Руски топастролог: в любовта Вселената е готова да ви възнагради

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Новолунието в четвъртък ще даде мощна подкрепа на тези представители на зодиакалните знаци, които са необвързани. Позицията на звездите ще бъде благосклонна и към тези, които вече са намерили своята половинка. Повече вижте в следващите редове.

Овен

Тези дни емоциите ви ще бъдат насочени към романтиката. Седмицата е подходяща да организирате малко бягство само за вас и любимия човек. Ще ви предстоят и семейни събирания. Ако отскоро сте във връзка, сега е моментът да представите половинката си на близките ви.

Телец

За Телците романтиката ще остане на заден план. Вие и вашата половинка може да решите да започнете общ бизнес или да осъществявате друга идея, свързана с финанси. Въпреки динамиката на дните, ще усещате хармония помежду си.

Близнаци

Възможностите за вас са безкрайни тази седмица! Новолунието е в Близнаци и това е една магия, която може да постави ново начало за вас. Ако фокусът ви е върху това да създадете нова здрава и хубава любовна връзка, съсредоточете се върху желанието си през следващите няколко седмици. Посейте семената на мечтите си в любовен план, след това използвайте вашето обаяние и те ще се сбъднат.

Рак

Новолунието ще ви даде куража да говорите за нещо, което премълчавате от дълго време, и това ще разкрие цялото ви великолепие. Бъдете дискретни и обмислете добре доколко може да се доверите.  Ще бъдете с подобрено самочувствие и щастливи в любовта.

Лъв

Звездите ще ви донесат нови социални възможности, които със сигурност ще доведат до положителни промени в любовния живот. Ако търсите нова любов, посетете семинар, парти или друго социално събитие. Скоро Луната ще изгрее във вашия знак, което ще ви направи като магнит за противоположния пол.

Дева

Тази седмица и най-вече след неделя ще настъпят положителни промени в любовния ви живот и това ще ви предложи нови възможности да срещнете някой, който да развълнува сърцето ви. Някои от вас може да решат и да си създадат или подновят профил в сайт за запознанства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg