Алена за ноември: глътка свеж въздух за вашата душа

Ноември

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен
През ноември на преден план при вас ще излязат въпроси, свързани с финансите и бизнеса. Ако искате да създадете бизнес, да вложите средства в нещо или да установите нови финансови взаимоотношения, действайте още през първите дни на месеца – моментът е подходящ за нови начинания, а също така и за преследване на дългосрочни цели.

Телец
Ноември ще бъде за вас месец, наситен с много емоции. Препоръката е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели и няма как да бъде прекратено осъществяването им.

Близнаци
През ноември у вас ще се събудят пориви да се погрижите за душевното и физическото си здраве – всякакви дейности в тази посока са препоръчителни и ще доведат до положителни резултати.

Рак
Ноември е много подходящ месец да започнете нещо ново, с което да си доставите удоволствие или да развиете някаква своя дарба – например танци, спорт или творческо занимание. Ако рутината ви е завладяла и желаете да се разнообразите, преценете какво ви е приятно, кое ви се удава – и направете нещо по въпроса.

Лъв
През ноември препоръката към вас е да намерите нещо, което ви вдъхновява и в което ще може да вложите енергията си – работа, спорт или някакво занимание. Направите ли го, ще бъдете силно мотивирани и, съответно – ще има шанс да постигнете доста добри резултати.

Дева
Ноември ще започне за вас с интересни прозрения за взаимоотношенията ви с друг човек – може да са лични или служебни. Когато водите разговор, ще бъдете искрени и има вероятност да задълбаете доста в някои теми и проблеми.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот