Седмичен любовен хороскоп до 4 юли: ще изпълните сърцата си с нови преживявания и емоции

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Седмичен любовен хороскоп до 4 юли: Използвайте благоприятното влияние на Звездите, за да изпълните сърцата си с нови преживявания и емоции.

 Овен
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица за вас е от съществено значение да получите одобрение на действията си от страна на любимия човек. Просто се постарайте да намекнете на партньора колко е важно да ви подкрепи и не се съмнявайте, той със сигурност ще го направи. Тези дни е възможно да изпитвате известни затруднения при запознанството с нови хора, ако не виждате откровената им симпатия към вас. Не го приемайте при сърце, това е съвсем за кратко. Много скоро ще се появи и човекът, готов да сподели остатъка от живота си с вас. Така че бъдете търпеливи!

 Телец
 През настоящата седмица отношенията ви с любимия човек ще се развиват с необичайна скорост. Просто погледнете на всичко случващо се възможно най-позитивно. В крайна сметка тези промени ще ви помогнат заедно да продължите напред. Това определено е прекрасен период за запознанства и срещи. Вие ще чувствате прилив на сила и желание да впечатлите представителите на противоположния пол. Не пропускайте прекрасната възможност да промените живата си към по-добро!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица е достатъчно хармонична, освен ако не реагирате прекалено емоционално на решенията на любимия човек. Постарайте се да сдържате емоциите си и не бъдете категорични по отношение на действията на партньора. Повярвайте, той прави всичко това в името на връзката ви. Запознанствата през периода могат да вземат неочакван обрат, така че ако не сте готови за приключения, постарайте се по-голямата част от свободното си време да прекарате в позната среда.

Рак
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е желателно, колкото е възможно по-често да показвате на любимия човек, че го обичате и цените връзка ви. Повярвайте, ако той е напълно уверен в искреността на чувства ви, заедно двамата ще се справите много по-лесно с всяко, появило се помежду ви, недоразумение. Всъщност, тези дни от вас се очаква да направите първата стъпка. Така че забравете гордостта и поискайте прошка за допуснатата грешка. За останалото, не се притеснявайте! Няма да има никакви обвинения и условия!

 Лъв
 През настоящата седмица е възможно да почувствате липсата на увереност при вземането на съвместни решения с човека до вас. Всъщност, тези дни определено ви е трудно да се откажете от традиционния начин на живот и може би от там е и нерешителността ви. Просто опитайте малко да забавите промените във вашата връзка. Готови ли сте за неочаквана, но наистина приятна среща с този, който в миналото е карал сърцето ви да бие учестено? Звездите ви желаят успех и обещават подкрепа, ако решите не само да подновите, но и да укрепите старата връзка.

 Дева
 През настоящата седмица на вас и любимия човек всичко ви се отдава с лекота. Много е вероятно, двамата заедно да осъществите дори и планове, които са ви изглеждали невъзможни. Това е един наистина благоприятен период! В момента за вас всичко се подрежда просто перфектно. Така че, ако все още търсите своята половинка не отказвайте нови запознанства. Повярвайте, човекът, който ви впечатлява, би се радвал да ви опознае по-добре! Не пропускайте шанса да се сближите с тези, които са ви симпатични!

 Везни
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие ще бъдете особено активни. Всъщност, това определено оказва положително въздействие върху отношенията ви с любимия човек, тъй като напоследък и на двамата не ви достига общуването с други хора. Но не забравяйте един за друг и за общите си нужди. Вашият поглед през тези дни има специална магическа сила. Но това не е идеалното време за предприемане на някои важни промени.  Най-добре направете пауза, за да обмислите всичко достатъчно добре, а решението оставете за по-късно.

 Скорпион
 През настоящата седмица утвърдените техники в отношенията с любимия човек, не са така мощни както обикновено и дори е напълно възможно изведнъж да престанат да функционират. Добре е да го имате предвид! За да избегнете нежеланите недоразумения, опитайте да коригирате поне малко образеца си на поведение, по отношение на партньора. Чувствате се прекалено отегчени? Звездите сочат, че промените в личния ви живот настъпват буквално до дни. Така че бъдете търпеливи и не забравяйте, нощта е най-тъмна, преди зазоряване!

Стрелец
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица ще премине за вас в безгрижност. Тези дни вие сте изпълнени с оптимизъм и положителни емоции. Всъщност, чувството, че всичките ви съвместни планове с любимия човек ще се сбъднат, няма да напусне и двама ви през целия период. Не е ли прекрасно? На хоризонта се появява някой, който бързо печели вашето разположение. Страстта ще бъде силна, почти изпепеляваща. А дали сте готови за продължение или ще се скриете дори и от самите себе си – времето ще покаже!

 Козирог
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица в съвместния ви живот с любимия човек настъпва преломен момент, който и двамата не виждате смисъл да отлагате повече. Вие сте изпълнени с жажда за действие и увереност във възможността да постигнете общите си цели. Тези дни представителите на противоположния пол са особено силно привлечени от невероятното ви излъчване. Може би именно сега ще срещнете човека, който е в състояние да промени бъдещия ви живот към много по-добро. Така че бъдете внимателни! Не пропускайте, появилия се шанс!

 Водолей
 Настоящата седмица обещава невероятна хармония и романтика. Това са едни наистина прекрасни дни за почивка и пътуване с любимия човек. Използвайте благоприятното влияние на Звездите, за да изпълните сърцата си с нови преживявания и емоции. А ако жадувате за нови запознанства и впечатления, не пропускайте появилите се възможности! Периодът е особено подходящ за започване на нова връзка. Не се колебайте и направете първата крачка! Бъдете уверени, че няма да съжалявате!

 Риби
 През настоящата седмица отношенията ви с любимия човек се променят към по-добро. Споровете и бурните дискусии на тема кой е прав и кой не, остават в минало. И още преди края на периода във връзката ви вече ще цари пълна хармония. Запазете я възможно най-дълго! Тези дни опитайте да бъдете достатъчно отзивчиви към непознатите хора. Може би именно сега ще срещнете истински значимия за вас човек. Не пропускайте появилият се шанс, за желаната промяна!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg