Седмичният хороскоп: Сърцето ви ранено доскоро, се събужда за нов живот.

Юни

Седмичният хороскоп до 11 юни:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Събитията ще се развиват стремително и непредсказуемо. Очакват те много интересни открития. Анализирай всеки изминал ден и се опитай да разбереш защо нещата се случват така, а не по друг начин. Отговор непременно ще получиш ако работиш усилено върху себе си. Не си струва да пропиляваш финансите си. Изразходвай парите си разумно и купувай само неща от първа необходимост. Отношенията с любимия човек ще се нуждаят от повече такт и търпение.

Тази седмица родените под знака на Овен могат да имат ангажимент, свързан с детe.
Периодът е добър за покупки вкъщи, уреждане на плащания и дългове.
Много срещи, обаждания и виртуални контакти ще имате с хора, които тепърва ще срещате занапред и ще изиграят голяма роля във вашето бъдеще. Ще забележите, че колкото нови познанства имате, толкова и хора ще изчезнат от обкръжението ви, което е съвсем нормално. Място в живота ви имат само тези, които наистина си заслужават.

В понеделник и вторник ще искате да критикувате много хора около вас, но е по-добре да си държите езика зад зъбите. Не всеки ще разбере добронамерената забележка и по-скоро намеренията ви ще бъдат счетени за отрицателни.
От сряда до петък социалните ви отношения изискват по-малко размисъл и повече отпускане, тъй като вашият естествен чар играе във ваша полза.
През уикенда си останете у дома и прекарайте малко време със себе си.ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За да реализираш в живота отдавнашна мечта трябва още малко усърдна работа. Не забравяй също за изпълнението на други по-маловажни задачки, защото те може да се натрупват в големи количества и да осуетят постигането на основната цел.

Възможни са малки конфликти, кавги с любимия човек. Не влошавай положението тръгвайки срещу него... Дай му внимание и грижи, и тогава в отношенията ти ще има мир. Не забравяй, че колкото повече положителни емоции даваш, толкова по-силна ще бъде връзката ти.

Тази седмица може да бъде непредсказуема за вас поради ред причини: лична заблуда, някаква манипулация или интрига. Периодът задължава да се доверявате повече на здравия си разум и да не се поддавате на провокации.
Избягвайте да налагате мнението си или да изисквате промени и решения от хора, които нямат такова желание.

Понеделник и вторник се оказват прекрасни дни за вас – изпълнени с красота, много романтика и възможности, които само ще разведрят духа ви и ще ви предразположат към позитивна нагласа.
Дните от сряда до петък не са така впечатляващи, в сравнение с началото на седмицата, но емоцията от предходните дни ще ви държи дълго, което ще ви кара да се усмихвате до самия край на седмицата.
През уикенда се опитайте да отделите време за спорт.БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Успех в любовната сфера. Жизнени сили и добър късмет ще те съпътства през този период. Нови запознанства, срещи, романтични вечери. Има голяма вероятност да срещнеш единствения и неповторимия любим човек. Бъди открит, раздавай усмивки и добро настроение!

Седмицата може да ви изненада с някои желани или нежелани промени в работата, образованието или бизнеса.
За всички представители на Близнаци скоро ще бъдат наложени някои нови цели, както и необходимостта от нови знания и квалификации.
При всички случаи заемете се с нови дейности и развивайте способностите си. Не позволявайте застоят да ви остави на едно ниво.
По-голямата част от ангажиментите ви ще бъдат от финансово естество – но определено в положителна насока. Мъдростта, която трябва да ви съпровожда в понеделник е да не бъдете многословни, нито пък „на всяка манджа - мерудия“. Казвайте само това, което си струва да бъде казано, а нещата, които не ви засягат, няма защо да ви интересуват.
От сряда до петък независимо от всичко, което се случва около вас, е време за любов. Тревогите, ангажиментите, работата – всичко това, дори струпано по сто, не може да сломи духа ви, когато в живота ви има толкова много обич.
Уикендът е подходящ за интелектуални дейности.РАК 22.06 – 23.07

Може да имаш различия с съпруг/а относно отглеждането на децата. Самотните Раци ще се чувстват неуютно и ще завиждат на тези, които имат спътници в живота. Пази се от завистливи приятелки и приятели. Завистта може да съсипе настроението ти. Не всеки умее истински да се радва за приятелите си.

Тази седмица ще бъдете емоционално заредени, поради всичките изненади, непредсказуеми и неконтролируеми действия на хората около вас и обкръжението ви от приятели с приключенски дух.
Макар изненадите около вас да са повод за усмивки и радост, вашите лични действия съвсем не трябва да бъдат изненадващи и непланирани. Избягвайте всички форми на риск, лично и професионално. Тъкмо сега вроденият ви талант да поставяте ясно и реалистично нещата пред себе си ще се окаже най-полезната ви способност.

Първата половина на седмицата е подходящо време за планиране и свързване с други хора. След това, от сряда до петък, фокусът се пренасочва от планове и приятели към домашни въпроси и в тази област се ще се сблъсквате с някои предизвикателства, но за добро.
Не се втурвайте в нови проекти, само защото нещо не върви добре. Завършете онова, което сте започнали.
Работата около къщата е точно това, за което сте в настроение този уикенд.ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тонус, настроение, емоции. Самотните Лъвове ще си търсят половинка. Този период е благоприятен за нови връзки. Много Лъвове ще имат по 2-3 партньора, от които ще избират един.

Седмицата крие огромни възможности за представителките на зодия Лъв. Нови предложения и шансове ще се отворят пред вас, а изборът кое си заслужава остава на вас.
Разговор с един определен човек ще ви накара да се замислите изключително много над някои неща, които касаят бъдещето ви.
Освен новите хоризонти, в този период ще се сблъскате и с част от миналото си. Това ще бъде свързано с човек, с когото ви свързва дълга история – стар приятел, съученик, колега - или любов… Срещата с това лице ще ви припомни някои важни уроци, които сте позабравили, а ще ви бъдат необходими по пътя напред.

Нуждаете се от нещо по-реалистично, нещо, към което да се придържате. Това е перфектен проект за първата половина на седмицата.
Сряда и четвъртък са социални дни, които ще донесат своите позитиви.
Петък е създаден за любов. Ако в живота ви няма такава – открийте я!
Направете нещо спонтанно и забавно – после ще имате цял уикенд да спите.ДЕВА 24.08 – 23.09

Романтичните отношения не изглеждат толкова романтични и безоблачни. Ситуацията се влошава с всеки изминал ден. Не знаеш какво да правиш, намираш се в отчаяние. Налице е пълен дисонанс с любимия човек. Струва ти се, че изходът е само един и той е очевиден ...

На емоционално ниво, заради случващото се в работата и у дома може да започнат проблеми със здравето. Главоболие, неразположение, неудовлетвореност от живота. С цел да се поддържаш по някакъв начин е добре да се заемеш със спорт, особено плуване - водата успокоява и отнема цялата негативност.

Този период ще бъде определящ за представителките на зодия Дева, тъй като тъкмо сега ще се състоят важни събития и срещи, които ще са решаващи да бъдещето ви.
Ще ви се отвори шанс да изпълните някое ваше желание, да направите план и всичко това ще се дължи на контактите, които имате – когато работите с правилните хора, нещата винаги се получават.
Любовните отношения са в разцвета си тъкмо сега и е възможно да направите следваща стъпка заедно.
Необвързаните пък също са предразположени към нови познанства, което само по себе си вещае положителен развой.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот