Седмичният хороскоп: 4 зодии ще се усмихват широко

май

Седмичен хороскоп до 28 май

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица хвърля ярка светлина към бъдещето ви. Пътят натам изглежда приятен, а вие нямате търпение да го поемете. Сега сякаш сте на две места – в настоящето, което е решаващо, както и в бъдещето, което така силно желаете. Така се чувствате в началото на седмицата.

Вторник и сряда са емоционални дни, които ще се стекат на високи обороти. Ще имате много ангажименти и въпроси за решаване, но светлата картина на бъдещите ви реализации ви мотивират максимално.
Четвъртък и петък могат да бъдат объркващи, защото ще изискват от вас моментална реакция, а на вас ви се иска да имате време да помислите… Следвайте инстинктите си.
Събота и неделя са невероятни дни, в които всеки иска вашето мнение по какви ли не въпроси. Свиквайте с това внимание.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Статичността на рутината ви убива в понеделник. Иронично е как може да има толкова неща за вършене и все пак да усещате, че не сте направили нито крачка напред към нещо по-голямо. Вземете нещата в свои ръце. Никой няма да разбере това, което в момента ви тревожи. Бъдете собствената си помощ.

Вторник и сряда прекарайте сред хората, които обожавате – приятели, роднини, половинка… Имате нужда от вдъхновение и кураж.
В четвъртък и петък отделяйте нужното време за всяко нещо. Не очаквайте всичко да се подрежда веднага, преди да се премине през правилния процес.
Уикендът ще бъде вълшебен.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В понеделник гледате философски на нещата. Нуждаете се от свежа перспектива, затова сте се заобиколили с хора, които имат различни от вашите виждания, опит и мироглед, което за вас е интересно и вълнуващо. Не искате да останете в апатичната затвореност на собствените си идеи. Да, много хора не забелязват нещата, които вие забелязвате, но пък и обратният път е налице – някой може да отвори вашите очи.

Вторник и сряда сте отворени за промяна: нови дрехи, ново жилище, нова кариера? Вие знаете най-добре.
Четвъртък и петък имате време за разпускане и срещи с приятели. За сметка на това уикендът е толкова хаотичен и натоварен, че не можете да слушате нито дума от когото и да било.

РАК 22.06 – 23.07

В началото на седмицата чувствате емоционална отдалеченост от всички хора около вас. Сякаш никой не е на същата честота, на която сте вие: в главата ви се въртят големи мисли, значими планове, искате да говорите за чувства, докато всички останали са затънали в посредствеността на ежедневието. Колкото и да ви се иска някой са ви чуе, сега по-добре останете сами със себе си и мислите си. Всичко друго би било просто излишно натоварване.

Вторник и сряда ще ви научат, че понякога трябва да оставяте събитията да се стичат в собствения си ход, а вие да не се опитвате да контролирате всичко – това е просто невъзможно и ще почувствате голямо облекчение, когато го разберете.
Четвъртък и петък са дни за планиране и вземане на решения.
В събота и неделя вече можете да прибегнете към действия.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

 В началото на седмицата ще навлезете в конфликт. Изглежда понякога колкото и усилия да полагате да избегнете конфронтация, тя все пак играе по своему…

Вторник и сряда са дни, в които трябва да слушате. По-малко приказки, повече вслушване в това, което другите казват. Изненадващо е колко много може да научите.
Четвъртък и петък ще преминат бавно, но незабелязано, тъй като ще бъдете заети с множество ангажименти. За сметка на това уикендът ви ще бъде изключително слънчев.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Винаги намирате начин да откриете полза във всичко, което правите – а вие никога не правите само едно нещо. Независимо дали почиствате къщата, търсите определена покупка, или експериментирате по някакъв начин – винаги сте конструктивни и създавате нови идеи. Така започва седмицата ви и още в понеделник сте вече с няколко стъпки по-напред от останалите.

Във вторник и сряда всички забелязват бързината, с която се движите в ангажиментите и плановете си. Не се изненадвайте, ако някой поиска помощта или съвета ви.
В четвъртък и петък все още не можете да си отдъхнете от всички неща, които за вас са неотложни. Затова пък в петък ще сте свободни да си починете от всичко това. Добри сте в изпреварването на времето.
През уикенда ще бъдете ръководени от позитивно усещане, че нещо хубаво ще се случи. Сензитивността ви не лъже.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот