Седмичен любовен хороскоп до 13 юни:

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Време е да поемем пълна отговорност във всички области на живота си, включително и за любовта. Определено подходът ни по отношение на любовните въпроси ще е много по-зрял. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Динамична любовна седмица може да очакват Овните. Ако сте във връзка и партньорът ви е направил нещо, което ви кара да се чувствате зле, докато преследвате мечтите си, то вече няма да можете да игнорирате проблема. Всъщност може да решите, че е по-добре да сте сами. Ако сте необвързани, желанието ви да намерите своята половинка ще бъде още по-силно. Въпреки това не започвайте връзка само за да не сте сами.

Телец

Спор между вас и половинката ви може да се превърне в сериозен скандал. Това ще важи за онези двойки, които имат съществени разлики в гледните точки, особено за общото бъдеще. Вече няма да могат да игнорират проблема. Необвързаните представители на зодията ще копнеят за половинка, която да им помогне да продължат живота си по един нов начин. Може да се окажете привлечени от интересна личност.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, ако партньорът ви проявява несериозно отношение към финансите ви, тогава това може силно да ви разочарова. Искате да сте на една и съща вълна, когато става въпрос за вашите дългосрочни цели и това как да ги постигнете. За съжаление е възможно разликите между вас да са по-големи, отколкото сте си мислили.Време е за сериозни разговори. Необвързаните Близнаци ще бъдат емоционално по-затворени за любовта.

Рак

Всякакви неразрешени въпроси или по-слаби звена във вашите взаимоотношения, сега ще трябва да бъдат решени. Игнорирането им обрича връзката ви на неуспех. Възможно е необвързаните Раци да имат вълнуващо запознанство. Не бързайте да разкривате себе си.

Лъв

Ако случайно се чувствате леко неразположени, това ще ви накара да се замислите дали може да разчитате на партньора си в трудни моменти. В случай, че отговорът на този въпрос е положителен, то тогава ще се чувствате по-сигурни във връзката си. Но ако е отрицателен, това може да е повод за конфликт помежду ви. Все пак, ако в трудни моменти не можете да разчитате на любимия човек, дали това е вашата връзка?

Дева

Необвързаните Деви няма да си губят времето с незначителни взаимоотношения, а ще търсят най-доброто за себе си. За щастие е възможно тази седмица да срещнете някой, който да отговаря на вашите изисквания. Обвързаните представители на зодията няма да скучаят, особено в спалнята, където ще са готови да опитат нещо ново.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg