Седмичен любовен хороскоп: очаквайте любов и радост, светът ще стане по-светъл

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

 Седмичен любовен хороскоп

Овен
 През настоящата седмица изразете своята признателност към любимия човек. Обградете го с внимание и намерете начин да му помогнете във всяко начинание. Тези дни Звездите обещават прекрасни моменти за вас двамата. Насладете им се, вие наистина ги заслужавате! Ако в момента сте сами, потърсете своето щастие сред хората, които са около вас. Човекът, готов да ви дари с любов и топлина, отдавна очаква вашето съгласие. Доверете му се!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп през тези дни увереността ви прави невероятно  впечатление на лицата от противоположния пол. Очакват ви интересни срещи и може би при някоя от тях, ще почувствате заветния трепет в сърцето си.  А на тези от вас, които имат до себе си любим човек, Звездите дават ясен знак! Не допускайте и сянка на съмнение! Не всички съвети, на околните са добри. Най-правилното решение сте в състояние да вземете единствено вие двамата!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица можете да очаквате дори най-смелите ви мечти и фантазии, да се превърнат в реалност. Тези дни са изпълнени с много романтика, нежност и очарователни мигове. Изживейте ги пълноценно! Ако все още усещате самота, не отказвайте новите запознанства. Повярвайте, интуицията никога не би ви подвела! Доверете й се! Съберете повече кураж и отворете сърцето за любовта! Не пропускайте, появилият се шанс за промяна.

Рак
 През тази седмица, докато воювате за съществуващите отношения, не забравяйте, че никой не е в състояние да спечели подобна битка, прилагайки натиск на партньора. Бъдете уверени, за да пламнат с нов огън любовта и страстта, понякога трябва дори да изчезнете за известно време от поглед на любимия човек. Ако в момента сърцето ви е свободно, тези дни имате шанс за нови запознанства. Вземете нещата в свои ръце и направете първата крачка към промяна. Със сигурност няма да съжалявате!

 Лъв
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица непременно трябва да си отговорите на въпроса, каква очаквате от връзката с човека до вас. Ако сте обичани и обичате истински, защо не помислите за преминаване на следващото ниво? Звездите приканват да вземете съдбоносни решения. Сега моментът е благоприятен, за да обявите пред близките своето решение. Ако все още сте сами, намерете в себе си смелост, за да признаете,че вече е дошло времето за промяна. На хоризонта се очертават прекрасни възможности. Готови ли сте за тях?

 Дева
 През настоящата седмица Съдбата определено е невероятно щедра към вас и любимия човек. Тези дни са изпълнени с много любов и романтични мигове. Насладете се на всичко прекрасно, случващо се помежду ви. А вие, които все още сте сами, не забравяйте, че всичко, което се случва си има причина. Дори и един на пръв поглед обикновен разговор може да запали искрата на любовта. Сега не е време за предразсъдъци и неувереност. Проявете инициатива! Всяка нова връзка, започнала през този период, обещава да бъде продължителна и здрава.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg