Любовният хороскоп за новата седмица: сърцето ви е пълно с любов и щастие

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Любовният хороскоп до 11 декември:

Овен
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с невероятно много щастливи и запомнящи се моменти. Вие почти през цялото време сте заедно с любимия човек, търсейки нови преживявания и впечатления, което определено се отразява особено благоприятно на емоционалното ви състояние. Ако вече сте готови за нова връзка, не се колебайте да направите първата крачка, не се страхувайте и не се срамувайте. Бъдете уверени, че чувствата ви са взаимни.

Телец
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с много ярки събития и емоционални изблици. Във връзката ви с любимия човек цари атмосфера на любов и разбирателство. Не позволявайте на никого да се намесва в отношенията помежду ви, дори и с най-добри намерения, и те ще ви доставят удоволствие още достатъчно дълго време. Това е добро време за съвместно пътуване и всякакви дейности, с които и двамата обичате да се занимавате. А ако все още сте сами, но търсите своята сродна душа, не пропускайте момента. Благодарение на невероятното си вдъхновение, тези дни вие общувате наистина с лекота .

Близнаци
 През настоящата седмица вие определено сте пълни с енергия и всичко просто се случва от само себе си. Използвайте този много успешен период за подобряване на отношенията си, постарайте се да разрешите съществуващите разногласия, намирайки  компромисен вариант и непременно търсете общ език със своя партньор. Бъдете уверени, че всичко ще се получи по най-добрият начин. Търсите човека от своите мечти? Моментът е особено подходящ за нови запознанства и незабравими преживявания. Тези дни лекият флирт повдига духа ви, а може би води и до началото на сериозна връзка.

Рак
 През текущата седмица добрите новини следват една след друга, а успехът не ви кара да го чакате дълго. Дори и отношенията ви с любимия човек да са достатъчно загадъчни и неразбираеми за околните, вас двамата те напълно ви устройват. Не пропускайте възможността и приключете всичко, което сте набелязали заедно. Очаква ви наистина невероятен резултат. Все още нямате сериозна връзка? Тези дни вие сте в центъра на вниманието на противоположния пол и това определено ви държи в добра форма. Не отказвайте новите запознанства и отворете сърцето си за любовта.

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица не е от най-лесните за вас и любимия човек. Опитайте да се подкрепят взаимно и да си помагате във всичко. Помнете, че двамата заедно вие сте в състояние да се справите дори и с достатъчно сложно предизвикателство, освен това съвместната работа заздравява и освежава отношенията между партньорите. А ако в момента сте сами, Звездите препоръчват да направите първи необходимата крачка. Преодолейте срамежливостта! Понякога дори една усмивка или шега, изречена на глас, е напълно достатъчна да предизвика интереса на желания човек.

Дева
 Настоящата седмица е изпълнена с приятни изненади и емоции. Бъдете решителни и спонтанни. Постарайте се да съдействате на любимия човек във всяко негово начинание и го дарете с цялото си внимание. Вие имате много набелязани цели, постигането на които не само заздравява вашите отношения, но и изпълва дните ви с много романтика и запомнящи се мигове на щастие. Ако все още търсите подходящия за вас човек, огледайте се наоколо. Любовта може да е навсякъде. Бъдете дружелюбни и открити. И не крийте блясъка в очите си!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg