Седмичният хороскоп: Съдбата нежно обгръща 5 зодии с щастие и красота

Октомври

Седмичен хороскоп до 29 октомври!

ОВЕН
В началото на седмицата ще ви се наложи да уреждате сериозни конфликти с близките у дома. Не е задължително да се развалят отношенията, но необходимостта да се коригират "правилата на играта" става все по-актуална. Емоциите ще бликнат най-остро в сряда. До края на октомври полагайте усилия, за да уредите споменатите отношения, отчитайки финансовите интереси от двете страни. От 21 октомври до 3 ноември обстоятелствата ще подпомагат възходящото движение в социален и професионален план. Ако имате ясна цел и сте готови да не жалите сили за постигането й, постигнатото през този период ще ви издигне на онова стъпало на социалната стълбица, което заслужавате. Така че постарайте се, не губете време. Дамите, при желание, могат да си изберат перспективен и стабилен спътник в живота, който качествено ще повиши благосъстоянието им. В събота хладнокръвно и пресметливо можете да вземете важно житейско или финансово решение.

ТЕЛЕЦ
  През тази седмица вие сте неспокойни - някои във връзка със състоянието на интимни, близки взаимоотношения, други - във връзка с финансови и имуществени въпроси. Впускайки се в романтични приключения, не очаквайте засега нищо друго, освен приключения. Всичко е прекалено нестабилно и казано най-общо - несериозно. В по-стабилните съпружески отношения следва до средата на ноември да се внесат романтични или приключенски нотки. Ако не можете да отидете заедно на почивка, постарайте се да активизирате "културната" си програма - посещавайте по-често заедно светски мероприятия, приемайте гости. Това ще съживи отношенията. Иначе всеки от съпрузите ще търси развлечения сам за себе си. В бизнеса настъпва продуктивно време, стичат се парите на клиенти, пациенти и делови партньори. Едновременно с това вие започвате да живеете по-нашироко, да харчите пари за свои прищевки. Какво пък, това говори, че сте сполучили в живота си. До средата на ноември сериозни приходи на сериозните предприемачи ще носят добре пресметнатите, без рискове банкови и търговски операции. Петък е сложен ден. Настроението е нестабилно и разходите - неефективни. Благоприятни дни през седмицата - вторник и неделя.

БЛИЗНАЦИ
  Настроението се повишава, бизнесът върви нагоре. Почивката и романтичните отношения стават по-динамични. След период на известен застой и боксуване животът се изпълва с особен смисъл и ефективна дейност. Ако не пътешествате, не се занимавате с обществена и юридическа дейност, може да имате успех в обучение и преподаване, да придобиете популярност и авторитет в колектива, в който прекарвате по-голямата част от времето си. В понеделник се постарайте да избегнете суетата и празните разговори. Не си струва също така в началото на седмицата да тръгвате към магазина с излишно голямо колиечство пари - със сигурност ще похарчите излишни суми за дреболии. Най-хубавият ден за седмицата е сряда - ще станете душа на компанията, ще изпълните посреднически и комуникативни функции, с което ще донесете полза и на себе си, и на другите. В този ден ви върви с транспорта - можете да придобивате или да тръгвате на пътешествие. Петък е благоприятен ден за изпълнение на важни семейни дейности, насочени към стабилизиране на благосъстоянието и едри придобивки. Работещите хора в петък ще могат да подобрят положението си в кариерата чрез общуване по работа с ръководството или други влиятелни лица. За събота не си правете планове - животът ще обърне всичко по своему.

РАК
 От самото начало на седмицата вие проявявате своите желания и настроение с преувеличена експресивност. Навярно ще поискате да облагодетелствате с вниманието си и в отговор да получите същата такава щедрост от материален или нематериален характер. Околните ще бъдат благоразположени към вас. В понеделник жените трябва да изглеждат особено привлекателно. Това ще привлече към тях щедър и влиятелен мъж. Също такова прекрасно състояние на душата и делата ще има и във вторник. В този ден намерете време не само за работа, но и за подобряване на собствената си външност и здраве. Покупка "за себе си" ще бъде сполучлива. В сряда сте прекалено възбудени и резки, нека това не усложнява романтичните и съпружеските ви отношения. Малко спречкване, като средство да разтоварите натрупаното напрежение, няма да ви навреди, ако го направите "както трябва". В четвъртък и петък е полезно да се заемете плътно с насъщните си ангажименти - всичко ще се получи, тъй като ще намерите оптималния вариант. Събота е сложен ден - настроението се колебае, самочувствието ви страда. В неделя намерете възможност да си починете добре.

ЛЪВ
  През тази седмица се намирате в приятна зависимост от деца и любими, за тях са и вашата любов и ресурси. За бизнеса периодът също е съвсем продуктивен, само търсете влиятелен партньор. Най-добре ще бъде, ако той е член на вашето семейство. Във вторник, сряда и четвъртък Луната се намира в Лъв: би трябвало да изглеждате и да се чувствате прекрасно, да осветявате и радвате с присъствието си околните. Ако нещо не върви, коригирайте своята външност и поведение. В понеделник вие сте самото очарование, във вторник сте готови "да си покажете зъбите", най-вече пред близките у дома. В четвъртък обаче всички грапавини в семейните отношения се изглаждат. Настъпва времето, когато разбирате, че домът, семейството - това е вашата опора в живота. Ако опората е слаба, в петък следва да я укрепите, ще съумеете да го направите. Петък е благоприятен ден за различни имуществени, служебни и финансови въпроси. Вие ще проявите истинско царско величие и справедлива властност в качеството си на началник, опекун, родител.

ДЕВА
  През тази есен най-важните събития и най-напрегнат е животът при родените от 7 до 14 септември. И останалите Деви обаче сега не могат да смятат живота си за лек и безоблачен. Известно е, че само в напрегнати периоди на живота ние сме способни да направим нещо важно за себе си и за другите. Ето, правете го. Най-отговорният ден за тази седмица, когато в цял ръст се изправя необходимостта да се търси златната среда в дилемата "Аз и Ти", е петък. Въоръжете се с търпение. Приритетни сега се смятат личните взаимоотношения не само от любовен, но и от семеен и делови характер. Хората понякога ви се струват капризни и непредсказуеми, непостоянни и необичайни, в същото време, когато вие се стараете да сте образец на дълг и дълготърпение. Продължавайте така. В понеделник има възможност да намерите консенсус с някого, когото смятате за свой приятел. Постарайте се в началото на седмицата да не се придържате към стриктни планове, живейте както се получи. Във вторник ще имате случай да поукрасите своя дом или да прекарате приятно време с много близък роднина. В четвъртък, петък и събота Луната е в Дева - бъдете привлекателни и здрави, изгонете далеч тъгата.

ВЕЗНИ
  Животът поставя като задача на годината семейните въпроси. Решението им ще подобри качеството на живота ви. Още през тази седмица за Везните са актуални въпросите, свързани с роднини и финансово-имуществени въпроси. Постарайте се да останете справедливи. Всяка проява на алчност по отношение на имущество и финанси, сега е в разрез с позицията на вашите приятели, любими, деца и понякога дори със собствените ви планове. Конфликтът ще се прояви съвсем определено в четвъртък и ако през този ден няма какво да делите, няма с кого да спорите, значи сте над всичко това. А ако има за какво да се вълнувате, постарайте се да използвате своята великолепна способност да убеждавате. Сега тя е в пълната си сила. Най-сложните битови моменти ще съумеете да уредите в събота. Най-благоприятните дни през седмицата за вас са сряда и неделя. Постарайте се да намерите време за общуване с приятни за вас хора. Това ще зареди батериите ви.

СКОРПИОН
 Раждат се първите деца Скорпиончета през тази година и започват да празнуват порасналите и възрастни Скорпиони. През следващата година Скорпионите ще бъдат хора, които действат и постигат. Това ще ви изведе напред и направи лидери в спорта, бизнеса и любовта, но ще създаде трудности за редовите служители, вписани в йерархични структури. Трудно е да се подчиняваш, сложно е да си послушен и незабележим. Тази ситуация ще продължи до средата на ноември и само от вас ще зависи точно какво впечатление ще направите на околните, как ще изградите своето взаимодействие със света. Това е важно, защото задава определен фон в живота и програма на събитията за две години напред. Обмисляйте всички постъпки, вие сте способни да се самоконтролирате.   Понеделник е доста спокоен ден, изпълнен със семейни ангажименти и общуване с роднини. Във вторник всички, които са на път, ще трябва да проявят спокойствие и предпазливост. В сряда и четвъртък напрегнатата ситуация е свързана с шефове или родители, с всички, които претендират да застанат "над вас" и на които вие категорично няма да позволите това.


СТРЕЛЕЦ
  Финансовото благополучие идва при онези, които безкористно се трудят "зад кулисите", в благотворителни и социални учреждения, в името на своите близки, както и при онези, чието материално положение зависи от държавата или безкористната помощ на трети лица. До 3 ноември се постарайте да предявите своето право на социални блага и опеката на близките. Този, който е способен да печели, волно или неволно ще бъде принуден да оказва помощ някому, друг ще избере противоположната житейска позиция. Позитивните фактори на вашето положение ще привлекат към вас благосклонното внимание на обществеността и на отделни хора. До средата на ноември дамите ще изглеждат толкова добре, че това ще повиши шансовете на самотните жени да си намерят обожател. И то не кой да е, а такъв, който е в състояние да повиши нивото на вашето благосъстояние и социален престиж. В петък и събота настроението и състоянието на нещата в голяма степен ще зависи от "висшестоящи" и авторитетни хора. Затова то ще е нестабилно и не съвсем комфортно. Най-хубавите дни през седмицата са сряда и неделя.


 Полза ще ви донесе активната обществена позиция. Вие ще трябва да се утвърдите в семейството, да се издигнете в колектива. При желании през този период може да откриете за себе си удовлетворяващо ви занимание, да реализирате свои стари планове. Вярно е, че с парите не всичко е лесно - няма определеност и сигурност в паричните постъпления, а парите, които идват в ръцете ви, изчезват неясно къде. Сигурно е само едно: всичко зависи не само и не толкова от вас, колкото от близките ви. В сряда вие за пореден път ще се уверите в това. Ще бъде приятно, ако съумеете да получите нещо в този ден, а не да давате. Макар че всичко е относително. Понякога да се дава е по-приятно. Във всеки случай сега съдбата ви пази и онези, които не са прекалено големи грешници, не могат да се оплачат от нея. Най-спокойните дни са петък и събота - вие се чувствате в свои води, светът е предсказуем и следователно, безопасен.

ВОДОЛЕЙ
 Най-важното, от което имате нужда сега, това е самостоятелност в постъпките и независима социална позиция. Вие сте готови настойчиво да се борите за това. По-скоро вашето поведение влиза в противоречие с обстоятелствата и интересите на хора, с които контактувате постоянно. Това може да създава конфликтни ситуации от 18 октомври до 1 ноември. В резултат някои от вас ще сметнат за по-добро решение да се освободят от конкурентите или от онези, които са "над вас", от безотговорните подчинени или от собствената си длъжност. Както се казва, има варианти и в сряда ще се наложи да ги претеглите. Трезво преценявайте събитията през този ден. В събота и неделя също така трезво се постарайте да прецените своето материално благополучие и това, каква негова част създавате лично вие, а каква - други хора или организации. Това ще ви помогне да си изработите правилна позиция във важни за вас въпроси. Постарайте се да прекарате неделния ден в компанията на приятни за вас хора.

РИБИ
 Седмицата започва благоприятно: в понеделник всичко се подрежда идеално, може да уредите най-напрегнатите моменти в живота си и да намерите консенсус в сложни делови и лични отношения. Разбира се, ще се наложи да прибегнете до своята душевност и интуиция. В сряда възникват краткотрайни трудности от служебен характер или неприятни симптоми на физическо неразположение. Постарайте се в сряда да не се окажете на далечен път. В петък и събота се изострят проблемите, които през последните месеци присъстват и се натрупват в живота ви. Това са проблеми не само от обективен характер, но и от умението ви да изграждате правилно взаимоотношения с най-различни хора. Изострянето трябва да доведе до тяхното решение. Ако през почивните дни близките ви бъдат недоволни от вашия егоизъм и невнимателност, те ще бъдат прави. Ако смятате за ненадеждни вашите делови партньори и близки, вие също ще бъдете прави. Не си струва да търсите кой е прав, кой е крив, приемете всичко такова, каквото е, настройвайте се, адаптирайте се, променяйте се, трупайте опит за в бъдеще. Опитът струва скъпо - нали той е инструмент, с помощта на който формираме собствения си живот.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот