Руски топастролог за новата седмица на юни: ще се събудят заспали чувства

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Твоето участие в събитията през тази седмица може да е незабелязано, но ще бъде много важно. От теб се изисква отговорност и способност да държиш ситуацията под контрол.

ОВЕН

Направи нещо мило, нещо романтично!

Тази седмица отново ще те върне към сложни въпроси в отношенията с любимия човек, които не са били решени до край преди. Запази търпение, такт и разбиране, ако искаш да продължи връзката ви, в противен случай ще започне да се руши. Заслужава си да помислиш за поне една романтична вечеря. Почивните дни са подходящи за това, не забравяй за свещите и свещниците.

ТЕЛЕЦ

Не се отказвай от удоволствието!

Необходимо е добре да се погрижиш за себе си. Не се отказвай от нищо – ако ти се иска да се поглезиш във вана или в масажен салон – направи го! Запомни, че тази седмица само това, което ти доставя искрено удоволствие ще има полза за теб. За съжаление ако храненето представлява удоволствие за теб, ще се наложи тук да проявиш волята си. От мазното най-добре се откажи, а в кафето добавяй само обезмаслено мляко. В личния си живот прояви повече увереност в собствената си неотразимост.

БЛИЗНАЦИ

Намери време за себе си!

Твоето участие в събитията през тази седмица може да е незабелязано, но ще бъде много важно. От теб се изисква отговорност и способност да държиш ситуацията под контрол. В последно време е възможно да се чувстваш зле, защото ти се струва, че не всичко върви така, както трябва. Може би отделяш малко време за себе си. Опитай се да отложиш всички дела за няколко дни и посети солариум или козметичен салон. Организирай си дълги разходки или релаксирай у дома с хубава книга и класическа музика. В личен план ти предстои среща с миналото – ще се събудят заспали чувства. Така че не е лошо да преосмислиш имиджа си, за да се държиш уверено и непринудено.

РАК

Изненадай със стила си!

Всички огорченията ще останат на заден план, проблемите ще започнат да изчезват от само себе си. В неделя е вероятна приятна среща, която може да промени съдбата ти. Ако тази седмица искаш да направиш впечатление на някой представител на противоположния пол, звездите те съветват да постъпиш смело и да се появиш в неочакван за теб облик. Например, ако предпочиташ класическия стил, подчертай достойнствата на фигурата си със спортен силует. Ако обикновено избираш дрехи casual, избери строг костюм. Към такава промяна никой няма да остане равнодушен.

ЛЪВ

Външността е огледало на вътрешното състояние!

Седмицата ще ти донесе творческо вдъхновение – ще почувстваш прилив на енергия, практически всички замисли ще ти се осъществяват. Използвай това и се опитай да разрешиш назрелите проблеми. Може да имаш усещането, че не изглеждаш добре, но в действителност с външността ти всичко е наред, проблемите идват от собствената ти самооценка. Ще се наложи да се замислиш как да подобриш представата за себе си.
В личен план укроти претенциите си. Постарай се да разгледаш сериозно чувствата и отношенията си. Помисли реалистично за своето бъдеще и за нееднозначните си отношения с любимия.

ДЕВА

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg