Седмичен хороскоп до 19.11: предстои чудесен, изпълнен с щастие период

Ноември

Хороскопът за седмицата до 19 ноември

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ще имаш успех във всичко, дори ще помагаш и на другите. Продължавай в този дух! Единственото, на което трябва да обърнеш внимание през тази седмица е храненето. Освен това, не се опитвай да лъжеш партньора си по никакъв повод. Лъжата ти ще бъде незабавно изобличена, а ти ще се почувстваш доста неудобно.

На преден план тази седмица излизат страстите, засилва се стремежа към наслада и търсене на удоволствия. Период за романтични срещи, зачеване на деца, когато от една минута може да зависи целия живот. Това е време за избор на партньор и по-нататъшно развитие на отношенията ти. Влюбвай се и прави подаръци. Домът ти ще бъде "пълна чаша", а присъни ли ти се по това време ключ означава промени към по-добро през следващата година и половина.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В понеделник има вероятност от пречки, забавяния, проблеми, заради които ще започнеш да нервничиш. Във вторник и сряда не отлагай нищо за утре – живей тук и сега. През втората половина на седмицата с един замах ще се справиш с натрупалите се проблеми вкъщи. Очакват те топли отношения с любимия човек – ще си настроен миролюбиво, ще си готов да прощаваш „грешките” на половинката си и да водиш конструктивен диалог.

Тази седмица те очаква активност, променливи ситуации. Вероятно ще се случат няколко непредвидени събития, за които дори не си подозирал в началото на седмицата. И преминавайки през тях ще промениш себе си и живота си към по-добро. Тази седмица е важно да разбереш, че колкото по-силно е противодействието, насочено към теб, толкова повече ползи и привилегии ще получиш. Не се страхувай да взимаш самостоятелни решения. Ако обичаш някой - не се страхувай да признаеш любовта си, ако искаш да постигнеш нещо – смело пристъпи към действия за постигане на желаното – звездите ще те подкрепят.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Една великолепна седмица от годината, когато можеш да се заемеш с оформяне на тялото, усилено да тренираш, да посещаваш плувен басейн, да вземеш в ръцете си гири. Необходим ти е ориентир, с който да се сравняваш - пример за постигане на целта или обект на обожание. Колкото по-високи бъдат твоите цели, толкова по-труден ще бъде пътят и следователно резултатът ще ти достави по-голяма радост.
Във всеки случай, животът става разнообразен и интересен. Ако те преследва депресия, по-добро време да я победиш, просто не съществува. Като цяло тази седмица трябва да победиш себе си - това е основното събитие. Но ти е нужна цел!

През този период може малко да се усложнят отношенията с партньора, заради различия в плановете и разминаване в интересите. Но с малко усилия от твоя страна може да направиш „мост към любовта и приятелството”. Не позволявай потока от емоции да се разгърне в гневен изблик. .Ако в плановете ти влиза посещение на козметичен салон или фризьор, звездите те съветват да ги отложиш за другата седмица – сегашния период не е много подходящ за подобни мероприятия.


РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще ти се иска да поемеш в нова посока. Довери се на интуицията си, ако чувстваш необходимост спешно да разрешиш някой личен въпрос, или незабавно да се заемеш с нещо ново. Очакват те невероятни успехи в деловата сфера и непознати вълнуващи чувства! Във всичко ще те съпътстват твоя разум и логика. Но сега е по-разумно да се оставиш на волята на съдбата.


Вероятно ще се наложи да вземеш назаем малко пари от роднини или приятели, тъй като в близко бъдеще финансите не вещаят подобрение. При това отново ще се появят желания, които не се вписват във възможностите ти. Емоционалният фон също показва известен недостиг. Тази седмица може да се появи невиждана емоционална стабилност, както и липсата на радост и разочарование, ситуация, в която нищо не ти трябва и нищо не ти се иска. Ако това състояние се задържи, няма да успееш да направиш делата си според първоначалния си идеен импулс.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Смело може да следваш своята мечта, особено ако тя носи материален характер, но дори и да не е такава, това няма да попречи на успеха ти. Средата на седмицата е благоприятен период за придобиване на нещо ценно, както и за начало на нови дела, промяна на обстановката и други мероприятия, свързани с финанси и собственост. Втората половина на седмицата и към края, предвещава благоприятен емоционален фон, прости и не много семейни радости и успехи на личния фронт. Тук също са възможни нови начинания, но не от нулата, а въз основа на това, което вече имаш.

През тази седмица ще ти стигнат силите и енергията да реализираш замислените планове и идеи. Доверието към партньорите е хубава черта, но понякога е по-добре да се убедиш още веднъж в тяхната надеждност. Понеделник и вторник са успешни дни и ще имаш възможността да свършиш много от замисленото. В сряда предложенията ти ще бъдат чути и одобрени от шефа. Четвъртък и петък може да се окажат доста напрегнати и трудни дни, изискващи от теб търпение и максимална съсредоточеност. Седмицата е подходяща за покупки на дрехи. Само не забравяй, че хубавото не е евтино, така че – не се стискай! Твоята нова придобивка ще си заслужи напълно цената.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица ще се наложи да проявиш гъвкавост и максимум съобразителност. Погледни философски на нещата и не обръщай прекалено внимание на това, което правят другите. Проверявай внимателно информацията идваща при теб – възможни са измами и неточности. В понеделник е желателно да не допускаш спорове и конфликти – ще ти струват скъпо. Във вторник бъди наблюдателен и бдителен с околните – има вероятност да срещнеш нов приятел или враг, всичко ще зависи от теб. В четвъртък ако те измъчват неясни подозрения - не им се давай, а в петък вечер може да поканиш приятели на гости.


Ако нямаш свой "наръчник за живот", в този период ще ти бъде доста трудно – липса на сили, нисък тонус, шегите ти не вървят, на анегдотите ти никой не смее. Може да възникнат разправии, когато някой трети се намеси в семейните работи. За теб сега е важно да намериш защитник, който ще ти даде вътрешна увереност в правилността на действията ти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Сега си особено предразположен да уловиш момента, да използваш всички резерви за постигане на поставената цел. Очаква те пробив в няколко области. Именно за този период може да се каже, че "щастието чука на вратата ти" - едновременно от няколко посоки.
Не пропускай възможността да впечатлиш представителите на противоположния пол. Възможно е отношения, започващи като съвсем непринуден флирт да се развият в нещо многообещаващо.

Тази седмица си дай почивка и възможност да се спреш за малко и да се огледаш. Създай си комфорт у дома. Интериорът е добър, когато е в хармония със собствения ти стил. Ще почувстваш как пребиваването в твоето „гнезденце” ти дава сили и ще разбереш, че нищо не се случва случайно, че всеки миг е единствен и никога няма да се повтори. .... В личен план се постарай да проявяваш по-малко принципност и придирчивост – тогава ще успееш да избегнеш несъгласията и изясняването на отношения с любимия човек. В четвъртък ще се наложи доста да се постараеш, за да не говориш празни приказки. Прояви цялата си мъдрост и търпение, а петък прекарай в уединение.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица ще те озадачи. Създала се ситуация може да се окаже неразрешима докато не се поровиш в паметта си. Нещо подобно вече се е случвало – така че възползвай се от миналия си опит. Понеделник е подходящ ден за приключване със стари неща и правене на равносметка. В сряда - срещите с приятели и съмишленици ще ти доставят радост. В неделя не обръщай внимание на дребните неща – рискуваш да си развалиш настроението. Отпусни се и отдай значение само на наистина важните неща.


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Седмица изпълнена с активност, неочаквани срещи и благоприятни обстоятелства. Възможно е да се държиш доста противоречиво и да стигнеш до недоразумение с любимия. Не зацикляй в принципите си – оттегли се настрани и анализирай добре ситуацията, докато не е станало твърде късно. Обърни повече внимание на своята външност – посети салон за красота, опитай нова козметика или поговори със стилист – ще получиш полезни съвети. Резултатът веднага ще бъде забелязан, а повишеното внимание и приятните комплименти от страна на противоположния пол няма да закъснеят.

Започва нов етап в партньорството, който е много вероятно да бъде документално оформен. Възможно е преместване или друго пътуване, промяна в местоживеенето. Тази седмица са полагат важни основи за бъдещия ти живот и въпреки че глобалните промени не са видими, в този период ще бъдат направени първите стъпки, но крайният резултат ще се прояви много по-късно. Бъди внимателен към всички правни аспекти и документи. Може да разчиташ на други хора, но не на всички, помощ и подкрепа идва само от най-близките хора до теб.

Има вероятност да срещнеш първата си любов и това да те разтърси, и да събуди отдавна заспали чувства. Може да завладееш околните със своето красноречие, чувственост и обаяние. Партньорът ще се отнася към теб с грижа и внимание.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Добри новини ще повдигнат настроението на Козирозите.. Вземи максимума от тези дни. И все пак сдържай своите пориви и желания - ще искаш твърде много. За да намалиш напрежението, отделяй повече време на физическата работа. Ще имаш успех в паричните въпроси и планирането на семейния бюджет. Може да помислиш за ремонт или модернизация на интериора.

Козирогът обикновено жертва личния си живот заради общественото положение или кариерата. Ако в семейство ти всичко е наред и във връзката семейство-работа, не побеждава работата - не си типичен Козирог и нищо, необичайно няма да ти се случи сега. Но ако работа за теб е всичко, очите ти светват не само от печалбата, но изпитваш особено удоволствие, когато нещо се получава, тогава това е твоето време, ще почувстваш сила и мощ. Ще изпитваш положителни емоции и ще виждаш във всичко само хубавото.

Ако имаш връзка от скоро, има шанс, сега да прерасне в по-дълбоки чувства. Опитай се да не се притесняваш и да не прибързваш събитията - те ще се развиват постепенно. Очаква те успех.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През тази седмица се постарай повече да се вслушваш в мислите си, отколкото да се съобразяваш с мнението на околните. Стараейки се да угодиш на всеки, само ще загубиш време и енергия, а няма нищо да постигнеш. Ако имаш възможност, прекарай почивните дни в уединение, някъде извън града. Разходи се в гората, полюбувай се на залеза, приседнал край брега на морето. Общуването с природата ще ти върне усещането за хармония. В личен план, прояви великодушие и обърни по-голямо внимание на половинката си, в противен случай може да възникнат разногласия. Контролирай емоциите си и не си позволявай гневни изблици.

Водолеят е любител на свободата и попътния вятър. Трябва да използваш всяка възможност да отидеш дори на края на света. Събирайки буквално за минути своя багаж – да се втурнеш напред, срещу вятъра към промяната. Заседналият Водолей (въпреки че астролозите не вярват, че има Водолеи, които са щастливи да седят у дома) е необходимо спешно да отиде да учи и да разширява хоризонта си. Водолеят сега трябва да получи някакъв "златен ключ" – дали от тайна врата, дали от ръцете на шефа или пък от сърцето на някой представител от противоположния пол.


РИБИ 20.02 – 20.03

Очаква ви динамична седмица, в която едва ли ще имате време да скучаете – ще се срещате с хора, ще водите разговори, а в някои случаи – и преговори по делови въпроси. Акцентът през следващите дни ще падне върху работата – вниманието ви ще бъде насочено към служебните ангажименти и взаимоотношения. При някои от вас е възможно да се случи някаква реорганизация на работното място или да преподредите ангажиментите си по приоритети. Добре е през седмицата да посветите време за почивка и уединение – не започвайте нищо ново и пестете силите си. Прояви благоразумие – в твой интерес е. В личен план те очаква временното затишие, което ще предизвика чувство за самота. Обаче звездите смятат, че не си заслужава да прибързваш събитията – те и без това са склонни да се случват твърде бързо.

Очертават се перспективи за растеж в професията, появяват се връзки в бизнеса и е възможно човекът, който ти е необходим, сам да дойде и почука на вратата! Сега е такова време, когато трябва да изплуваш на повърхността и да яхнеш вълната, която се явява попътна за теб! Възможни са някакви тайни машинации - не съвсем честни, но не носещи вреда за никой, а само печалба, лично на теб.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот