Тези зодии да се готвят за много пари и подаръци през септември! Богатството ще ги връхлети с невиждана сила!

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)

Ето и кои са късметлиите в това отношение, според звездите:

Овен
Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и даже може да се надявате на получаването на сериозни суми през месеца. Късметлии!

Телец

Не се очакват особени сътресение във финансовото състояние на Телците през септември. Ще имате редовните харчове около началото на учебната година, а влюбените представители на знака може да пръснат повече пари за обекта на чувствата им.

Близнаци

Близнаците ще е нужно да позатегнат коланите през септември. Не сте наясно с каква точно сума ще разполагате, докато поводите за харчене се множат. Хубавото е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.

Рак

През първата половина на месеца финансовото ви състояние ще е стабилно. За това не пилейте средства, за да може да се справите добре и с втората половина на месеца, след като нещата няма да са толкова розови. Малко пестеливост и всичко ще е наред!

Лъв

Лъвовете също може да се радват стабилна финансова ситуация през септември. Нещо повече – ще имат засилване на стабилността на материалното ви положение. Периодично може да разчитате и на получаването на стабилен доход.

Дева

Когато човек получи повече пари започва да харчи повече. Това с пълна сили ще важи за Девите през септември. Така още в средата на месеца може да се окажете на червено, така че – направете си добре сметката.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg