Седмичен любовен хороскоп до 4 юли: ще изпълните сърцата си с нови преживявания и емоции

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Седмичен любовен хороскоп до 17 юли:

 Овен
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица за вас е от съществено значение да получите одобрение на действията си от страна на любимия човек. Просто се постарайте да намекнете на партньора колко е важно да ви подкрепи и не се съмнявайте, той със сигурност ще го направи. Тези дни е възможно да изпитвате известни затруднения при запознанството с нови хора, ако не виждате откровената им симпатия към вас. Не го приемайте при сърце, това е съвсем за кратко. Много скоро ще се появи и човекът, готов да сподели остатъка от живота си с вас. Така че бъдете търпеливи!

 Телец
 През настоящата седмица отношенията ви с любимия човек ще се развиват с необичайна скорост. Просто погледнете на всичко случващо се възможно най-позитивно. В крайна сметка тези промени ще ви помогнат заедно да продължите напред. Това определено е прекрасен период за запознанства и срещи. Вие ще чувствате прилив на сила и желание да впечатлите представителите на противоположния пол. Не пропускайте прекрасната възможност да промените живата си към по-добро!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица е достатъчно хармонична, освен ако не реагирате прекалено емоционално на решенията на любимия човек. Постарайте се да сдържате емоциите си и не бъдете категорични по отношение на действията на партньора. Повярвайте, той прави всичко това в името на връзката ви. Запознанствата през периода могат да вземат неочакван обрат, така че ако не сте готови за приключения, постарайте се по-голямата част от свободното си време да прекарате в позната среда.

Рак
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е желателно, колкото е възможно по-често да показвате на любимия човек, че го обичате и цените връзка ви. Повярвайте, ако той е напълно уверен в искреността на чувства ви, заедно двамата ще се справите много по-лесно с всяко, появило се помежду ви, недоразумение. Всъщност, тези дни от вас се очаква да направите първата стъпка. Така че забравете гордостта и поискайте прошка за допуснатата грешка. За останалото, не се притеснявайте! Няма да има никакви обвинения и условия!

 Лъв
 През настоящата седмица е възможно да почувствате липсата на увереност при вземането на съвместни решения с човека до вас. Всъщност, тези дни определено ви е трудно да се откажете от традиционния начин на живот и може би от там е и нерешителността ви. Просто опитайте малко да забавите промените във вашата връзка. Готови ли сте за неочаквана, но наистина приятна среща с този, който в миналото е карал сърцето ви да бие учестено? Звездите ви желаят успех и обещават подкрепа, ако решите не само да подновите, но и да укрепите старата връзка.

 Дева
 През настоящата седмица на вас и любимия човек всичко ви се отдава с лекота. Много е вероятно, двамата заедно да осъществите дори и планове, които са ви изглеждали невъзможни. Това е един наистина благоприятен период! В момента за вас всичко се подрежда просто перфектно. Така че, ако все още търсите своята половинка не отказвайте нови запознанства. Повярвайте, човекът, който ви впечатлява, би се радвал да ви опознае по-добре! Не пропускайте шанса да се сближите с тези, които са ви симпатични!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg