Любовният хороскоп на Алена до 12 юни: отворете сърцето си за щастието и истинската любов

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви очаква невероятен прилив от романтични чувства и флуиди

Овен
Освободете чувствата, които напират в сърцето ви, обгърнете партньора с бурята на своите емоции и двамата отново ще си върнете предишното щастие и хармония в отношенията. Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви очакват много приятни мигове на романтични вечери, нежни признания и мили подаръци. А на всички, които все още търсят подходящия човек, Звездите даряват не по-малък късмет. Така че, отговорете с взаимност на приятните изненади на новите си познати. Повярвайте, техните чувства са искрени, а удоволствието, което ще получите от общуването, е наистина невероятно.

Телец
Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица обещава да бъде щедра на романтични срещи, изпълнени с незабравими впечатления. Опитайте се да запазите спокойствие и здрав разум. Макар че, ако жадувате за наистина горещи приключения с нови приятели, пътят е отворен за всички начинания. Напълно възможно е тези дни да мислите най-вече за себе си и да говорите единствено за своите нужди. Но не прекалявайте, опитайте да не забравяте за чувство за мярка. Всъщност, любимия човек най-вероятно, няма да престъпи установените граници и да наруши интересите ви, а напротив, дори ще ви насърчава и съдейства във всичко!

Близнаци
През настоящата седмица отношенията ви с любимия човек укрепват с всеки изминал ден. Не пропускайте това невероятно усещане за пълна хармония и взаимно разбирателство. Прекарвайте повече време заедно и се насладете един на друг, както на първа среща. Новите сериозни отношения няма да ви карат дълго да чакате, ако оцените правилно своите възможности и симпатичният ви нов познат. Всъщност, всичко е на една ръка разстояние, а дали да продължите, решавате вие.

Рак
Едва ли настоящата седмица може да се нарече успешна в любовта, тъй като тези дни определено сте прекалено раздразнителни и избухливи. Все пак опитайте да не натоварвате любимия човек с негативни емоции, породени от лошото ви настроение. Повярвайте, ако се постараете, вие със сигурност ще успеете да избегнете конфликтни ситуации. Тези дни определено трябва да се пазите от безперспективни контакти. Така че, ако не чувствате привличане, а сърцето красноречиво мълчи, опитайте да осъзнаете възможните варианти на тази връзка. Още повече, че в момента имате възможност за избор!

Лъв
 Ако напоследък с любимия човек преживявате не най-добрия си период, не се отчайвайте. Според нашия любовен хороскоп през настоящата седмица всичко ще се изглади, най-важното е да разберете как и какво трябва да се промени. Разбира се, че не е лесно, но в една връзка едва ли има нещо, което да е лесно. Преди всичко бъдете себе си! Вие сте в състояние да преодолеете недоразуменията! Не се ли чувствате изненадващо спокойно и комфортно в присъствието на новия си познат? Всъщност, той може да внесе в живота ви незабравими емоции и чувства! Готови ли сте за това?

Дева
През настоящата седмица много от вашите желания се сбъдват. Отношенията ви с любимия човек дават плодовете на развитието и всичко очаквано се превръща в реалност. Не пропускайте възможността за важни решения и промени. А вие, които все още търсите своята сродна душа, не се доверявайте на случайни познати. Тези дни определено си струва да останете поне за малко сами и да се съсредоточите върху своите мисли и чувства. Бъдете търпеливи! Не след дълго със сигурност ще срещнете подходящия човек!

Везни
Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви очаква невероятен прилив от романтични чувства и флуиди. Дали е  от времето, или от настроението ви, но вие ще се чувствате съвсем близо до любимия човек, което, разбира се, ще ви донесе много приятни емоции и незабравими мигове. Тези дни не отказвайте новите запознанства. Общувайте свободно и смело демонстрирайте своята индивидуалност! Повярвайте, вие имате наистина невероятни умения, позволете им да работят за вас!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg