Седмичен хороскоп за зодия Риби

Седмичен хороскоп

   Ставайки дума за зодия Риби, нека споменем, че в по-голяма или по-малка степен, при нея са съчетани характеристиките на останалите зодии.  От тук идва и противоречието и неопределеността в характера.

      

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
24.6.2024 - 30.6.2024

        Но все пак си имат и своите специфични особености.  Не ги влекат парите и честолюбието, а и никога не се оставят да плуват по течението.  Риби са добродушни по характер, мечтатели и донякъде безразлични към обкръжаващия ги свят. Дори и при най-изненадваща новина, няма да им мигне окото. Но това не означава, че няма да проявят характер, когато това е необходимо. Покровителствани от планетата Нептун, често са саркастични и избухливи.
   
   Риби са артистични по природа. Няма да срещнете занимаващи се с математика или техника. Също така са чудесни учители, медицински сестри и фармацевти.  Не ги свърта на едно място.
   При досег със зодия Риби, ще ви направят впечатление малките им и изящни ходила. Ръцете им също така са малки, нежни и извънредно грациозни. Разбира се, има и изключения, но те са редки. Кожата е мека и кадифена, чуплива и светла. А една от най-характерните им черти, са прекрасните им, леко изпъкнали очи.
    Не се отличават с висок ръст, походката им е такава, че все едно плуват.
    Гледат на света от хубавата му страна, но ако нещо не им харесва не правят опит да го променят, а се надяват да се оправи от само себе си.
   
    Риби често сънуват странни сънища, имащи тенденция към сбъдване.  Ако ви кажат да избегнете дадено пътуване – повярвайте им.  Смятат че ще живеят вечно и ще бъдат вечно млади, затова не обръщат сериозно внимание на здравето си. А то съвсем не е розово. Изморяват се бързо и обичат съня.
   Съвместният живот с Риби може да бъде, както щастлив, така и на обратно. Не случайно знака на тази зодия изобразява две същества. Много мъже, представители на този зодиакален знак, не забравяйки мечтите си успяват да имат жена  и деца, стъпвайки здраво на земята. А други са толкова романтично настроени, че вземайки ги за мъж трябва да сте готови да работите на поне две места за да има възможност да живеете нормално.    
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот