Любовен хороскоп за лято 2022: задава се едно романтично приключение

Юни

Любовен хороскоп за лято 2022:

Овен

Най-вероятно е някой Лъв или Стрелец да ги плени и да спечели вниманието им през това лято. И е напълно възможно това да е истинска любов, която е за цял живот. Нека Овните отидат на почиват на топло място, ако имат възможност. Ако не могат, за превърнат дома и родното място в място за ваканция. Да ходят по фестивали, да се събират с приятели, да общуват в социалните мрежи. Нека разширят хоризонта си, видят нови места и така ще намерят човека - ще е такъв, в който не са предполагали, че могат да се влюбят, но много ще ги очарова.

Телец

Бурна любовна афера ги чака това лято. С представител на зодиите Овен или Скорпион, а може и някоя спокойна Дева. Другите хора ще са скандализирани от този романс, но това ще го направи по-вълнуващ. Телците са управлявани от Венера и искат любовният им живот да е опасен. С новия човек ще споделят еднакви хобита, интереси или страсти, ще се виждат основно двамата, а не в компания. Ще са дълбоко свързани, защото имат нещо общо. Не се знае колко ще продължи връзката, но ще разтърси света на тези зодии.

Близнаци

Нека познаят кой се връща в живота им. Човекът, за когото изплакаха много сълзи и по когото страдаха. Мислеха, че всичко е приключило, но не е. Дали това е добра новина? Само Близнаците могат да решат. Ще прекарат лятото размишлявайки върху това. Този човек ще има да сподели нови неща и ще каже истината за случилото се в миналото. Това си струва да се чуе и Близнаците ще оценят искреността. Може да простят, но да не забравят.

Рак

Готови са за почивка от любовните отношения през това лято. Скоро е имало драма в любовния им живот или досадна липса на ухажори и любов и Раците не искат повече да мислят за това. Но тъкмо, когато се откажат, ще има раздвижване. Секси, харизматичен, страстен и романтичен воден знак ще започне да ги ухажва. Ще им изглежда все едно е твърде хубаво, за да е истина. Ще си мислят, че ще има много проблеми. Но нека дадат шанс, това са чакали цял живот!

Лъв

Представител на Телец, Дева или Козирог, с когото Лъвовете отдавна имат вземане-даване, най-накрая ще се докаже пред тях и ще покаже, че е стойностен човек, както Лъвовете са се надявали. Това ще оправдае всички извинения, пропуски и т.н., които са се случвали в последните месеци или години. Тази любов идва от много време насам, но вече е стигнала до Лъвовете. Тези зодии могат да са леко скептични и това не е лошо, но нека дадат възможност на човека да се докаже и няма да са разочаровани. Нещата са се променили.

Дева

Ако не са внимателни, прекалените им анализи и премислянето могат да развалят лятото им. Непрекъснато се събират и разделят с някого, нещата ту са прекрасни, ту ужасни. И Девите са изтощени от премислянето на това. Да спрат и да си починат. Нека оставят нещата да се случат. Тази любов ще процъфти по неочаквани начини, когато никой не гледа. Вероятно ще бъде с някой огнен знак.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот