Тези 5 зодии ще срещнат голямата си любов този септември и ще преживеят прекрасни чувства

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

Септември е месецът на любовта за Зодиака тази година. Доста нови преживявания и емоции ще зарадват представителите на тези 5 зодии

Овен

 Очаква ви най-романтичния месец от годината. Ще започне и завърши филмово, а вие ще се главния герой в историята. Ще има доста романтични изненади, страстен секс и заедно с това може да откриете и сродната си душа. Много вълнуващи неща ви очакват, но недейте веднага да мислите, че много хубаво не е на хубаво.

Заслужили сте цялото внимание и обгрижване на света, за това му се насладете. Не отказвайте покани за рождени дни и събития, именно там ще срещнете този специален човек, който ще превърне месеца в незабравим за вас.

 

Близнаци

Дойде време да разберете какво значи истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови пришивания.

Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

Лъв

Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно единствено малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот.

Погрижете се за външния си вид, даже да работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg