Хороскопът за настоящата седмица на ноември: предстои чудесен, изпълнен с щастие период

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Хороскопът за настоящата седмица до 20 ноември

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ще имаш успех във всичко, дори ще помагаш и на другите. Продължавай в този дух! Единственото, на което трябва да обърнеш внимание през тази седмица е храненето. Няма да си във форма ако цяла седмица хапваш тлъсти пържоли с макарони. Направи менюто си разнообразно и консумирай главно плодови и зеленчукови салати, и свежи сокове. Освен това, не се опитвай да лъжеш партньора си по никакъв повод. Лъжата ти ще бъде незабавно изобличена, а ти ще се почувстваш доста неудобно.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В понеделник има вероятност от пречки, забавяния, проблеми, заради които ще започнеш да нервничиш. Във вторник и сряда не отлагай нищо за утре – живей тук и сега. През втората половина на седмицата с един замах ще се справиш с натрупалите се проблеми вкъщи. Очакват те топли отношения с любимия човек – ще си настроен миролюбиво, ще си готов да прощаваш „грешките” на половинката си и да водиш конструктивен диалог.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През този период може малко да се усложнят отношенията с партньора, заради различия в плановете и разминаване в интересите. Но с малко усилия от твоя страна може да направиш „мост към любовта и приятелството”. Не позволявай потока от емоции да се разгърне в гневен изблик. .Ако в плановете ти влиза посещение на козметичен салон или фризьор, звездите те съветват да ги отложиш за другата седмица – сегашния период не е много подходящ за подобни мероприятия.


РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще ти се иска да поемеш в нова посока. Довери се на интуицията си, ако чувстваш необходимост спешно да разрешиш някой личен въпрос, или незабавно да се заемеш с нещо ново. Очакват те невероятни успехи в деловата сфера и непознати вълнуващи чувства! Във всичко ще те съпътстват твоя разум и логика. Но сега е по-разумно да се оставиш на волята на съдбата.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица ще ти стигнат силите и енергията да реализираш замислените планове и идеи. Доверието към партньорите е хубава черта, но понякога е по-добре да се убедиш още веднъж в тяхната надеждност. Понеделник и вторник са успешни дни и ще имаш възможността да свършиш много от замисленото. В сряда предложенията ти ще бъдат чути и одобрени от шефа. Четвъртък и петък може да се окажат доста напрегнати и трудни дни, изискващи от теб търпение и максимална съсредоточеност. Седмицата е подходяща за покупки на дрехи. Само не забравяй, че хубавото не е евтино, така че – не се стискай! Твоята нова придобивка ще си заслужи напълно цената.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица ще се наложи да проявиш гъвкавост и максимум съобразителност. Погледни философски на нещата и не обръщай прекалено внимание на това, което правят другите. Проверявай внимателно информацията идваща при теб – възможни са измами и неточности. В понеделник е желателно да не допускаш спорове и конфликти – ще ти струват скъпо. Във вторник бъди наблюдателен и бдителен с околните – има вероятност да срещнеш нов приятел или враг, всичко ще зависи от теб. В четвъртък ако те измъчват неясни подозрения - не им се давай, а в петък вечер може да поканиш приятели на гости.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg