Любовен хороскоп на Алена до 24 юли: вслушайте се в сърцето си, то никога не би ви подвело

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

Любовен хороскоп до 24 юли.


Овен
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица най-важно за вас е да бъдете в движение. Периодът не обещава грандиозни успехи в личен план. Почти през цялото време съзнанието ви е насочено към решаване на ежедневните проблеми. Краткото отдалечаването от любимия човек ви помага да проверите дълбочината на чувствата си и да се убедите, че вашите отношения наистина са оправдани.

Телец
  Луната ще повлияе благоприятно на вашите социални контакти. Планетите са благосклонни към вас и създават много възможности за контакти с хора, но внимавайте, защото те могат да се окажат непостоянни. Оставете нещата да се случват от само себе си и не мислете много, много за последствията.

Близнаци
 Предстои ви голямото предизвикателство да обърнете гръб на миналото, което по принцип не ви се отдава. Венера ще ви накара да търсите промяна във външния си вид и поведението си. Бъдете склонни на компромиси. Не бъдете инати.

Рак
  Предстои ви седмица на творчество и романтика. Може да разчитате на чара си, за да постигнете удовлетворение. Не позволявайте на грубовати забележки или завист да развалят настроението ви. Ще привлечете доста позитивно влияние към себе си.

Лъв
  Луната ще ви направи по-трудни в контактите, за да запазите тайни. Неочаквани събития ще ви накарат да разкриете доста подробности по провокативен начин. Ще успеете да предотвратите възможен конфликт, ако запазите самообладание. Бъдете по-сдържани.

Дева
  Благодарение на звездите и в частност на Слънцето ще се радвате на прилив на енергия и повишаване на самочувствието ви. Вече сте готови за промяна. За необвързаните – време е да поемете инициативата и да намерите любовта на живота си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg