Хороскоп за първата седмица на септември: Оставете се на магията на любовта

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Обаяние и чувство за хумор – сега са най-добрите помощници към успеха.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тези дни, Овните трябва да се постараят да се реализират в професионалната сфера и деловото сътрудничество. Звездите ще съдействат за това. Желанието да се помайтапиш с някого и жаждата за приключения могат да навредят на работата. Отнасяй се сериозно и не допускай небрежност, имаш шанс да постигнеш уникални резултати. Запретни ръкави!

Благоприятни дни - 23, 25, 26

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще се появи възможност да намалиш темпото и да се погрижиш повече за себе си. Въпреки че, това не означава пълно оттегляне от работата. Бъди много внимателен с финансовите въпроси, особено при оформяне на документи. Грешка може да доведе до извънредна ситуация, която трайно да развали настроението ти. Но с противоположния пол ще имаш голям успех!

Благоприятни дни - 21, 23, 27
Неблагоприятни дни - 25

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Твоят професионализъм е на такова ниво, че и с най-трудните задачи през тези дни, ще можеш лесно да се справиш. Но, независимо от натоварването, по-голямата част от времето през този период ще се наложи да отделиш на близки, роднини, приятели, дори съседи. Затова пък ще получиш огромно удовлетворение от общуването, срещите и новите запознанства.

Благоприятни дни - 21, 25
Неблагоприятни дни - 24

РАК 22.06 – 23.07

Този период ще добави толкова много задачи, че няма да имаш друг избор, освен да превключиш на пета скорост и енергично да се заемеш за работа. Това ще доведе до добри резултати и значителни приходи. Не е най-доброто време за бизнес срещи и пътувания в чужбина. Не мързелувай, а прави справка преди всяка нова среща, или при възможност, отложи срещите за по-добро време.

Благоприятни дни - 21, 25, 27
Неблагоприятни дни - 24

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отстоявай позицията си и предлагай нови идеи. Ако добавиш и малко самореклама, през тези дни лесно ще намериш съмишленици и сътрудници. Комуникацията с околните може да ти донесе приятни изненади, така че сега не избягвай контактите, но към новите контакти подхождай сериозно. Неженените Лъвове може смело да купуват пръстени – скоро ще имат нужда от тях.

Благоприятни дни - 21, 25, 26
Неблагоприятни дни - 22

ДЕВА 24.08 – 23.09

Темата за любовта и свободата може да стане приоритет през този период. Бъди тактичен към близките: желанието за независимост и творческа изява може да им се отрази болезнено. Децата също се нуждаят от специално внимание. А на свободните Деви съдбата ще им поднесе романтично запознанство.

Благоприятни дни - 22, 26
Неблагоприятни дни - 24

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg