. При подобно положение са възможни конфликти и недоразумения, затова е важно да се съсредоточите и да премисляте всяко свое действие.
В личен план преди всичко избягвайте тайните, лъжите и недомлъвките. Това може да доведе до много неприятни резултати, независимо от конкретната ситуация.

В понеделник вие имате отговорите на всеки въпрос и всички се допитват до вас. От вас струи енергията, от вас идват идеите и изобщо животът на който и да е проект.
Във вторник и сряда от вас се изискват главно концентрация и сериозна работа. Но всичко това ще завърши добре, а вие буквално ще танцувате от щастие, че нещата се получават точно така, както сте ги пожелали.
Четвъртък и петък вече не се страхувате да рискувате.
През уикенда направете инвестиция, която ще ви бъде от полза за бъдещето.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този период има вероятност за малки допълнителни доходи и печалби. Малки и големи изненади се крият в дните на тази седмица, но едно е сигурно – и малките, и големите ще бъдат от значение за вас. Седмицата ще допринесе за изпълнение на професионалните ви задължения, постигане на успех в образованието или бизнеса.
Сега ще можете да изградите или развиете важни професионални взаимоотношения с хора, родени под знаците на Близнаци, Везни или Водолей.
В понеделник сте блестящи! Ако в офиса ви има титла за най-добър служител, то вие със сигурност ще я спечелите.
Вторник и сряда са претрупани от задължения, но не се стремете да свършите всичко наведнъж. Така само ще претупате работата, а не това е идеята.
Четвъртък и петък Вселената ще ви напомни за онова, което наистина има значение. Просто трябва да разчетете знаците.
През уикенда намерете начин да приложите талантите си в нещо красиво.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица преценете добре бюджета си и бъдете внимателни с покупките, тъй като е възможно да имате слабостта да хвърлите пари на вятъра.
Важното за периода е да ви остава време да обръщате внимание на любимите си хора и най-вече на половинката си, ако имате такава. В момента сте заети и напрегнати, но повярвайте, отделените мигове с близките могат само да помогнат, не да вредят.

В понеделник ще тръпнете от вълнения и емоции, които ще гъделичкат стомаха ви. Причината за тях ще бъде любовната ви половинка или обектът ви на обожание.
Вторник и сряда са дни, движещи се по-скоро по повърхността на нещата и водещи се от студената логика. Сега тъгувате за горещия старт на седмицата.
Но вашите социални взаимоотношения от четвъртък до неделя са страхотни, а това ще се окаже изключително полезно.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица причина за размисъл или вземане на важни решения може да бъде вашият любовен живот. Събитията около вас ще изискват и задължават някои основни промени, но това в никакъв случай няма да бъде нещо лошо - напротив!
През този период ще се състои важна среща, свързана с човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Седмицата ще бъде благоприятна за справянето с различни ангажименти и семейни задачи.

Привързани сте към определени хора, както старите дървета са прикрепени към земята - по дълбок, сложен, красив начин. Ако някой има проблем с ваш приятел, то те имат проблем и с вас. И ако някой се влюби в един от вашите приятели, вашето одобрение за този човек ще бъде търсено. Разбира се, вие бихте подкрепили всичко, което един вашият добър приятел наистина иска, но със сигурност ще отнеме известно време да свикнете с новия човек на „вашата сцена“.
Към края на седмицата вие ще бъдете човекът, който може да внесе хармония и в най-трудния момент.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Пред вас стои чудесна седмица, в която ще имате достатъчно време да свършите всичко, което ви чака, както и да започнете да кроите плановете, които така силно искате. Планирайте добре всички задачи и ангажименти, които ще имате около вашия дом и семейство.
Въпреки позитивите, помнете едно – недейте да имате големи очаквания спрямо дадени хора, за да не останете разочаровани.

В понеделник ще се изправите пред нещо, което е по-голямо от вас. Вместо да хабите куп енергия, за да го преборите, просто се отдръпнете и се предайте – това е достойният и смел начин да се справите със ситуацията. Това не трябва да ви обезкуражава да получите това, което искате. Просто трябва да се сдобиете с интелигентността и такта за това какво е подходящо да се направи при определени обстоятелства. А сега обстоятелствата са такива.
Консервативното отношение ви подхожда точно сега, особено в сряда.
Колкото по-ниски са очакванията ви, толкова по-щастливи ще бъдете, когато се случи нещо неочаквано красиво в четвъртък или петък.
Уикендът ще бъде предизвикателство, но вие сте готови за това.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако планирате пътуване тази седмица, проверете всички детайли и документи, които са важни за вашата организация, тъй като има голяма вероятност за непредвиден развой на събитията.
Важното за периода е да контролирате емоциите си. Понякога влагате твърде много в неща, които не си заслужават, а това ви изтощава и измъчва дълго след това. Направете си равносметката и вижте кое действително е от значение за вас. Всичко друго е безсмислено.
Подхождайте внимателно към изпълнението на ангажиментите и задачите си.

В понеделник най-важното е да изпълнявате сроковете си и да държите на думата си. Не е необходимо нищо повече, за да се отличите от останалите.
Във вторник и сряда сте философски настроени и откривате много истини за нещата. Но изглежда сте сами в това – никой не е на същата вълна като вас, за да съумее да проведе дълбоките разговори, за които сега жадувате.
В четвъртък и петък следвайте настроението си, дори ако това ви отведе на дълги разходки до неизвестна дестинация. Това са най-добрите хубавите моменти – непланираните.
Този уикенд ще бъде изпълнен с изобилие от радост.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Като цяло ви предстои интересна и позитивна седмица във вашето развитие. Всичко зависи от вашите умения, решения и преди всичко чистота в действията и мислите.
Незначителни и лекомислени поводи за конфликти ще изскачат от всеки ъгъл – както в професионален, така и в личен план. Но не им де поддавайте. Тъкмо сега нямате нужда от това.
Периодът е подходящ за нови запознанства, както и за неизпитани преживявания.

В понеделник игривостта и приключенията са във въздуха. Цялата енергия около вас е такава, затова, ако някой от приятелите ви иска да се отдадете на спонтанността, не се учудвайте, а го последвайте.
Вторник и сряда са по-спокойни дни, а вие сте затрупани с ангажименти, които не търпят чакане.
В четвъртък и петък постигате идеалният баланс между непланираните действия и добре обмислените такива.
Уикендът ще бъде усмихнат.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Тази седмица ще трябва да разрешите определени въпроси, свързани с пари. В някои случаи те ще имат пряка връзка с хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
През повечето време ще се нуждаете от концентрация и повишено внимание, за да може всичко да се стече както трябва.
Позитивни емоции ви предстоят в личен план. Те ще бъдат свързани с мили жестове и внимание от страна на някой любим човек.

В понеделник ще размишлявате над това до каква степен миналото още живее с вас и това потиска възможностите ви за бъдещето. Искате да видите промяна в доста аспекти от живота си и ви се струва, че всичко си остава някак същото. Сега е време за равносметки.
Вторник и сряда ще бъдат изпълнени с романтика, за разлика от четвъртък и петък, който ще ви се струва скучен, в сравнение със средата на седмицата.
Уикендът ще бъде напрегнат, но вие имате потенциала да се справите.

РИБИ 20.02 – 20.03

Седмицата ще бъде благоприятна за представителките на зодия Риби. Пред вас ще се открият нови хоризонти, които сте чакали отдавна, и към които сте се стремили търпеливо. Сега е моментът да грабнете всяка възможност – без да се замисляте.
Предишни взаимоотношения (брак, стара връзка и пр.) ще ви дадат плод за размисъл. Това е съвсем неочакван, но и от него можете да извлечете полза.

Понеделникът се основава на вашите артистични таланти – способностите, които сякаш бяхте забравили, а тъкмо сега се уверявате, че още сте така добри и имате усет, който много хора нямат. Задвижвани сте от нещо дълбоко у вас в началото на седмицата. Макар да не сте сигурни какво е то, заради него черпите много вдъхновение.
Във вторник и сряда ще получите яснота относно много неща. Насладете се на този период.
Четвъртък и петък са подходящи за експериментиране, мечтаене и пробване на нови неща.
През уикенда си отделете време за спорт!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот