Краят на май обсипа с щастие 6 зодии

май

Седмичният хороскоп до 02.06

ОВЕН 21.03 – 20.04

Важни събития и пътувания очакват Овните тази седмица. Работата ви изисква труд и концентрация, но знайте, че сега можете да разчитате на късмета си повече от всякога. Ще видите, че не е необходимо да подсигурявате всичко така прецизно, защото нещата ще се стичат в желаната от вас посока.

Не правете нещата по-сложни, отколкото са. Това трябва да е максимата ви в понеделник и вторник. Излишното затормозяване само ще ви бави. Лесният начин е правилният – поне засега.
От сряда до петък се налага да проявявате търпение в отношенията си. В противен случай са възможни конфликти и недоразумения.
През уикенда ще имате време за заслужена почивка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период ще трябва да се занимаете с различни финансови въпроси и ангажименти, но в никакъв случай в негативен смисъл. Това ще бъдат или рутинни задачи, или действия, които ще бъдат във ваша полза и интерес.
Не инвестирайте лекомислено във всеки добре изглеждащ продукт. По-скоро е вероятно да сбъркате в избора си, отколкото да спечелите от тази покупка.

В началото на седмицата ви е трудно да мислите за бъдещето, а сякаш обстоятелствата го налагат. Фокусът ви в момента е върху заветното „тук и сега“, а от мисълта за толкова стъпки напред ви се завива свят. Затова отстъпете назад. Почакайте умът ви да се избистри, за да видите ясно картината и да вземете правилните решения.
От сряда до петък сте заобиколени от любимите си хора, които ви окуражават и подкрепят. Сега нямате нужда от нищо друго.
Уикендът ще ви срещне с интересна личност, която ще остави своята следа и принос във вашия живот.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Неочаквани действия на хора от семейството или приятелския ви кръг ще ви объркат. Ще започнете да анализирате и да интерпретирате, което обаче може да ви поведе в грешната посока. Затова избегнете всички тези догадки и разговаряйте. Не пренебрегвайте значимостта на споделянето.
Много ситуации ще ви накарат да промените желанията, очакванията и надеждите си.

В понеделник и вторник главата ви сякаш е вулкан от мисли – хиляди прекрасни идеи се конкурират една с друга да бъдат реализирани. Коя ще изберете?
От вторник до четвъртък това вдъхновение не ви напуска, а вие вече подреждате приоритетите си.
Петък ще бъде ден, в който ще изпитате остра нужда от дискотечен шум и обкръжение от купонджии.
В събота и неделя ще получите прозрение, което ще донесе голяма промяна със себе си.

РАК 22.06 – 23.07

Пред представителките на зодия Рак ще се изправят големи възможности, които могат да им донесат ново начало. Сега е моментът да опитвате нови неща, да рискувате и да се впускате в приключения. Непознатото винаги е било вълнуващо.
Макар че сте устремени към бъдещето, ще извърнете глава и към миналото. Стари амбиции, планове и кроежи сега могат да намерят своят израз и да се превърнат във факт.

В понеделник и вторник усещате промяна в себе си – сякаш сте нов човек. Нови черти и качества сега са предизвикани да се „разкрият“.
Сряда и четвъртък сте объркани. Събитията, които се разиграват около вас, едновременно ви натъжават и развълнуват.
Каквото и да се случва от петък до неделя, слушайте вътрешното си Аз.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Седмицата ще бъде ангажираща за Лъвиците, тъй като на повечето им предстоят промени, свързани с дома – ремонти, обзавеждане, преместване и др. Колкото и да ви е натоварено сега, после ще ви остане само да се радвате на резултати съвсем заслужено.
Липсата на отговорност от страна на някои хора ви изкарва извън нерви. Проявете търпение и се опитайте да запазите добрия тон.

В понеделник и вторник блестите с брилянтни идеи. Това ще ви донесе много позитиви в професионален план. Нито трудът ви, нито добрите хрумвания няма да останат незабелязани. Предлагайте и преговаряйте смело.
В сряда и четвъртък слушайте интуицията си, за да поемете в правилната посока.
От петък до неделя успехите ви ще нарастват, а вие ще си спечелите голямо доверие от страна на много хора от обкръжението ви.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица ще бъдете изключително всеотдайни и щедри, най-вече към близките си – ще им отделите повече време, внимание и любов, ако има хубав повод, няма да се поколебаете да изненадате приятно любим човек.
Обвързаните представителки на зодията ще се отдадат на романтични преживявания с партньора. Сега ви идва отвътре да бъдете спонтанни и непринудени, радвайки себе си и всички около вас.

Понеделник и вторник са изцяло под ваш контрол. Имате власт над хода на събитията много повече, отколкото предполагате. Сега влияете на собствената си съдба, затова се заемете с всичко, което е важно и необходимо.
В сряда и четвъртък приключенският ви дух се пробужда, а вие имате нужда да потеглите на път повече от всякога. Ако нищо не ви спира да тръгнете внезапно, стягайте багажа!
От петък до неделя искате да се заемете с толкова много неща, че не знаете откъде да започнете. Това се отнася и до желанията, които искате да изпълните за себе си и да се поглезите. Топката е във вашите ръце.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Всичко около вас сега ще бъде ново – нови запознанства, нови възможности, обстоятелства и цели. Готови сте за промените и ги посрещате с отворени обятия.
Предложенията, които получавате в професионален план, трябва да бъдат добре проверени. Не се доверявайте само на усмивка или обещание.
Някои от събитията около вас могат да включват пътуване и интересни срещи.

В понеделник и вторник имате нужда да говорите с някого, на когото имате пълно доверие. Не всичко може да бъде казано просто така – понякога се страхувате да признаете нещо дори пред себе си.
Сряда и четвъртък са весели дни, в които и най-малките неща ще ви носят удовлетворение и хармония – хубава песен, вкусен обяд, нечия усмивка…
От петък до неделя ще откривате отговори на много въпроси, които досега са ви тревожили.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите тази седмица ще бъде изключително благоприятна от финансов аспект. Заслужено ще се радвате на допълнителни доходи и печалби.
Изненадите не свършват дотук. Неочаквано събитие, което ще се състои тази седмица, ще ви донесе късмет през целия месец. Сега е моментът да рискувате.
Признания и похвали ще получите за усилията, които не сте пестили, вършейки работата си.

В понеделник и вторник някои неща трябва да бъдат добре обмислени. Обръщайте внимание и на малките неща. Те определено имат значение.
От сряда до четвъртък обстоятелствата не изискват толкова много „умствени гимнастики“, дори напротив – нещата се стичат като насън. Най-силните ви желания сега се настаняват право в скута ви. Колкото по-малко се опитвате да контролирате събитията сега, толкова по-добре.
От петък до неделя се опитайте да разсеете напрежението.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица ще вземете някои важни решения за дома и семейството ви. Основните събития през периода ще се въртят именно около тези ваши цели.
Хора, с които сте имали конфликти в миналото, сега ще се нуждаят от вашия съвет и помощ. Дали ще им подадете ръка е изцяло ваш избор.
Важно е да направите своите равносметки и да започнете на чисто. Това е валидно за вас във всяко едно отношение.

В началото на седмицата умът ви е някъде другаде и дори не можете да чуете какво казват другите. Всичката информация, която се излива около вас, ви се струва ненужна, а и не сте в настроение за празни приказки. Фокусирайте се върху собствените си ангажименти и действайте.
От сряда до петък усещате, че сте се озовавали на правилния път, прекарвате времето си в лични проекти, четете много и инвестирате енергията си в смислени дейности.
През уикенда излезте навън и се забавлявайте. Направете нещо спонтанно, като например да се обадите на стари приятели за по питие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Последната седмица на май ще бъде изключително романтична за Козирозите. Наслаждавайте се на вълшебните мигове и се освободете от всички тревоги.
Нови възможности се отварят за вас, но те ще изискват сериозно обмисляне, тъй като могат да ви костват големи промени. Готови ли сте за тях?
Ще получите новини от човек, с когото не сте разговаряли отдавна. Това ще ви изненада приятно.

В началото на седмицата умът ви работи на бързи обороти. Сега сте в състояние да свършите много неща за отрицателно време. Защо да пестите енергията си?
От сряда до петък всичко върви по вода. Проблеми могат да възникнат само, ако се вземате твърде сериозно. Не трябва да губите реалистичния си поглед.
Уикендът е пълен с изненади.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Тази седмица ще бъде особено важна за представителките на знака. Ще се сблъскате със съдбоносни събития, срещи и разговори.
Голяма част от вас ще се радват на новини, свързани с дете или млад човек.
Очаквайте гости в дома си или покана за събиране в дома на близки или приятели.

Истинската романтика е непредсказуема и непринудена. Затова в понеделник и вторник не планирайте нищо – нещата ще поемат своя си ход и това ще бъде най-добрият начин, по който всичко може да се стече.
От сряда до петък сте по-сензитивни и творческото ви Аз напира да излезе навън.
През уикенда следвайте импулсите си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Извлечете максимума от седмицата, защото тя ще ви дари с късмет, възможности и успехи. Моментът е подходящ за нови планове, сделки и решаване на финансови въпроси.
Важни събития в семейството ще бъдат повод за събирания, изпълнени с радост.
Възможно е да се наложи да пътувате с определена цел, но това ще ви донесе по-скоро плюсове и приятни емоции, отколкото обратното.

Понякога, колкото повече знаете, толкова по-малко решителни сте към действие. Затова в понеделник и вторник не напирайте да научавате цялата информация, а само тази, която ви е потребна.
В сряда и четвъртък работата е последното нещо, за което можете да мислите. Искате просто да сложите слушалките в ушите си и да се изгубите в музиката.
От петък до неделя всичко ще ви разсейва от това, което за момента е важно. Колкото по-фокусирани останете, толкова по-щастливи ще бъдете.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот