Любовен хороскоп на Алена до 4 септември: съдбата ви дарява с любов и топлина

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.63 (4 Votes)

Седмичен хороскоп:

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица имате възможност да се превърнете в любимци на съдбата. Вие попадате в странни ситуации, но винаги съумявате, по възможно най-добрият за вас начин, да се справите с предизвикателствата, отправени ви от непредвидените обстоятелства. Периодът е особено подходящ да уредите личния си живот. Време е да преминете към следващия етап от развитието на отношенията. Ако в момента сте сами, знайте, че сега вашето съзвездие е в центъра на вниманието. Бъдете отворени към новото, бъде освободени, когато се срещате с хора и ще научите много повече за себе.

ТЕЛЕЦ
 Настоящата седмица ви дава възможност да направите нещо, което до момента е  изглеждало непостижимо. Така че, съберете смелост и предложете на любимия човек това, за което отдавна мечтаете. Заедно ще успеете! Не забравяйте, че съвместните действия сближават хората. Тези дни околните определено проявяват към вас симпатия и откритост. Така че, ако все още търсите своята сродна душа, отговорете им със същото. Убедете ги, че първото им впечатление не е погрешно!

БЛИЗНАЦИ
 За тази седмица вие имате твърде много планове. Като начало е добре да започнете със своя имидж. Един нов образ със сигурност би допринесъл за успех в отношенията, не само в настоящите, но и в бъдещите. Желателно е човекът до вас за известно време да поеме инициативата в ръцете си. По принцип, ако вие не сте прекалено доминиращи, връзката ви ще се развива много по-удачно. Новите запознанства през периода е малко вероятно да предизвикат емоциите, които очаквате. Затова, ако в момента сте сами, опитайте да се предпазите от излишни преживявания.

РАК
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица трябва да обърнете повече внимание на личния си живот. Напоследък прекарвате твърде много време с любимия човек, но не забравяйте и за себе си. Само не бъдете прекалено взискателни и се постарайте да не проявявате излишни капризи. Търсите любовта на своя живот? Тези дни ви очакват няколко интересни запознанства. Едно от тях може да има много приятно продължение, ако разбира се, самите вие желаете това.

ЛЪВ
 През настоящата седмица е напълно възможно във вашата връзка да настъпят съществени промени. Вие изведнъж осъзнавате колко много ви е скъп човекът, с когото споделяте живота си. И въпреки че, не винаги отговаря на критериите за идеален образ в главата ви, сега за вас това въобще не е от значение. Ако все още сте сами и търсите своята сродна душа, отворете се за нови запознанства. Тези дни ви предстои интересна среща, която може да прерасне в нещо наистина прекрасно и трайно.

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица обещава много щастливи и романтични моменти. Тези дни се сбъдват някои от съкровените ви желания. Очакват ви и приятни изненади. А нещо наистина прекрасно, специално избрано за вас от любимия човек, изпълва сърцето ви с нежност и топлина. Сега вашата невероятна харизма привлича противоположния пол. Така че, ако в момента сте сами и готови за нова връзка, покажете, че оказаното внимание ви доставя удоволствие. Сред околните има някой, очаквал дълго този знак.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg