Хороскопът на Оксана за Ноември: щастлив месец на големи промени и още по-големи успехи

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ноември - един много приятен и успешен месец.

Овен

В самото начало на ноември – през първите ден-два – едва ли ще успеете да действате с размах и да реализирате замисленото както ви се иска. Не се хабете излишно – по-добре изчакайте малко и тогава опитайте отново. Във ваша полза ще е да сте малко по-внимателни при общуването през тези дни, тъй като рискът от конфликти и неразбирателство ще е повишен. В работата гледайте да не сте прекалено напористи и опитайте да се владеете малко по-добре, защото невъздържаността ви и желанието да доминирате може да ви навлекат неприятности.

Телец

През ноември ще усетите много силно необходимостта да бъде извършена някаква промяна. Заради нея вероятно ще трябва да анализирате отношенията си с човек, който е важен за вас – по-скоро в личен, но при някои може да е и в делови план, и да проведете искрен разговор с него. Сигурно няма да ви е лесно, защото ще трябва да говорите за чувства, потребности и несбъднати очаквания, но по-добре ще е да го направите, ако не искате да трупате негодувание. При някои от представителите на знака диалогът ще се върти около някакво финансово възнаграждение – обаче гледайте да сте спокойни преди да се включите в това обсъждане.

Близнаци

Как ще протече този месец за вас зависи най-вече от това как използвате ума си и с какво го ангажирате. Макар да ви се струва, че това не зависи от вас, всъщност не е така. Ако оставите мислите ви да се въртят само около онова, което не върви на добре (а през ноември е доста вероятно да паднете в този капан), то тогава ще се занимавате предимно с негативното. Ако обаче използвате информацията за това какво в живота ви не е наред, за да промените себе си и подхода си в съответната област, тогава може да извлечете доста полза от периода.

Рак

Ноември може да стане един много приятен и успешен месец за вас, ако се концентрирате върху себе си, върху своите собствени задачи, цели, интереси и любими занимания. Ще имате чудесни възможности за изява и творчество, така че по възможност отделяйте повече време за онези дейности, които са ваша страст и ви вдъхновяват. За някои това ще е хобито, за други – работата. Възможно е в заниманието ви да участва друг човек или да се включват повече хора, но нека другите да присъстват естествено – не по принуда, а защото са го пожелали. През ноември има известен риск да ви обхванат някои страхове и в резултат на това да започнете да се вглеждате прекалено много в постъпките и държанието на близките си хора.

Лъв

През ноември концентрацията ви ще е забележителна, решимостта ви да действате и да постигате целите си – силна. Всичко това е чудесна предпоставка да постигнете успехи там, където е насочено вниманието ви в момента. Сега е моментът да правите смели планове и най-важното – да чертаете стратегии как да реализирате тези свои проекти. Някои представители на знака обаче може да усетите, че не ви достига енергия за външни активности и за социален живот – вместо това да предпочитате да си стоите повече вкъщи, да се посвещавате на домашни занимания и хобита.

Дева

През ноември ще ви е малко по-трудно да обмисляте трезво ситуациите толкова задълбочен0, както обикновено правите, също и да намирате логични решения на проблемите си. Емоциите ще са водещи и, дори да си мислите, че действате рационално, едва ли ще е точно така. Възможно е също да сте по-тревожни от обичайното. В този случай умуванията може да засилят страховете ви, особено ако това, което ви безпокои, е много лично и касае отношенията ви с най-близките хора. По-добре недейте да изпадате прекалено в разсъждения с надеждата, че сте способни да разрешите какъвто и да било проблем на всяка цена.

Везни

Ако сте пасивни през ноември, няма да се чувствате добре. Ще изпитвате силно желание да работите, да действате и да постигате, така че колкото по-активни сте, толкова по-добре. Упражняването на някакъв спорт също ще ви се отразява чудесно. Изберете онази физическа дейност, която ви е най-приятна, спортувайте по-често. Така и тонусът ви ще се вдигне, а и ще изпускате нервното си напрежение. Ако имате някаква по-голяма цел – искате да реализирате нов проект, идея, да се впуснете в нова сфера на дейност – работете за постигането й. Моментът не е особено подходящ да направите първата стъпка (по-добре отложете началото за декември), но можете да се подготвите за старта.

Скорпион

За вас ноември ще е един много ключов месец от тази година, защото е свързан с реализирането на голяма промяна. При някои тази промяна ще се случи неочаквано – може дори да ви се стори като гръм от ясно небе. Други пък повече няма да можете да търпите стара ситуация и самите вие ще провокирате събития, които да доведат до промяна. Къде ще се случи тя, е индивидуално – но навярно ще е там, където има най-голяма нужда или от доста време се наблюдава застой.

Стрелец

Ноември е последният от поредица месеци, които бяха много силни за вашия знак и през които получихте поне една възможност за развитие, обогатяване или подобрение на обстоятелствата в дадена житейска сфера. Ето защо нищо чудно и през този месец на хоризонта да излезе нещо позитивно и вълнуващо – пътуване, обучение или друго, което да ви обогати. Не се отказвайте от шанса да научите нещо ново, да усвоите полезен опит, да предадете знанията и уменията си – във всичко това много ще ви подкрепят и звездните влияния.

Козирог

Препоръката за представителите на вашия знак е през ноември да отпуснете малко хватката върху всичко онова, което се стремите да контролирате, и да се поразчупите малко. Ако нещо в живота ви сериозно е зациклило и сякаш се въртите в затворен кръг, опитайте да смените подхода. По стария начин сте пробвали вече много пъти и все стигате до задънена улица. Ето защо може би ще е добре да спрете за миг и да помислите дали не бихте могли да направите нещо съвсем ново и напълно различно. Ако ви е трудно да излезете от собствените си рамки, осмелете се да поискате съвет. Гледайте обаче да се обърнете към човек, който може да ви даде различна гледна точка.

Водолей

Как ще премине ноември за вас зависи много от това дали сте от по-консервативните представители на знака или напротив – отворени сте за нови идеи, нови подходи в работата и взаимоотношенията и сте толерантни към различните от вас. Ако принадлежите към втората група, едва ли ще имате проблеми – месецът ще бъде вълнуващ за вас и нищо чудно да ви бъде поднесена някаква нова възможност за професионална изява или творчество. Ако обаче смятате, че само вашите идеи са добри и ги налагате настойчиво, тогава през месеца може да очаквате да се сблъскате с някои трудности.

Риби

Ноември ще е благоприятен месец за вас, защото не само ще имате вдъхновение, но и ще поработите усърдно, така че фантазиите ви да се превърнат в нещо материално. Ако например сте човек на изкуството, сега е моментът да работите – творбата ви ще види бял свят. Ако имате бизнесидея, чудесно – помислете как практически да я осъществите. Вдъхновението и работата ще вървят ръка за ръка, така че не бездействайте – дайте израз на онова, което е в сърцето и ума ви. Що се отнася до отношенията с околните, периодът отново ще е добър за вас, защото ще успеете да сложите граници между себе си и някои хора, които досега са ви влияели негативно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg