Китайски хороскоп Куче

Китайски хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Китайски хороскоп Куче В „Каталог на западните планини", книга първа е записано: „Още триста и петдесет ли на запад се намира планината на Небесния прародител (Тиенди) . На върха и растат много палми и махилус.

В подножието й има много житняк и миризлива трева. Въди се животно на вид като куче, нарича се сибиен. Който седи на кожата му. няма да го хваща змийска отрова."
   
Родените през тези години се отличават със силно изразеното чувство за справедливост, с изострените си сетива за дълг и преданост. Крайно почтени са във взаимоотношенията си е близки и далечни хора, като се ползват с абсолютното им доверие, защото личната им тайна споделена с този знак наистина остава в тайна.
Кучето рядко проявява своите чувства, егоцентрично е и може би затова не му се отдава да направи обществена кариера — винаги парадира със своята емоционална сдържаност, която не винаги го представя в добра светлина. Кучето е упорито до крайност и знае какво иска от живота. Най лошото му качество е, че притежава остър език, който понякога пуска в действие и тогава не са му чужди острите забележки по адрес на околните, които обаче то прави в тяхно присъствие.
Кучето особено активно и смело действува против несправедливостта и не се успокоява дотогава, докато не изведе своята кауза докрай. Макар да е скептик, у него има силно изявено чувство за хумор и усет за критичност, които го спасяват от дреболиите на житието. Между другото то не обича както да се изповядва, така и да слуша чужди изповеди. Отличава се и с голямата си скромност. С тези свои качества Кучето внушава доверие и прави всичко възможно за другите, като неговата преданост се простира почти до пьлно самоотричане.
Кучето е великодушно и безкористно. Независимо от това дали живее на улицата или в разкош, у него преобладава интелектуалното начало и то може да мине без материален комфорт. А дори и да се ползува от такъв комфорт, у него няма изявена предразположеност към лукса. Виж, по въпроса за парите. Кучето повече от всички други знаци може да се обезпечи с тях, като в същото време отново не им придава голямо значение.
Кучето може да бъде добър ръководител в промишлеността, активен обществен деятел, възпитател, свещеник. На всяко поприще то е безукорно честно. И всяко общество би било заинтересовано да издига такива хора не само заради тяхната работоспособност, но и заради високите морални качества, които притежават.
   
В любовта Кучето също е честно и разумно, като през целия си живот ще има любовни затруднения, породени от вечното му безпокойство за правотата на другия.
Кучето може да бъде щастливо в брачния си живот с КОН, който му предоставя възможност да защитава велики дела за сметка на неговата независимост. С благодушния и безметежен ТИГЬР то може да си осигури сравнителен покой. ДРАКОНЬТ е твърде горд, за да приеме критическия и язвителен ум на Кучето. А що се отнася до КОЗАТА, Кучето в никакъв случай няма да издържи нейните капризи, като я намира користна и повърхностна.
Ето и европейските зодиакални характеристики на този знак:
Козирог: Предпазливо Куче, може да се разчита на него.
Водолей: Изтънчено Куче, интелектуален в своята среда.
Риби: Оригинално Куче. Има интерес да се впуска в плаване.
Овен: Куче - боец! Минава през всякакви препятствия.
Телец: Вярно Куче, но много по-цинично и прозорливо от другите.
Близнаци: Добър ум, но лошо сърце!
Рак: Чувствително Куче — прекалено уязвимо.
Лъв: Създава много шум и много лай, за да изпъкне пред останалите.
Дева:
Куче на детайлите — трудно се увлича. Везни: Мек, дипломатичен характер.
Скорпион: Непрекъснато разярено Куче. Да не му се оставя оръжие!
Стрелец: Енергично Куче, не се спира пред нищо!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg