Седмичен хороскоп: животът на 5 зодии ще се промени, очаква ги щастие и успех

Ноември

Седмичен хороскоп до 26.11

Овен

Вие сте в зоната на повишена опасност от травми и стресове в кариерата. Това засяга по-директно мартенските Овни, но за всички ще бъде полезно да проявят известна предпазливост и благоразумие. Отново напомням, че източник на извънредни ситуации може да бъдете само вие самите, макар че и противодействието на вашите интереси от страната на "висшестоящите" и съперниците в кариерата през този период ще бъде максимално силно. В петък, събота и неделя се контролирайте, когато сте зад волана или в някаква публична ситуация: всяка непредпазливост или несдържаност могат да повлекат след себе си сериозни събития. Дори в бита бъдете внимателни, когато боравите с огън и битовата техника. В края на седмицата може да се състои далечно пътуване, изпълнено с нови впечатления и неочаквани ситуации.
     
ТЕЛЕЦ

Външните обстоятелства и важни за вас хора сега определят качеството на живота ви и вашето психическо състояние. По най-интензивен начин ще бъдете въвлечени в страстни и близки взаимоотношения. Не е задължително това да е любов, може да бъде сериозен финансов интерес, важно делово партньорство. Вие имате всички шансове да се окажете печеливши: в материален или друг план. В това отношение най-благоприятни дни за действие са вторник и сряда. Творческите натури сега са на път към сериозен успех. Не се препоръчва да пътувате в чужбина със сериозна цел, но да установявате познанства с чужденци е полезно. В петък на хоризонта се появява стар познат.
     
БЛИЗНАЦИ

До края на ноември добре върви неформалната ви обществена дейност, на светските мероприятия ви забелязват. В същото време по отношение на формалното длъжностно положение и семейния статус при майските Близнаци има много неопределеност и неясноти за самите тях. Във всичко има някаква мъглявост и "загуба на илюзии" или може би и на самото формално положение. Постарайте се да си поставяте реални задачи и трезво да оценявате възможностите си, за да не се окажете в "небрано лозе" и дори да се почувствате унизени. Позитивна посока става "смяната на средата" (колектив, общество от съмишленици). Проблемите не засягат творческите хора и онези, които умеят да използват в кариерата си психологически похвати. Повече могат да пострадат праволинейните и открити хора. Проверете себе си във вторник и сряда.
     
РАК

Обстоятелствата се подреждат така, че юнските Раци се оказват пред важна промяна в статуса или кариерата. За едни това може да е брак, за други - смяна на длъжността и самото направление на работата. До петък много от това става по-разбираемо и по- неизбежно. Сега в живота ви влиза някой много влиятелен, силен и настойчив, създавайки за вас поток от събития. Остава само да настоявате за по-изгодни за себе си условия на "капитулация". Това е най-добре да направите във вторник или сряда. Особено ако са засегнати финансови обстоятелства. До края на ноември вие живеете в доста остри (да не кажа, опасни) обстоятелства, които диктувате не вие. Което следва да помните. Петък е ден, пълен с внезапни събития.
     
ЛЪВ

Вие сте прекалено субективни и дезинформирани по отношение на вземането на някакви съществени решения, особено финансови и свързани с лични ангажименти. По-подходящ период за важни решения и постъпки е от 23 ноември до 1 декември. Обстоятелствата през този период могат да ви поднесат щастлив случай, успешен бизнес проект, но в рутинната си работа и битовите грижи сега ще срещате немалко трудности. Работата, свързана с преподаване или чужбина е трудна и дори опасна с нещо. Въздържайте се от пътувания с пресичане на граници. Свободният бизнес е по-успешен. Но всички позитиви и негативи са така тясно преплетени, че всеки ден си струва да следите събитията, за да сте наясно какво ви носи нещо позитивно, а какво - трудности и тревоги. Юлските Лъвове държат в ръцете си конците от всички събития.
     
ДЕВА

Потокът от събития стремително се усложнява и засега вие не успявате да го следвате, често пъти вървите срещу потока. Не бързайте да предприемате важни стъпки и действия. Струва си да изчакате до декември. В битов план и по отношение на семейните въпроси последната десетдневка на ноември е трудна, изпълнена с грижи. И не само с тях. Роднинските отношения все още са важни за вас, постарайте се да им отделите внимание и да уредите всичко така, че после да не изразходвате сили и нерви. Скоро няма да ви бъде до това: професионалните и други външни въпроси ще заемат цялото ви време. Известен намек за тази позитивна социална заетост ще се появи в петък: вгледайте се, преценете я. Най-благоприятният ден от седмицата за вас е сряда.
     
ВЕЗНИ

Сложете в ред своите финансови дела, това сега е най-важната част от вашите грижи. Ако те са свързани с местоработата и заплатата, благоприятните за вас дни за защита на своите интереси са сряда и четвъртък. Ако се безпокоите по повод имуществени въпроси и солидни финансови операции - ще ви провърви, ако плътно се заемете с проблемите. Впрочем, през този период вие сте успешни и ефективни във всичко, с което ще се занимавате заинтересовано. И все пак, разходите за недвижим имот, семейно имущество и други полезни за цялото семейство дела през този период са приоритетни: заемете се с тях, оставяйки на заден план останалите. Събитията в петък ще ви покажат доколко са благополучни вашите съпружески отношения. Това е ден на изненади: нека те бъдат приятни.
     
СКОРПИОН

Първите три дни на седмицата още празнуват рожден ден Скорпиони. Всички те имат късмет в любовта и успех в творчеството (бизнеса), през следващите месеци (най- вероятно през февруари) могат да получат всичко, което душата им иска. Важното е да не сбъркат в желанията си, за да не кажат после: "Господи, аз не исках това изобщо!" Създава се конфликтна ситуация във връзка с работата или я създават проблеми около собствената ви кола. Пазете се също така и от прекалено напористи роднини, за да не ви въвлекат в някоя история. За октомврийските Скорпиони цялата втора половина на ноември ще е тревожна по повод принудително и трудно пътуване или нестандартни служебни задължения. Може да ви подведе здравословното състояние, постарайте се да се обезопасите при пътуване.
     
СТРЕЛЕЦ    

В четвъртък започват да празнуват рожден ден Стрелците. Тези рожденици през цялата година ще бъдат привързани към семейството повече от другите. Имуществените въпроси и състоянието на портмонето на рождениците от тази седмица през цялата година ще бъде прекрасно. При това, не е задължително това да става чрез собствените им усилия. Вие по-скоро сте готови да харчите повече от обикновено, отколкото да трупате. Не само рождениците, но и всички Стрелци до края на ноември са подложени на някакви принудителни големи разходи. Но източник на средства ще се намери, така че не си струва да се тревожите. Вярно е, че е много вероятно да направите дългове, така че обмислете този вариант предварително. Ако се занимавате със собствен бизнес, до края на ноември финансовите ви проблеми се оказват неочаквани и рисковани. Изисква се хладнокръвие и конфиденциалност, за да се справите с тях.    
     
КОЗИРОГ    

От 20 ноември до 5 декември под особен натиск на съдбата се намират декемврийските Козирози. Много неща се случват внезапно, без ваше знание, но в дома ви. Вие сте в състояние да проявите непреклонност или (да не дава Господ) да получите сериозна травма. Вие сте така преизпълнени със сила, че някои от вас трудно ще се справят с нея (както хипертониците по време на криза) и възниква слабост. Само заради това са възможни някои неприятности. В по-добрия случай - вие сте способни до края на ноември да "преобърнете света", да смачкате, ако трябва, и да постигнете всичко, към което ви тласка вътрешната сила. Невъзможно е да се опишат възможните варианти на събитията, най-добре е в петък и събота да осмислите своето състояние и всичко, което се случва наоколо. Това ще ви даде шанс да разберете напълно доста дългата поредица от предстоящи събития. Пазете своя дом и близките си.    
     
ВОДОЛЕЙ    

Втората половина на ноември е успешен период за вашата кариера и реална възможност да постигнете някаква значима лична цел. Не е задължително да я афиширате. Някои ще постигнат душевно равновесие, други ще се потопят в служебен флирт, трети ще получат отдавна желана длъжност или статус. Не е изключено, ако някой се е пообъркал в информационната област, да се сблъска с проблеми от този характер, вследствие ефекта на бумеранга. Затова бъдете коректни, когато се изказвате или предавайки информация, работейки с документи. Най-разбираемите събития се случват в петък и събота, след тях вече ще ви бъде по-леко да разберете положението на нещата и да осъществите своите намерения. Избягвайте опасните ситуации в транспорта и на път.    
     
РИБИ    

Периодът на Стрелеца е важен за вас като "връх на личната ви година", като показател на всичко, което сте постигнали тази година, както в кариерата, така и в социален план. Всички събития през този период така или иначе ви "маркират" като "член на общността". Февруарските Риби в това отношение първи се "просвещават". Събитията показват цялата ненадеждност на вашето положение и илюзорността на целите ви. Постарайте се да не реагирате на тях веднага: например да приемате предлагана длъжност или да вярвате, че ви предстои изгодно предложение. През последните дни на ноември можете да рискувате, но само ако е реална немалка финансова полза. Важното е, че февруарските Риби влизат в продължителен период, когато тяхното Его и социално положение попадат под заплаха от "нулиране". Това става, когато по някаква причина започнеш да се чувстваш непотребен. Това е опасен период: не се поддавайте!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот