Любовният хороскоп до 1 август: Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)

Според вашия любовен хороскоп през тази седмица е желателно по-често да си напомняте, че сте уникални. Вие можете да бъдете творчески настроени, оригинални, така че не се тревожете: ще бъдете забелязани! Само не се водете по мнението на другите, доверете се на себе си и своята интуиция.

 ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица имате всички шансове да покажете своята индивидуалност. Използвайте уменията и способностите си, и ги накарайте да работят за вас. Вие със сигурност ще бъдете забелязани, не се съмнявайте в това! Дори в момента ситуацията да ви изглежда странна и объркана, по-добре временно не правете опити да променяте каквото и да било. Сега най-важно е да се отнесете с разбиране и внимание към нуждите на любимия човек.

 ТЕЛЕЦ
 През тази седмица се пазете от необективни преценки на своите възможности. Не мечтайте за невъзможното. Вие имате добра възможност да поправите минали грешки. Пътят напред минава през прошката. Ако все още нямате сериозна връзка моментът е особено подходящ да изясните  своите отношения. Вие можете да разстроите някого, но да изпълните всички обещания, просто не е по силите ви. Послушайте сърцето си, то ще ви подскаже, кой е единствен и неповторим.

 БЛИЗНАЦИ
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица ви завърта пълен със събития и делови срещи водовъртеж, а на любимия човек можете да отделите единствено почивните дни. Говорете с него и набележете пътешествие, дори не е задължително да бъде надалеч. Кратък излет извън града, също би ви донесъл невероятни впечатления и незабравими мигове. Ако в момента сте сами и това ви депресира, спрете да се оплаквате от целия свят и обърнете към хората най-добрата си страна. Тогава със сигурност някой ще забележи чаровната ви усмивка и ще си уговорите среща.

 РАК
 Тази седмица определено е тиха и спокойна. Колкото по-малко са опитите ви за контрол над ситуацията през периода, толкова по-благоприятен е той заздравяване на отношенията с любимия човек. Опитайте да не провокирате конфликти, просто се занимавайте с приятни за вас неща, отделете си достатъчно време и внимание, за да прекарате дните в комфорт. Ако в момента нямате сериозна връзка подгответе се за романтичен уикенд и неочаквано признание  в любов.

 ЛЪВ
 През тази седмица се опитайте да не реагирате прекалено емоционално на странното поведение на любимия човек. Бъдете тактични и чувствителни към неговите настроения. При всички случаи се усмихвайте и запазете спокойствие. Ако все още търсите своята половинка не посрещайте хората по дрехите. Не забравяйте също, че зад агресивните действия понякога се крие уязвима и нежна душа. Уикендът е изпълнен с много романтика и приятни изненади.

 ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е възможно да ви се наложи да избирате между душевния комфорт и собствените си принципи. Изберете първото, тъй като е по-лесно принципите да се адаптират към нуждите ви, още повече, че не е необходимо да правите нищо недостойно. Тези дни настроението ви е в пряка зависимост от емоционалното състояние на любимия човек, затова се постарайте то да остане положително. Неделното пътуване извън града, ви дарява с  незабравими впечатления. А вие, които все още търсите своята сродна душа, вслушвайте се по-често в своята интуиция, тя никога досега не ви е подвеждала!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg