Седмичният хороскоп до 26.11: Съдбата ви обгръща със щастие и любов

Ноември

Седмичният хороскоп до 26.11

Овен
Периодът на Стрелеца за вас винаги е потенциално позитивен, а тази година той може да бъде наречен и удачен. Осъществяването на вашите перспективни планове ще премине като "по масло" - постарайте се навреме да направите съответните усилия и да разширите границите на усвоеното от вас социално, кариерно и културно-образователно пространство. Във вторник и сряда ще се появят първите намеци в какво именно може да ви провърви най-много. В петък претеглете позитивните и препятстващи фактори - по-нататък действайте, опирайки се на получения баланс. Може да ви се наложи да отстранявате препятствия, може да използвате преференции. А може и едното, и другото едновременно. С други думи, настъпил е период на нелек, но успешен и динамичен живот.
     
ТЕЛЕЦ
През втората половина на ноември и в началото на декември ще се случат събития, в резултат на които вашата самооценка непременно ще нарасне. Оптимизмът и доходите - също. Особено при онези, чиито доходи зависят от клиенти, търговия и договорни процеси. В оформянето на документи и осъществяването на безналични преводи обаче в перода от 28 ноември до 7 декември проявете особена предпазливост и придирчивост. Това е време на вероятни грешки от страна на администратори и съзнателни измами от страна на мошеници. Това може да ви коства загуба на пари. Придобивките в дома ви до следващото лято ще бъдат доста солидни. В това отношение най-скоро приход на големи средства и сполучливото им използване ще е през периода от 30 ноември до 8 декември.

БЛИЗНАЦИ
Настъпва период на вашето интензивно взаимодействие с околните хора. То е не само по-интензивно отколкото е било през цялата година, но и най-продуктивното от гледна точка на очакваните от вас успехи във вид на влиятелни връзки, пътувания, по-голяма популярност в достъпна за вас среда, поява на поклонници и поклоннички, успешно посредничество в търговски и юридически проекти. Дръжте се по-близо до ярки, влиятелни, оптимистични хора и ще преуспеете. Шансовете на тези, които търсят своята половинка или интересен приятел, да ги открият са максимални. Онези, които нямат нищо против да се влеят в стремително развиващ се млад колектив - също. От 30 ноември до 4 декември не си струва да се подписват формални документи.
     
РАК
Рязко нарастват вашите шансове за успех и издигане в професионална среда, за подобряване условията на труд и усвояване на нови професионални навици, които ще бъдат високо оценени. Като следствие ще е налице съществено повишаване на доходите. Вие непременно ще го забележите от 30 ноември до 9 декември. Ако през този месец ви попадне шанс кардинално да промените длъжността си и дори направлението на своята дейност, не се съмнявайте, късметът ще бъде с вас. Първите подобни признаци ще се появят в началото на следващата седмица. Не чакайте пасивно - решително формирайте нужните ви обстоятелства във вторник и сряда. Ако не сте на работа, не пренебрегвайте оздравителните мероприятия.

ЛЪВ
За вас последователно, с нарастваща сила, най-успешно се формират всички онези обстоятелства, които водят до реализация на вашите очевидни и най-силни желания. Под прожектора на успеха непременно ще попаднат родените през втората десетдневка на август. Но и за всички останали членове на "Лъвския парад" ще има награди и поощрения. Главното е да не искате онова, което е абсолютно нереално. "Хората на Огъня" често пъти грешат като искат неизпълнимото. От 22 до 29 ноември по-силно работи трезвият реализъм както в околните, така и у вас - постарайте се през тези дни да си изясните целите и възможностите. Защото после мнозина от вас ще стигнат връхната точка на своите стремежи и сметки. Отрезвяването ще дойде едва след 17 декември, както и съответната конкретна информация, дори тя да е прекалено разочароваща.
     
ДЕВА
Без съмнение приоритет за вас става семейството и домът. Дори да сте работохолик, сега вие се трудите за семейството. През следващите две-три седмици е възможно да пристигнат роднини. Временно или постоянно расте броя на домочадието. Всичко е за добро, води до благополучие. Ако имате намерение да повишите престижа и комфорта на обстановката в дома си, вие непременно ще го реализирате. Вие ще се чувствате вкъщи най-щастливият човек. Всеки ще има своите причини за това, но усещането непременно ще бъде хубаво. От 9 до 15 декември е възможно да пътувате със семейството си или да получите много приятна, радостна вест, която ще повиши настроението ви и дори социалното ви положение. С други думи, всичко върви към по-добро и от това следва да се възползвате колкото е възможно по-пълноценно.

 
ВЕЗНИ
През следващите две-три седмици вие ще преуспеете във всякакви преговори, договори, спорове и противопоставяния. Темата за строителството или рестарта на някои важни социални отношения стои пред вас от пролетта, нееднократно вече говорихме за това. Важно е размерът на успеха и неговият резултат да съответства на вашите най-смели претенции и стремежи. Най-внушителна сила и харизма в този процес ще имате от 30 ноември до 8 декември. Някой ще направи предложение за женитба, друг ще има успехи на дипломатическото поприще, трети ще сключи изгоден дългосрочен договор. А някой ще спечели допълнителна популярност в своя кръг. Нищо няма да ви пречи и трябва да се възползвате от това.

СКОРПИОН
Вие сте упорити и работоспособни, което ще ви позволи да реализирате важни текущи намерения, да организирате желаното състояние на ангажиментите си в своето най-близко всекидневно обкръжение. Родените през втората половина на ноември са по-концентрирани и изразходват целенасочено своите сили, способни са да използват и насочват дейността на онези, които са до тях. Осигурен им е ръст в кариерата или репутацията (уважение, награди). Това води след себе и до съществен ръст на доходите (заплата, бонуси) или доста приятни и изгодни придобивки. Тенденцията нараства до 19 декември. Използвайте това.
     
СТРЕЛЕЦ    
Стрелците, родени през последната десетдневка на ноември преследват своите силни желания и постигат реализацията им. Облаянието и личната харизма ще им помогнат във всяко едно начинание и взаимодействие. Известна неяснота в домашните въпроси или лични проблеми на някого от домочадието обективно ще усложнят живота ви, но вашият оптимизъм би трябвало да ви помогне. Иимате възможност да постигнете социални предимства и помощ, да сключите дългосрочни трудови договори. Финансовите ви проблеми са доста напрегнати - постарайте се през това време да направите всичко, което е възможно и нужно в бюрократичните инстанции за тяхното решаване. Застраховка, продажба на собственост, посреднически услуги ще ви помогнат силно да намалите финансовото напрежение.    
     
КОЗИРОГ    
Родените през втората половина на януари са доста резултатни в своите постъпки и инициативи. Всичко, което ще направите през това време, ще бъде обществено значимо, ще намери позитивен отклик в професионалния, приятелски кръг. Периодът на Стрелеца за вас е последен в личния годишен цикъл. Обикновено това време е доста мътно, да не кажем трудно. Но при вас не е съвсем така. Следващите седмици могат да бъдат наречени щастливи. Ако не според обективните събиитя, то според вашето душевно състояние. Само на родените от 1 до 8 януари им идва трудничко. Това казват натрупаните, забавени проблеми. От какъв род са тези трудности, ще ви напомнят събитията във вторнки и сряда. Ще ви напомнят да се съсредоточите върху тях, за да ги преодолеете.    
       
ВОДОЛЕЙ
Вие живеете в обстоятелства, които формира човек, притежаващ по-големи от вашите, формални пълномощия. Това е началник, чиновник, съпруг, закон. Налага ви се засега само да приемете условията и ограниченията, да действате "в рамката на..." Този натиск най-явно се проявява във вторник и сряда, а в четъвртък и особено в петък, вие повече или по-малко реагирате болезнено на това. Помислете върху всичко, което се е случило и въз основа на него правете планове за близкото и далечно бъдеще. От 5 декември  до 13 януари  за вас ще настъпи време за енергични действия, постъпки. Би било добре, дотогава да сте определили задачите и приоритетите си.
 
РИБИ
Време е за активна работа, за издигане в кариерата, за по-високо социално ниво. Вие едва ли ще сте докрай реалистични в оценката на совите възможности и ценности, които отварят хоризонтите пред вас. Можете да мечтаете, да объждате, да водите преговори. Изчакайте обаче с приемането на окончателното (особено в кариерата) решение и оформяне. Критерий за сегашния и бъдещ успех ще стане внезапен или непланиран приход от парични средства - източникът им явно ви е полезен. Ако ви направят предложение, предполагащо повишаване на нивото на благосъстояние и социален статус, приемайте го, отлагайки оформянето на документите до 5-8 декември. Същото се отнася и до всеки интересуващ ви делови и личен проект.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот