Хороскоп по първа буква

Нумерология

   Всяко име се олицетворява с определено число с индивидуална вибрация, влияеща на ума и личността на човека, който го носи. Задачата на този хороскоп по първа буква на името е да ви представи значението и влиянието, което има името.

 


   Нумерология – древна езотерична наука за числата и въпреки нерядко да се споменава за „магическите числа”, нумерологията е астрологична наука основана на простата математика. В основата стои принципа, че всички сложни числа могат да се сведат до прости такива – от нула до девет. Като всяко число носи своя особена характеристика и сила влияеща върху живота на човека. Тъй като и буквите в азбуката са подредени по определен ред, то и те могат да бъдат трансформирани в прости числа носещи конкретни свойства, понятия и образи.
    Нумерологията, както и астрологията помагат да се определят таланта , характера, силните и слабите черти, да се предскаже бъдещето, кои са верните решение за дадено събитие. С помощта на нумерологията може да се избират партньори – за любовта бизнеса и др.
    Въведете своето първо име в полето по-долу и хороскопът автоматично ще определи силата на вашето име от кое число се определя, както и основната характеристика на това число – неговата интерпретация. .....

въведете първото си име


Първо нека уточним, че астрологията и в частност хороскопите на името са пренесени от източната астрология, а по-конкретно - от Индия и Китай.
В една друга страница на bg-aura, разгледахме друг хороскоп на името, но от нумерологична гледна точка, където разбихме името на букви, на всяка от които съпоставихме определено число.
А в настоящият хороскоп по първа буква на името, няма да се занимаваме с нумерология, а ще ни интересува вибрацията на самата буква.
Първата буква в името има най-голямо значение за човек, в сравнение с останалите букви. Според индийската система тя е свързана със знаците на зодиака.
А искате ли да обърнем и малко внимание, на значението на четният и нечетният брой букви в името.
Тези хора, притежаващи четен брой, са спокойни, сдържани, със скрит творчески потенциал, нуждаещ се от отприщване. Някой ги смятат за странни, други за загадъчни, но винаги упорито следващи своите цели.
А тези, имащи име с нечетен брой букви са хора бохеми, озарени от гениалността, способни да осмислят древните философски трактове. Но съдбата им зависи, от това дали ще попаднат под влияние на тъмните или светлите сили. Обществото не винаги разбира тези хора, но ги уважава. Имат големи умствени способности и интерес към точните науки.
Както вече знаете, името на човек излъчва определи вибрации. А за да бъде щастлив неговият живот, те трябва да с в хармония с вибрацията на числото на името. Числото на името създава вибрация, по която човек се отличава от другите в своя живот.
Числото на името се получава в резултат на сложни числови съответствия на буквите от пълното име. В повечето случаи хората са известни с двете си имена и при един нумерологичен анализ пропускат бащиното, което води до неточни резултата. А ето и как влияят различните имена:
- фамилното име е носител на наследствените черти;
- първото име е активното, то влияе на кариерата на човека, във всички области;
- а бащиното име е пасивното име;
- име на съдбата е пълното, съставено от горните три.
.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот