Седмичен любовен хороскоп до 24 юли: романтичното привличане ще ви накара да се чувствате вълшебно

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Романтиката се завръща във втората част на юли.

Овен
За някои от вас може да се появи офис романтика. Възможно е колегите да разкрият вашата връзка. Не се притеснявайте, защото ще получите повече подкрепа, отколкото критика. От друга страна обектът на романтичното привличане ще ви накара да се чувствате вълшебно.

Телец
Обвързаните ще бъдат повече от щастливи с половинката си. Седмицата започва вълнуващо за тях и половинката им, с която ще бъдат в пълна хармония. Но повод за радост ще имат и тези от вас, които търсят нова любов. След четвъртък  ще имате възможност да срещнете нова любов. Имате повече от месец, за да бъдете по-активни в социалните контакти.

Близнаци
Ако до вас, уважаеми Близнаци, има любим човек, ще се чувствате така, сякаш сте изградили стабилни взаимоотношения с партньора. До началото на следващият месец може да очаквате положителни новини, свързани с финанси. За тези от вас, които търсят любовта е добре, ако все пак открият обект на тяхното желание, да действат!

Рак
Планетите продължат да оказват влияние върху вашия зодиакален знак през тази седмица, което е подходящ момент да изгладите разногласията с партньора. Луната ще донесе много положително влияние в любовния живот на самотните Близнаци.

Лъв
Ще се почувствате по-мотивирани в любовта. Планетите ще окажат влияние на вашите взаимоотношения с любимия човек и до началото на месец януари следващата година романтиката и вниманието един към друг ще бъдат наистина силни. Периодът е подходящ за повече експерименти, що се отнася до вашия сексуален живот. Не се страхувайте да споделите вашите фантазии.

Дева
Венера ще добави повече романтика и в любовния живот. Не забравяйте да се възползвате максимално от това. Ако нямате половинка до себе си, периодът е подходящ за нови познанства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg